Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Ben yılmadan devam ediyorum dün gittim lazerlerinin motoru yanmış:çok üzgünüm: eski bir makinaları ile sadece koltuk altımı yaptırdım çünkü eski makina acıtıyor. Şimdi beklemek zorunda kaldım uyuz oldum.. Ama bu 4 seansım olacak bakalım nasıl gelişme olacak ....

Yavrukuşum çok haklısın aynen ona bile razıyım benimde koltuk altımda çook az kaldı.

arkadaslar benimde 5 seansim ama sanki tekrar ciktilar ince tuyler bitcegi halde tekrar ciktilar moralim bozuldu ya bu ne her gittigimde acci cekiyorum ben tekrar aci cekmek istemiyorum artik aranizda benim gibi olaniz varmi yaa

arkadaslar benimde 5 seansim ama sanki tekrar ciktilar ince tuyler bitcegi halde tekrar ciktilar moralim bozuldu ya bu ne her gittigimde acci cekiyorum ben tekrar aci cekmek istemiyorum artik aranizda benim gibi olaniz varmi yaa

Canım çıkar tabi normali 4-6 seanstır düşük doz başladılarsa 6-7 seans olabilir ama bitiyor canım merak etme

Canım çıkar tabi normali 4-6 seanstır düşük doz başladılarsa 6-7 seans olabilir ama bitiyor canım merak etme

ay insallah tamamen bittigini gorurum ya rabim gittigim yer 6 seansimi yapmadi gepsi ciksin o zaman yapayim dedi parani bosuna almayayim dedi ne kadar dogru bilmiyorum amma okadar dusuk dozda yapmadi hic baya kuvetliydin anlamadim ben niye ciktilar tekrar

Canım uyuyan kıl kökleri olabiliyor bunlarda 4-5 seanslarda çıkıyor normaldir hepsi çıksın weya sen jilet yap güçlensin kıllar makine daha iyi görsün kılları öyle gidersin

Yapan yerinde önemi var ... Mesala benimkile rp.tesi kol altımı yaptılar onlar aldılar tüyleri ( ole istiyorlar görelim diye) alamış doru dürüst uzun uzun duruyor bida gidicemmm .. Çok kızdım açıkçası ve bidaha ben alıp gidicem...

Aldıkları erlere ve lazeri uyguladıkları bölgelere dikkat edin.

kılar benim bu sıra seasnıma gitmem lasım tam anlamıyla çıkmadılar iki hafta sonra gitcem ondan..şuanda çıktılar ama sarımsı açık gri gibi rengii ve yumuşacık inanın bu hale gelecegine bile inanmazdım..4.seasnıma gitcem..toplamda 5-6 seasn gitmeyi düşünüyorum ondan sonra hani ince sarı gibi çıkanlar acaba nekdr uzarlar merak ediyorummm ..hiçç genitali bitiripte 1 senedir gitmeyen varmı acaba..ne yapsan cillop gibi tertemiz olmasss öle bi beklentim yokta o inceler çok uzuyormu merak ediyorum

Canım bende siyah kıllar bitti alt dudak kısmında sarı gri kıllar war onlara iğneli yaptırıyorum alınanlar çıkmadı biraz daha war kıl ama bu aralar orayı yaptıramıycam alt bacağımı yaptırdım ondan sende de öyle olursa tatlım uzayan sarı tüyleri lazer mak görmüyo zaten sende iğneli yaptırabilirsin
gitmeden 2-3 defa jilet yap canım kalınlaşır belki opuyorumnanaktan

ayyy cnmm igneliden çok korkuyorummm igne fobim var valla ismi bile beni itiyor agrısı yokmuş ama adı bile yetiyor banaeyvahedigeldismilebakalımmm dedigin gibi şimdii gri ve sarı tüyler var bu hali bile rahatsız etmiyor ama uzarlarmı baya emrak ediyorum..daha 3.seasnım bittii 2-3 seasn daha gitcem ozman sonuç nsl olcak merak ediyorum ama bugunleri bile görmek benim için mucizeydisositososito
bide cnm ben bacagıma başladım ilk seansa gititm işte 15 güün sonra 2.seasna gitcemmm baya bi inceldiler çok şaşırdımmm acaba sen kaç seasn gittin bacagaaa benim aşırı kalın ve çoktu bi kökten 3-4 tane kıl çıkıyordu çok feciydi valla erkek gibiydim:çok üzgünüm:

ya arkadaşlar ben sadece genital bölge yaptırmak istiyorum diğer yerleri kendim halledebiliyorum yaptıran arkadaşlar çok acıyomu ben samsundayım en güvenilir neresi bilen varsa yazsın lütfen!

ya arkadaşlar ben sadece genital bölge yaptırmak istiyorum diğer yerleri kendim halledebiliyorum yaptıran arkadaşlar çok acıyomu ben samsundayım en güvenilir neresi bilen varsa yazsın lütfen!

cnmm valla ben amla uyşturucu krem sürüyorum 1 saat öncesinde ona ragmen çok agıryor özellikle dudak ve alt kısımlar baya kötüüü agrıyor ama sonucuna deger razıyım o acıyı çekmeyeeeeboshayallersmileagdadan daha az acıyorrrr ona emin olabilirsin zaten saniyelik bi agrı hemen geçiyorsositososito

çok tşkkr ede
rim

Arkadaşlar merhaba,
Ben koltuk altına lazere başlamıştım 6 seans yaptırdım ancak azalma olmadı sadece biraz incelme oldu koltuk altı bölgemde.
ıstanbul'da Anadolu yakasında lazer yaptırıp memnun olan arkadaşlar varsa ne olur bana isim yazsınlar.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
slm kızlar annemin bi arkadaşı antalyada bir merkeze gidiyordu lazer için 5000 tlye yakın para da verdi. ama bitmemiş. yapan da doktor falan değilmiş gerçi. şimdi bitene kadar bedava yapma sözü verdiler. ben bunu duyunca korktum antalyada bir özel hastaneye gittim orada yapıyorlardı. eğer 650 tl peşin verirsen bitene kadar yaparız dediler. sonra doktora sordum onunki neden bitmemiş diye. kıl kökü siyah olursa lazer daha iyi görüyor ve daha etkili oluyor dedi. benim tüylenme süremi falan sordu.( ağdadan sonra ne kadar sürede çıkıyor falan) seninki 4 maksimum 5 seans sürer dedi. ama çekiniyorum çünkü bitmezse hem paramdan olucam hem de acı çektiğimle kalıcam

selam kızlar bende artık uğraşamıyorum ağda vs..lazer yaptırıcam fakat ümraniyedeyim..ümraniyede tavsiye edebileceğiniz bir merkez varmı ? hatta gidip menun kaldığınız..

slm... yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum.bana lazer epilasyonu nerede yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz

slm peluss,

antalyada hangi hastane 650tl bitene kadar yapio?cok merak ettim hangi laser kullaniolar arayip konusmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…