Gercekden ayip birsey mi?

bir sey yaptiklarini sanmam cunku nisanlandiklarinda annem almanyadan koye tatile gelmis nisandan sonra evlenene kadar tekrar almanyaya donmus annem
Sartlar el vermemis canim bize yok nisanliyken soyle yapin boyle yapin diyen canim cigerim babam
annem anlatiyo hergun bizdeydi diyo bide koyluk yer dusun anlasilan orda millet yokmus diyorum bazen
Bizde anne-baba olacagiz koruma ic gudusu iste onlarida anlamak lazim
hersey gonlunce olur insallah canim rabbim huzur saglik mutluluk versin

aynen bencede zaman olmamış yoksa samanlik seyran olabilirmiş bence
simdi boyle dusunmuyorum ama belki ilerde bende kizima ayni seyleri soyleyecegim
sizinde hersey gonlunuzce olsun

Cünkü annem cok sert biri ve hep öyleydi onun lafindan cikmami asla istemiyor nikahi önce kiy

Annem cocuga simdiden karisiyor yapilmicak diye bir kac sene sonra cocuk yapin deyip duruyor..ya bilmiyorum bi erkek bana donunacagi icin mi korkuyor anlamiyorum ama annemin herseyi burnunu sokmasi artik aramizda kavga olusuyof annemle anlasamiyorum bi yere kadar annem ever bakmis büyütmüs ama kac yasima geldim artik kararlarimi hala kendim veremiyorum..istedigimi yaparsamda olay cikiyor büyük kavga cikiyor rezil ederim gibi laflara tehdiz ediyor birkersinde kayinvalidem gili arayip hakimda yalan yanlis seyler anlatcakdi yeterki beni biraksinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…