- 7 Temmuz 2019
- 1.333
- 5.177
- 30
Ama dügün nezaman oda belli degil kiÇok enteresan. Devletin verdiği belgeye değil de elalemin attığı göbeğe itibar ediliyor. Kusura bakmayın güldüm gece gece:) yapacak bir şey yok..anneniz mantıklı olamayacak bir yapıdaysa ve düğünden önce sorun çıkmasın istiyorsanız sözünü dinleyeceksiniz. Ama sorunuzun cevabı hayır, ayıp falan değil.
Ama noyetimiz sevismek degildi..beraber eglenmek ya bi cafede kahve icip sohbet etmrk beraner bo film izlemek gezmek yani amac tek bu baska birsey degildiDemekki ailenize ters bir davranış. Akışına bırakın. Çok sinema izlemek istiyorsanız eşiniz sizinle sizin memlekete gelsin orda izleyin. Anne evinde son günleriniz kırmayın derim. Sevişmekse maksat GündüZ bile çıkıp otele vs gidebilirsiniz, yatılı olması endişelendiriyor annenizi.
Maalesef canım..Siz yine eğlenin gece birlikte kalmayın boşverin..Her şey yolunda gitmiş bundan sonrası da usulunüze göre olsun.Tamamda biz zaten birsey yapmicakdik öyle bi düsünce bile yokdu kendi aramizda kutlamak istedik o gün hemen bitmesin istedik..ama yok o bile yasak yemekden sonra herkez evine ben ne anladim ? Ama yeterki millet laf etmesin
Ooo düğun geç olacaksa ailen burda haklı..Neden sartlarini düzeltmeden nikah olaylarina girdiniz?Ama dügün nezaman oda belli degil kinisanlim ev aldi birikimiyle bize ve suan dügün yapcak gücü yok ve annem dügün dkye tutturuyor iste seref ve namus mus dügün.. evi satsin ozaman diyor..dügün nekadar önemliymis bunu anca yeni yeno anliyorum
Canım ailelerle birlikte güzel Bi yemeğe gidin. Ailenizi ikna edin hısımlarında yatılı misafir kalsınlar bir gün sizde sinemanıza gidin.Ama noyetimiz sevismek degildi..beraber eglenmek ya bi cafede kahve icip sohbet etmrk beraner bo film izlemek gezmek yani amac tek bu baska birsey degildi
Ama dügün nezaman oda belli degil kinisanlim ev aldi birikimiyle bize ve suan dügün yapcak gücü yok ve annem dügün dkye tutturuyor iste seref ve namus mus dügün.. evi satsin ozaman diyor..dügün nekadar önemliymis bunu anca yeni yeno anliyorum
Cünkü ailemiz yüzünden zaten 2 sene ertelendi bu olay ve artik evli olmak istedik ve ailelerimizde kabul etti nisanlim yine birseyler yapmaya calisiyor ama iste aileler hic birsey kabul etmiyorlar begendiremiyor illa salon olcal orkestra olcak halay cekilcek millet görcek nisanlim ilahili yapalim dedi kuran onunsun dualar edilsin istedi bende güzel buldum ama annem istemedi calgili olcak..yoksa dügün yapilir ama kimse memnin degil kendimi degil annrmi memnun etmeyr calisiyorum ve inanin bu durumdan bikfim en sonunda dügün falan olmicak okadar bikdik yaniOoo düğun geç olacaksa ailen burda haklı..Neden sartlarini düzeltmeden nikah olaylarina girdiniz?
Kendileri gençken fındık kırmışlarsa tepkiler ondandır:)O saçmalığı bende yaşamıstım ev yerleştirmede gece anneler yatınca eşimle balkonda oturmustuk kv dellenmişti Allah cahil insanlardan korusun ya ne denir ki
Boşver annenı dınle gider ayak üzme kadınıSimdi söyle birsey var 2 hafta sonra nikahim var ve nisanlimla benim aramda 500 km var ve nikah erkek tarafinda olcak sabah nikah ardindsn yemege gidilcek ve kendi ailem geri döncrk o gün ve ben nisanlimla o gün hemen bitsin istemedik aksam üsttüde bas basa kutlamak istedik..bana dedi ki iste ailen gitmek isgiyorsa gitsin sen burda kalirsin aksam sinemeye gitmeyi plan ettik ertesi sabahda ev icin bir kac birsey aliriz diye düsündük mutfsk esyalarini yerlesdiresim diye düsündük hepsi yerde cünkü ne billim amac beraber vakit gercirmekde cünkü mesafeden dolayi hic bulusamiyoruz ve bunu degerlendirmek istedik..ama annem buna kesinlikle karsi geliyor..ayip olurmus orda kalirsam yakismazmis bana..ve siz simdi nikahlisiniz diye sizi ayni odada yatirirlar sonra yakinlasirsinit falan ben bunu kesinlikle istemiyorum dedi..ama öyle bi niyetimiz yokdu zaten ya ben mi yanlis düsünüyorum biz ayip birsey yapmayi düsünmüyorduk sadece oendi aramizda kutlamak ve zaman gecirmek alisveris yapmak o zamano degerlendirmek.. ama annemin gözünde ben gidip nisanlimla nikahdan sonra gerdegr gircem anlamiyorum ve kesinlille karsi geliyor bu durum
Ikimizde bu bundan hoslaniyoruz tabili tek sinema degildi..ya en basit seylerden zevk alan insanlariz ne billim biyete oturup kahve icmek sohbet etmek amac beraber olmakdinikah sonrası özel kutlama için sinema saçma olur bence. dön ailenle ya da daha farklı bi aktivite bulun liseli misiniz :d
Düğün neden olmasın ? Olsun ..Cünkü ailemiz yüzünden zaten 2 sene ertelendi bu olay ve artik evli olmak istedik ve ailelerimizde kabul etti nisanlim yine birseyler yapmaya calisiyor ama iste aileler hic birsey kabul etmiyorlar begendiremiyor illa salon olcal orkestra olcak halay cekilcek millet görcek nisanlim ilahili yapalim dedi kuran onunsun dualar edilsin istedi bende güzel buldum ama annem istemedi calgili olcak..yoksa dügün yapilir ama kimse memnin degil kendimi degil annrmi memnun etmeyr calisiyorum ve inanin bu durumdan bikfim en sonunda dügün falan olmicak okadar bikdik yani