Canım ucugu yayma sansın yok cunku zaten ucuk bulasmıs durumda yanı vucut antıkorlarını üretiyor. Ama ucuga dokunduktan sonra mutlaka elini yıka mazallah unutur gözüne falan sürersin büyük skntı göz ucugu körlüğe kadar gidiyor.
Ayrıca Valtrex ve asiklovir kremi aynı anda kullanabilirsin. Tedavin ve ucukların bitene kadar kullan sonra valtrexi süpresif yani baskılama olarak günde 1 tane 500 mg al. Ben kasım ayından beri süpresif tedavvi yapıyorum. Her gün 1 tane içiyorum ve cok mutluyum. Yurtdısındaysan ingilizcen vardır mutalaka
Herpes - Sort the Facts from the Fiction sitesine gir kendini eğit bu konuda cunku korkuldugu gibi bir virüs değil bu.! 2017-2020 civarındada asısı piyasaya sürülücek insallah suanda insan deneklerine geçtiler.
Ates kırgınlık bunların hepsi herpesten kaynaklanıyor merak etme ilk ataklarda olur bendede oldu. daha sonra ki atakların daha az acılı olucak.
Ve sen sen ol ucugun üstüne mantar kremi sürme bu virüsün sevdiği kortizon kremlerdir ve iyilesmen gecikir. Rahatlamak için epsom tuzu alıp kuvete oturabilirsin. Bir kuvete bi bardak epsom tuzu dök kurumasını hızlandırı. Bunun dısında hemen vitamin al b12 vitamini özellikle ve c vitamini cunku bunye dusunce cıkıyor pis virüs :)
Valtrex için doktorundan baskılama tedavisi iste