- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
- Konu Sahibi November 22
-
merhabalar,
Lazer epilasyonun 3. seansına yaklaşık 4-5 gün önce gittim.tüm vücut yaptırıyorum kollar dahil.Cihaz IPL dendi ama fotoepilasyon diye geçiyormuş.Fiyat inanılmaz ucuz geldi.900 tl ye tüm bacak,popo üstü,genital bölge,koltukaltı,tüm kollar,yüz dahil.8 seans.Ama 8 seansta ancak %80 azalma garantisi veriyorlar.ilk gittiğimde pek acımadı,guya düşük verdik cildin reaksiyonuna bakmak için dediler.1 hafta sonra dökülmeler başlar dediler ama bende ilk seansta hayal kırıklığı oldu diyebilirim.burda yazılanlara göre kendimi hazırlamıştım.bacakların üst tarafında hiç dökülme olmadı.Genital bölgenin şu an 3 .seansını yaptırdım ama biraz bikini bölgesi ve üst bölgede birkaç yer hariç altta hiç dökülme olmadı.Buna sebepte alt tarafa çok yüksek veremediklerini yoksa yanacağını söylediler.Bilemiyorum.ama şaşırtıcı bir şekilde yanaklarımdaki zayıf tüyler bir hayli döküldü.Bıyıklarda hiiç dökülme olmadı.Bacaklarımda çizgi çizgi bir dökülme var.Ben açıkçası daha fazla bir dökülme bekliyordum.Nasıl oluyor yaa 2 seansta genital bölgem nerdeyse bitti diyenler???Sabırla bekleyececeğim bakalım kızlar yazarım....
Geçen arkadaşımın ablasının genital bölgesini yakmışlar ödüm koptu..
Sordum söylemedi nedenini... Onun nedeni nedir kızlar yaa....
Ben bu hafta içi gidicem ama benim yaptıracağım cihaz alexandrite. O hangi cihaz bilmiyo
ben tavsiye etmiyorum yaptırmanızı arkadaşlar.. çünkü tam sonuç sağlanmıyor. ben de alexandrt ile yaptırmıştım. daha sonra ağda yaptırsan olmuyo, jilet kullansan olmuyo. çok kötü oluyo. bir kısmı tamamen bitti, bir kısmı çok ince çıkıyo, bir kısmı eski halinde... en güzeli doğal yöntemler yani ağda yaptırmak. ayrıca evlenince bazı eşlerin bu lazer konusundan hoşlanmadığını duydum...
Arkadaşlar ben daha ilk seansa gittim sonrada kontrole yani iki kere lazer yaptırmış oldum ama tamamı dökülmedi bir kısmı döküldü. Size de böyle mi oldu?Yoksa tamamı döküldü mü? İkinci üçüncü seansta tamamı dökülüp diğer seansa kadar rahat edebilir miyim?
bence de siz tam sonuçlanmadan bıraktınız galiba.ben tavsiye etmiyorum yaptırmanızı arkadaşlar.. çünkü tam sonuç sağlanmıyor. ben de alexandrt ile yaptırmıştım. daha sonra ağda yaptırsan olmuyo, jilet kullansan olmuyo. çok kötü oluyo. bir kısmı tamamen bitti, bir kısmı çok ince çıkıyo, bir kısmı eski halinde... en güzeli doğal yöntemler yani ağda yaptırmak. ayrıca evlenince bazı eşlerin bu lazer konusundan hoşlanmadığını duydum...
ben tavsiye etmiyorum yaptırmanızı arkadaşlar.. çünkü tam sonuç sağlanmıyor. ben de alexandrt ile yaptırmıştım. daha sonra ağda yaptırsan olmuyo, jilet kullansan olmuyo. çok kötü oluyo. bir kısmı tamamen bitti, bir kısmı çok ince çıkıyo, bir kısmı eski halinde... en güzeli doğal yöntemler yani ağda yaptırmak. ayrıca evlenince bazı eşlerin bu lazer konusundan hoşlanmadığını duydum...
ya kızlar yapmayın etmeyin ohaoldumsmile biz zaten incelmesine azalmasına bile razı değilmiyizlmaz: ben 2 seans gittim şimdi 3.seansa gidicem 3 ten sonra neredeyse hiç kalmayacak gibime geliyor. kol altıda 3 seansta neredeyse bitti benim. 2 tane kıl kaldı sositososito
kızlar ben de bugün 4e gidicem ama anlamıorum makina mı eski ki acep sizin nasıl bitti ya bende şuan üstte azalma var sadecemafoldumben
ben de aynen bahsettiğin gibiyim 5. seansıma gidicem haftaya 2 buçuk ay oldu ama sanki 1 hafta önce ağda yapmışım gibi görünüyor4-5 tüy ya var ya yok ben de de acık sarı tüy var ama onlar için iğneli düşünmem sanırım çünkü tenimle aynı renk gibi ben bile zor görüyorum diğerlerinden eser ym zaten. Ama genital koltuklatına göre daha hızlı sonu verdi bendeKızlar ilk seansda sonuç alınmaz pek 4 de baya azalma görünür genitl için bu bende 4de baya azaldı 5 de kalın kıllar bitti ama alt dudak kısmında ince sarı beyaz kıllar kaldı onu makine görmediği için iğneli yaptırıyorum we bitti denebilir
genital için 4-6 seanstır düşük dozla başlarlarsa seanslar uzayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?