Gercekden ayip birsey mi?

Demekki ailenize ters bir davranış. Akışına bırakın. Çok sinema izlemek istiyorsanız eşiniz sizinle sizin memlekete gelsin orda izleyin. Anne evinde son günleriniz kırmayın derim. Sevişmekse maksat GündüZ bile çıkıp otele vs gidebilirsiniz, yatılı olması endişelendiriyor annenizi.

Ama dügün nezaman oda belli degil ki nisanlim ev aldi birikimiyle bize ve suan dügün yapcak gücü yok ve annem dügün dkye tutturuyor iste seref ve namus mus dügün.. evi satsin ozaman diyor..dügün nekadar önemliymis bunu anca yeni yeno anliyorum

Ama noyetimiz sevismek degildi..beraber eglenmek ya bi cafede kahve icip sohbet etmrk beraner bo film izlemek gezmek yani amac tek bu baska birsey degildi

Tamamda biz zaten birsey yapmicakdik öyle bi düsünce bile yokdu kendi aramizda kutlamak istedik o gün hemen bitmesin istedik..ama yok o bile yasak yemekden sonra herkez evine ben ne anladim ? Ama yeterki millet laf etmesin
Maalesef canım..Siz yine eğlenin gece birlikte kalmayın boşverin..Her şey yolunda gitmiş bundan sonrası da usulunüze göre olsun.

Anne babanızı üzmeyin..
Sonra zaten eşinizle hep birlikte olacaksınız.

Ooo düğun geç olacaksa ailen burda haklı..Neden sartlarini düzeltmeden nikah olaylarina girdiniz?

Ama noyetimiz sevismek degildi..beraber eglenmek ya bi cafede kahve icip sohbet etmrk beraner bo film izlemek gezmek yani amac tek bu baska birsey degildi
Canım ailelerle birlikte güzel Bi yemeğe gidin. Ailenizi ikna edin hısımlarında yatılı misafir kalsınlar bir gün sizde sinemanıza gidin.

Ooo düğun geç olacaksa ailen burda haklı..Neden sartlarini düzeltmeden nikah olaylarina girdiniz?
Cünkü ailemiz yüzünden zaten 2 sene ertelendi bu olay ve artik evli olmak istedik ve ailelerimizde kabul etti nisanlim yine birseyler yapmaya calisiyor ama iste aileler hic birsey kabul etmiyorlar begendiremiyor illa salon olcal orkestra olcak halay cekilcek millet görcek nisanlim ilahili yapalim dedi kuran onunsun dualar edilsin istedi bende güzel buldum ama annem istemedi calgili olcak..yoksa dügün yapilir ama kimse memnin degil kendimi degil annrmi memnun etmeyr calisiyorum ve inanin bu durumdan bikfim en sonunda dügün falan olmicak okadar bikdik yani

Boşver annenı dınle gider ayak üzme kadını

nikah sonrası özel kutlama için sinema saçma olur bence. dön ailenle ya da daha farklı bi aktivite bulun liseli misiniz :d
Ikimizde bu bundan hoslaniyoruz tabili tek sinema degildi..ya en basit seylerden zevk alan insanlariz ne billim biyete oturup kahve icmek sohbet etmek amac beraber olmakdi

Cinsellik ayıp bir şey değil evliliğin amacı da bir yerde onaylı cinsellikse sizin için nikahlandıktan sonra size ne yakışır ne yakışmaz bu konuda kimse bir şey diyemez içinizden ne geliyorsa öyle yapın...

Bizim nikahımız neredeyse bir sene önce oldu atama sebebiyle . Evimizi tuttuktan sonra beraber yaşadık nikahlıydık ki benim ailem de eşimin ailesi de aynı şehirde biz farklı bi ilçedeydik. Eşim askere gitti geldi yine 2 hafta beraber kaldık . Ne var bunda artık böyle şeyler konuşulmamalı gençleri zor duruma sokmanın ne anlamı var niye ayıp olsun ayıp olacak daha bi sürü şey var bu hayatta . Aynı odada yatınca kesin bi şey mi olacak ayrıca olsa ne olur

Düğün neden olmasın ? Olsun ..
Davulu zurnayı bilmem ama En güzel anıların olacağı bir seremoni..
İleride düğün yaptığınız için pişman olmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…