Zaten nikahtan sonra evli oluyorsunuz, birlikte olsanız dahi ne fark eder ki?
Ne diyeyim ki şimdi ben bu duruma? Yahu devlet sizi nikahlamış, koskoca devlet... Çok saçma adetler gerçekten... Düğün denilen şey yalnızca kutlama, düğün yapamayanlar ve yapmamayı tercih ederek evlenenler de var -ki onlardan biri olmayı umuyorum- onlar evli olmuyor muymuş ailenizin gözünde? Yani o aileyle yaşayacak olan sizsiniz, karar sizin, ben söz dinleyeyim yarın öbür gün canımı sıkmasınlar derseniz annenizi dinleyin. Ama ayıp olacak diye kalmamayı düşünüyorsanız kalın gitsin artık evli olacaksınız Allah katında da devlet gözünde de, geri kalanlar da ne düşünürse düşünsün, evlilik cüzdanınızı sallarsınız yüzlerine...Dügün olmadan evli sayililmiyor millet laf eder esim olcak insanla beraber oluruz gibi türlü türlü sebebper yüzünden
Zaten annem ne derse o olcak biri de gelip bana sen ne istiyorsun hep annem ne istiyorsa o olcak..yank annem üzülmesin kirilmasin diyr zaten hersey onun istedigi gibi oluyor ama ben birsey deyince ayip oluyor olmaz laf gelit millet ne der cinsellige girmenei istemiyorum..inanin evlilikden bile sogutuyor yavas yavas ne yaparsam yapayim kendim icin degilde millet laf etmesin diye hersey yasakT harfine gareziniz nedir acaba... Annenizin böyle açıkça bel altı konuşması bir garip. Bir şey diyemeyeceğim, demek ki aileniz normal karşılamıyor bu durumu. Aman evlenince dip dipe olacaksınız sürekli zaten. O zaman gidersiniz "sinemeye". Sevişme de yokmuş zaten ne gerek var anneyi kırmaya. Sevişsen kır diycem de sineme için gerek yok.
Zaten annem ne derse o olcak biri de gelip bana sen ne istiyorsun hep annem ne istiyorsa o olcak..yank annem üzülmesin kirilmasin diyr zaten hersey onun istedigi gibi oluyor ama ben birsey deyince ayip oluyor olmaz laf gelit millet ne der cinsellige girmenei istemiyorum..inanin evlilikden bile sogutuyor yavas yavas ne yaparsam yapayim kendim icin degilde millet laf etmesin diye hersey yasak
Düğünün nikah olmadan bir anlamı yok düğün evliliğin sadece eğlencesi yapılmasa bile oluyor yani anlamadım neyin kafası bu yapmayın erken nikah o zaman? Ve nikahı sinema ile kutlamak nedir?Dügün olmadan evli sayililmiyor millet laf eder esim olcak insanla beraber oluruz gibi türlü türlü sebebper yüzünden
Dügünü bizde yapmak istemiyoruz cünkü nisanlim ev aldi birikimiyle ve nisanlimla beraber evi düzdük yani aileler tek tük yardim etti ve birazda borcu var simdi yank sıkisdi.. ve ben zaten dügünlerden nefret eden biriyim ama annem buna da tutturdu dügünde dügün dkye kredi ceksin evi satsin esya almasin ozaman ama o dügün yapilacak cünkü dügün desigin bi kizin serefi ve namusu.. ya ne billim ailem böyke konusdukda benim evlenesim gelmiyor artik siz sade nikah yapan insanmafda var diylrsunuz ama ben öyle deyincr bana kimse inanmiyor biz sadece millet icin yasiyoruzNe diyeyim ki şimdi ben bu duruma? Yahu devlet sizi nikahlamış, koskoca devlet... Çok saçma adetler gerçekten... Düğün denilen şey yalnızca kutlama, düğün yapamayanlar ve yapmamayı tercih ederek evlenenler de var -ki onlardan biri olmayı umuyorum- onlar evli olmuyor muymuş ailenizin gözünde? Yani o aileyle yaşayacak olan sizsiniz, karar sizin, ben söz dinleyeyim yarın öbür gün canımı sıkmasınlar derseniz annenizi dinleyin. Ama ayıp olacak diye kalmamayı düşünüyorsanız kalın gitsin artık evli olacaksınız Allah katında da devlet gözünde de, geri kalanlar da ne düşünürse düşünsün, evlilik cüzdanınızı sallarsınız yüzlerine...
Nisanliyken bile hic yanliz degildik ki heryerde annemde geliyordu veya kardesim birkere teyzem dedi birakda biraz yanliz kalip birseymer icmeye gitsinler ama annemin düsüncrsi öpüsmek sevismek tek bunlar aklina geliyorSakin ol dayan az kaldı. Biraz daha dişini sıkarsan ayıplı şeyler ayıp olmayacak. Nişanlılık neymiş hem, herkes tarafından onaylı sürecin sekssiz hali. Çok sıkıcı. Evlilikte engel yok. Aman sabahlar olmasın.
Nekadar sacma bi topluma sahibiz? Dügün zaten en önemli nokta dügünsüz hic birsey olmazbenim annemde nikahtan sonra esimle ev dizmeye giderken dikkat et ha siz daha evli degilsiniz demisti
evli kabul edilmek icin halay cekip ankaranin baglari oynamaliyiz cunku
sizde halay cekmeden yakinlasmayin anneniz hakli !