- Konu Sahibi November 22
-
ya kızlar yapmayın etmeyin ohaoldumsmile biz zaten incelmesine azalmasına bile razı değilmiyizlmaz: ben 2 seans gittim şimdi 3.seansa gidicem 3 ten sonra neredeyse hiç kalmayacak gibime geliyor. kol altıda 3 seansta neredeyse bitti benim. 2 tane kıl kaldı sositososito
arkadaslar benimde 5 seansim ama sanki tekrar ciktilar ince tuyler bitcegi halde tekrar ciktilar moralim bozuldu ya bu ne her gittigimde acci cekiyorum ben tekrar aci cekmek istemiyorum artik aranizda benim gibi olaniz varmi yaa
Canım çıkar tabi normali 4-6 seanstır düşük doz başladılarsa 6-7 seans olabilir ama bitiyor canım merak etme
ay insallah tamamen bittigini gorurum ya rabim gittigim yer 6 seansimi yapmadi gepsi ciksin o zaman yapayim dedi parani bosuna almayayim dedi ne kadar dogru bilmiyorum amma okadar dusuk dozda yapmadi hic baya kuvetliydin anlamadim ben niye ciktilar tekrar
kılar benim bu sıra seasnıma gitmem lasım tam anlamıyla çıkmadılar iki hafta sonra gitcem ondan..şuanda çıktılar ama sarımsı açık gri gibi rengii ve yumuşacık inanın bu hale gelecegine bile inanmazdım..4.seasnıma gitcem..toplamda 5-6 seasn gitmeyi düşünüyorum ondan sonra hani ince sarı gibi çıkanlar acaba nekdr uzarlar merak ediyorummm ..hiçç genitali bitiripte 1 senedir gitmeyen varmı acaba..ne yapsan cillop gibi tertemiz olmasss öle bi beklentim yokta o inceler çok uzuyormu merak ediyorum
Canım bende siyah kıllar bitti alt dudak kısmında sarı gri kıllar war onlara iğneli yaptırıyorum alınanlar çıkmadı biraz daha war kıl ama bu aralar orayı yaptıramıycam alt bacağımı yaptırdım ondan sende de öyle olursa tatlım uzayan sarı tüyleri lazer mak görmüyo zaten sende iğneli yaptırabilirsin
gitmeden 2-3 defa jilet yap canım kalınlaşır belki opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar ben sadece genital bölge yaptırmak istiyorum diğer yerleri kendim halledebiliyorum yaptıran arkadaşlar çok acıyomu ben samsundayım en güvenilir neresi bilen varsa yazsın lütfen!
cnmm valla ben amla uyşturucu krem sürüyorum 1 saat öncesinde ona ragmen çok agıryor özellikle dudak ve alt kısımlar baya kötüüü agrıyor ama sonucuna deger razıyım o acıyı çekmeyeeeeboshayallersmileagdadan daha az acıyorrrr ona emin olabilirsin zaten saniyelik bi agrı hemen geçiyorsositososito
cnmm valla ben amla uyşturucu krem sürüyorum 1 saat öncesinde ona ragmen çok agıryor özellikle dudak ve alt kısımlar baya kötüüü agrıyor ama sonucuna deger razıyım o acıyı çekmeyeeeeboshayallersmileagdadan daha az acıyorrrr ona emin olabilirsin zaten saniyelik bi agrı hemen geçiyorsositososito[/QUOT
cnmm valla ben amla uyşturucu krem sürüyorum 1 saat öncesinde ona ragmen çok agıryor özellikle dudak ve alt kısımlar baya kötüüü agrıyor ama sonucuna deger razıyım o acıyı çekmeyeeeeboshayallersmileagdadan daha az acıyorrrr ona emin olabilirsin zaten saniyelik bi agrı hemen geçiyorsositososito[/QUOT
çok tşkkr ederim ya samsunda iyi biryer bilen varmı :sinifsinif::
Bende tüm genital yaptırıyorum 5 seans yaptırdım üst taraflarda tek tük çıktı alt dudak tarafında seyrek olarak war ama çok çok çok memnunum herkeze tawsiye ederim ya bir ya iki seansta biter inş sewgileropuyorumnanaktan
slm kızlar annemin bi arkadaşı antalyada bir merkeze gidiyordu lazer için 5000 tlye yakın para da verdi. ama bitmemiş. yapan da doktor falan değilmiş gerçi. şimdi bitene kadar bedava yapma sözü verdiler. ben bunu duyunca korktum antalyada bir özel hastaneye gittim orada yapıyorlardı. eğer 650 tl peşin verirsen bitene kadar yaparız dediler. sonra doktora sordum onunki neden bitmemiş diye. kıl kökü siyah olursa lazer daha iyi görüyor ve daha etkili oluyor dedi. benim tüylenme süremi falan sordu.( ağdadan sonra ne kadar sürede çıkıyor falan) seninki 4 maksimum 5 seans sürer dedi. ama çekiniyorum çünkü bitmezse hem paramdan olucam hem de acı çektiğimle kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?