Gercekden ayip birsey mi?

Nekadar sacma bi topluma sahibiz? Dügün zaten en önemli nokta dügünsüz hic birsey olmaz
valla bende anlamadim bu sacmaligi bir turlu
bende anneme cevap olarak anne kutugum degisti soy adim degisti kimlikde bile evli yaziyorum sen hala halay cekmeden bekar sayilirsin modundasin korkma sevişmeyecegiz ev duzecegiz istersen sende gel demistim benim ne isim var kari koca sizin yaninizda diyor birde

Tam olarak millet için yaşamak sizinki evet... Ben o borç harç içinde düğün sevdasının sebebini de biliyorum. Allah korusun sizi ikinci el(!!!!!!!) zanneder millet düğünsüz giderseniz, namussuz zannederler, düğün istemeye yüzünüz yok zannederler birlikte oldunuz diye nişanlınızla. Dervişin fikri neyse zikri odur, hep bel altında demek ki düşünceleri...

Heyy Allahimmm ya bence anneler iliskiye gircez diye neden bukadar tepki veriyorlar ki ?

Belki de aranızda birşeyler olur da düğün yapmazlar gelinlik giyemezsin falan diye düşünmüştür eskiden örnekleri var olmayan birşey değil, gerçekten de düğün yapmamışlar anlatırlardı hep. Sen bilemezsin belki aklına gelmez öyle birşey ama karşı taraf ne niyette bilemezsin. Anneni üzme. Asla senin kötülüğüne birşey demez annen.

Bir yaşıma daha girdim. Düğün olunca mı evlenmiş sayılıyorsunuz? Düğün yapmayan çiftler evli değil o zaman annenizin gözünde? Yahu nikahınız kıyılmış birlikte olursunuz olmazsınız annenize neymiş? Yıl 2020 oldu hala neler konuşuyoruz. Bu zamana kadar millet için yaşamışsınız evet hiç değilse bundan sonra kendiniz için yaşayın.

Nikahtan evlenecekseniz mantikli. Düğünden evlenecekseniz anneniz hakli

O sırada resmî olarak evli olacaginizin farkında degil mi anneniz.

Dogru veya yanlış anneniz kendi kültürel yapısına göre tepki vermiş..

Ateşle barut yanyana duramaz bunu biliyorsunuz değil mi ?Müstakbel eşiniz kendine yol yapıyor..Anne babanızda bunun farkında..Düğünü bekleyin diyorlar açıkçası, acele etmeyin diyorlar.

Cok fesatsiniz ya inanin tek amac beraber vakit gecitmek beraber fantazi yapmak istesek otelle de giderdik tövbeee ya iyiki annem öyle düsünmüyor sinemada acaba ne yapacaklsr siye
Yapmayın zaten kamerada izleniyor ve karanlıkta görünen kamera lar otel en iyisi nikahlisin ama basın belaya girebilir bu anneyle bence sabret

Tamamda biz zaten birsey yapmicakdik öyle bi düsünce bile yokdu kendi aramizda kutlamak istedik o gün hemen bitmesin istedik..ama yok o bile yasak yemekden sonra herkez evine ben ne anladim ? Ama yeterki millet laf etmesin

Onun icin dügünde evli sayiliyorum nikahla degil
Çok enteresan. Devletin verdiği belgeye değil de elalemin attığı göbeğe itibar ediliyor. Kusura bakmayın güldüm gece gece:) yapacak bir şey yok..anneniz mantıklı olamayacak bir yapıdaysa ve düğünden önce sorun çıkmasın istiyorsanız sözünü dinleyeceksiniz. Ama sorunuzun cevabı hayır, ayıp falan değil.

Yapmayın zaten kamerada izleniyor ve karanlıkta görünen kamera lar otel en iyisi nikahlisin ama basın belaya girebilir bu anneyle bence sabret

Ahh ahh nelet cekdigimi bi ben bide Allah bilir..annem sayesinde ben ve nisanlim ayrilmisdik 1 sene ayri kaldik annem herseye karisiyof diyor..illa hersey onun istedigi gibi olacakmis yoksa evlenmemize müsade yokdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…