• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

evet canım beyaz tenliysen ve tüy rengin koyu ise çok hızlı sonuç alıyorsun ben aynı anda başladığım bi arkadaşıma göre daha hızlı sonuç alıyorum o benden açık tenli

benim tenim de açık renk ama ağda yaptırdığım için tüylerim cılız cılız ama çok gür zamanında kullandığım tüy dökücüler yüzünden her yerede bulaştı

evet canım beyaz tenliysen ve tüy rengin koyu ise çok hızlı sonuç alıyorsun ben aynı anda başladığım bi arkadaşıma göre daha hızlı sonuç alıyorum o benden açık tenli

sentimental canım sen nerde ve ne kadara yaptırıyorsun? bende başlamak istiyorum böyle ugraşmakla olcak gibi değil. bembeyaz bi tenm var güneşle pek aram olmuyor :)) tüylerinde maşallahı var simsiyah lazerden çook ümidim var ama sen ne diyorsun? senn seanslar ne alemde özelden msj atmak istedim ama yeterli msj atmadığım için atamadm ayrıntılı bilgi verirsen çook sevinirim opuyorumnanaktan

ya bende karar verdim araştırdım da baya bi yorumları da okudum gidip konuşcam iyi bi kaç yerle ama.. beyaz tenliyimde ben tüylerim de koyu renk yani ama cılız işte ağdayla aldığım için sorun olur mu ki yani zorlaşırmı jiletle alırım seanstan önce belki işe yarar??:1rolleyes:

Selamlar bende genital bölge bacak ve koltu altima yaptiriyorum $uan 5. seansim bitti tüylerim tek tük varlar ama tam bitmi$ degiller..:umursamaz: Ama yinede cok azalma oldu..8 seans sürecegini söylemi$ti yapan ki$i.. Sonrada senede bir kac defa tekrar uygulanmasi gerektigini taki incecik kalan tüyler bile bitene kadar devam etmeliyiz dedi
Ben 8 seans icin ödeme yapacagim 8. seanstan sonrasini kendileri ödüyorlar..
Benim tüy rengim cok a$iri koydu degildi ama yine de cok cok büyük fark var ilk ba$ladigimla $imdiki halimin arasinda imkani olan herkese tavsiye ederim
Tüysüz Mutlu Kaliteli Bir Ya$am Diliyorum Sizlerede :)) :lepi:

bende genital bölegeye düşünüyorum ama genital ve bikini olarak ayrı ayrı ücretlndiriliyor ya bana onu açıklayablrimisiniz mesela ben popo arasınada düşünüyorum oda ayrımı ücretlndirlcek.birde acı hissi agda epilasyon kadarmı korkuoyrum baya

bende genital bölegeye düşünüyorum ama genital ve bikini olarak ayrı ayrı ücretlndiriliyor ya bana onu açıklayablrimisiniz mesela ben popo arasınada düşünüyorum oda ayrımı ücretlndirlcek.birde acı hissi agda epilasyon kadarmı korkuoyrum baya
Benim gittiğim yer ayrı ayrı olarak hiç ücretlendirmedi.
Genital dediğim zaman tam olarak aldı.Fiyatıda 180 lira.
Sizin dediğinizi hiç duymadım ben.
Ağda yaptırmaadığım için bilemiyorum ama acıyor yani bir yerin acısı bitmedend iğer yerin acısı geldiğinden anlamıyorsunuz ama acıyor:bbo:

hıım cvp için tşk ederim.çokmu acıyor ya of nasıl yaptırcam dudak çevresinde napcam nasıl açcam bacagımı hiç bilmiorm utanırım ben artı onu geçtim iç kısımlara atış yapar zarar verir die korkuorm

Ben iki kere yaptırdım iki kere de rotuş attırdım hiç bir şey olmadı.Zaten bu işin uzmanı yapan kişi birde zaten ağda yaptırdıysanız aynı onlar gibi rahat olun lütfen

evet bunu ben de duydum, bazı yerler vajina, bikini bölgesi ve arka (makat) olarak ayrı ayrı ücretlendirme yapıyorlarmış. benim gittiğim yer direkt hepsini yapıyor seansı 150 tl ve dermatolog yapıyor. siz mutlaka sorun danıştığınız yerlere, komple yapana gitmeye çalışın öbür türlü çok pahalıya gelir.
bir ay önce 3. seansım bitti. doktor en fazla 4 ya da 5'te biter demişti. şimdiden neredeyse hiçbir şey kalmadı. çok memnunum herkese tavsiye ederim büyük bir rahatlıkzemuszemus

canım hepsini alıyorlar aklına gelicek her tarafı işte

acısının epilasyonla alakası yok felaket acıyor bas bas bağırıyorum :1: ama bağırdığına değiyor büyük rahatlık aklinialirimsmile

hıım cvp için tşk ederim.çokmu acıyor ya of nasıl yaptırcam dudak çevresinde napcam nasıl açcam bacagımı hiç bilmiorm utanırım ben artı onu geçtim iç kısımlara atış yapar zarar verir die korkuorm

evet canım çok acıyor ben emla krem sürdüğüm halde zor dayanıyorum
merak etme acıycak korkusundan utanmak hiç aklına gelmiyor kaydirigubbakcemile3

evet bunu ben de duydum, bazı yerler vajina, bikini bölgesi ve arka (makat) olarak ayrı ayrı ücretlendirme yapıyorlarmış. benim gittiğim yer direkt hepsini yapıyor seansı 150 tl ve dermatolog yapıyor. siz mutlaka sorun danıştığınız yerlere, komple yapana gitmeye çalışın öbür türlü çok pahalıya gelir.
bir ay önce 3. seansım bitti. doktor en fazla 4 ya da 5'te biter demişti. şimdiden neredeyse hiçbir şey kalmadı. çok memnunum herkese tavsiye ederim büyük bir rahatlıkzemuszemus

canım sakıncası yoksa nerede yaptırdığını bana mesajla gönderebilir misin?

arkadaşlar genitalde üsttaraflar çok güzel cevap veriyor lazerde ama dudak bölgesi çok inatçı. Ordaki tüyler daha zayıf olduğu için çok zor bitmesi. Ben 2 yıl önce alex le yaptırdım nerdeyse 3. seansta üstler bitmişti. Ancak 7 seans alex 5-6 kez de ıpl ile devam etmeme rağmen dudak bölgesi tamamen bitmedi. Öyle çok bişey yok ama yine de var işte. Yani demek istediğim sıfır tüysüzlük olmuyor orda. bilmiyorumkismile

arkadaşlar genitalde üsttaraflar çok güzel cevap veriyor lazerde ama dudak bölgesi çok inatçı. Ordaki tüyler daha zayıf olduğu için çok zor bitmesi. Ben 2 yıl önce alex le yaptırdım nerdeyse 3. seansta üstler bitmişti. Ancak 7 seans alex 5-6 kez de ıpl ile devam etmeme rağmen dudak bölgesi tamamen bitmedi. Öyle çok bişey yok ama yine de var işte. Yani demek istediğim sıfır tüysüzlük olmuyor orda. bilmiyorumkismile

evet alt bölgeler tamamen bitmiyor ama çıksada çok ince çıktıkları için hiç dikkat çekmiyor benim öyle tüy gibi çıkıyor böyle bile kalsa problem yok zemuszemus

evet canım öyle çok zayıf çıkıyorlar bebek tüyü gibi.. ben tamamen bitsin istemiştim ama artık olmayacağını anladım. Kalanları iğneli epilasyonla toplatacam zemuszemus

Incir igneli epilasyonla acimiyormu ya merak ediyorum ben lazer epilasyona hic dayanamiyorum bugün 6. seansimi yaptirdim genital bölgem icin cok acior hala sanciyor birde seans sonu yaklastikca derece yükseliyor cok yaniyor.. Vallahi nasil dayaniyorsunuz imreniyorum güclü olanlara krem filan fayda etmiyor bende :bbo:

Back