• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

anım benim kalın kıllar bitti ince kıllarıda makine görmüyo ondan iğneli yaptırıyorum alt dudk kısımlarına acı hissetmiyorum çünki lokal le uyuşturuyorlar yapanlar aynı zamanda hemşiredir korkmadan yaptırıyorum hiç acımadan 15 gün sonra yeniden gidicem tamamen biticek inşallah ne zaman biter kıla göre söylüyorlar canım yaptırmak istersen bekleriz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

teşekkur ederim nur umm bakalım gidişat nasıl giderse öyle hareket edicem gerçi gittiğim yerde de iğneli yapıyolar ama yapan birilerini görmediğim için biraz uzak duruyorum iğneliye.sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor hanım lokal ile uyuşturmaya karşıydı yada ben mi yanlış hatırlıyorumkafamçokkarıştı

anım benim kalın kıllar bitti ince kıllarıda makine görmüyo ondan iğneli yaptırıyorum alt dudk kısımlarına acı hissetmiyorum çünki lokal le uyuşturuyorlar yapanlar aynı zamanda hemşiredir korkmadan yaptırıyorum hiç acımadan 15 gün sonra yeniden gidicem tamamen biticek inşallah ne zaman biter kıla göre söylüyorlar canım yaptırmak istersen bekleriz opuyorumnanaktan

teşekkur ederim nur umm bakalım gidişat nasıl giderse öyle hareket edicem gerçi gittiğim yerde de iğneli yapıyolar ama yapan birilerini görmediğim için biraz uzak duruyorum iğneliye.sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor hanım lokal ile uyuşturmaya karşıydı yada ben mi yanlış hatırlıyorumkafamçokkarıştı[/QUOTE]

Ewet karşıyım. Ama iğne ile lokal anestezi uygulamasına karşıyım. Onun dışında acı dayanılmaz ise emla kullanılabilir.

teşekkur ederim nur umm bakalım gidişat nasıl giderse öyle hareket edicem gerçi gittiğim yerde de iğneli yapıyolar ama yapan birilerini görmediğim için biraz uzak duruyorum iğneliye.sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor hanım lokal ile uyuşturmaya karşıydı yada ben mi yanlış hatırlıyorumkafamçokkarıştı

Ewet karşıyım. Ama iğne ile lokal anestezi uygulamasına karşıyım. Onun dışında acı dayanılmaz ise emla kullanılabilir.[/QUOTE]

Canım dr emlayı kullandım ben hiç uyuşma hissetmedim iğnelinin acısını bilirsiniz 1 saat 2 saat dayanılmaz yani çekilmez bir acı neden karşısınız yan etkileri nelerdir şimdiden tşkrler

Ewet karşıyım. Ama iğne ile lokal anestezi uygulamasına karşıyım. Onun dışında acı dayanılmaz ise emla kullanılabilir.

Canım dr emlayı kullandım ben hiç uyuşma hissetmedim iğnelinin acısını bilirsiniz 1 saat 2 saat dayanılmaz yani çekilmez bir acı neden karşısınız yan etkileri nelerdir şimdiden tşkrler[/QUOTE]

Tedavinin doğru yapılmasını engelliyor. Hasta tecrübelerime dayanarak söylersem lazer bölgesi iğne ile uyuşturulduğu zaman ne kadar lazer atışı yaparsak yapalım tüyler adam gibi dökülmüyor, dökülenlerde hemöen çıkıyordu. Kaç hastada bu uygulamayı yaptıysak hepsinde aynı sonucu aldık.İğneli epilasyon için de aynı şey olduğunu düşünüyorum ama forumda iğneli sayfasında ayseplasyondan aysel hanım bu konuda benden daha tecrübeli (iğneliyi bizzat yaptığı için) Ona da danışabilirsiniz.a.s.

Tedavinin doğru yapılmasını engelliyor. Hasta tecrübelerime dayanarak söylersem lazer bölgesi iğne ile uyuşturulduğu zaman ne kadar lazer atışı yaparsak yapalım tüyler adam gibi dökülmüyor, dökülenlerde hemöen çıkıyordu. Kaç hastada bu uygulamayı yaptıysak hepsinde aynı sonucu aldık.İğneli epilasyon için de aynı şey olduğunu düşünüyorum ama forumda iğneli sayfasında ayseplasyondan aysel hanım bu konuda benden daha tecrübeli (iğneliyi bizzat yaptığı için) Ona da danışabilirsiniz.a.s.

Teşekkürler canım acı çekmiyim diye yaptırıyorum sonucu görücem artık sewgileropuyorumnanaktan

kızlar bende 3 aydır gidiyorum genital bölge için lazere hiç azalma yok gibi gecen sene farklı bir yerde koltuk altı için gitmiştim 3 seansta hiçbirsey kalmadı çok rahat ettim
sanırım makinalar heryerde farklı oluyor ama kimse benim makinam kötü demiyor

kızlar bende 3 aydır gidiyorum genital bölge için lazere hiç azalma yok gibi gecen sene farklı bir yerde koltuk altı için gitmiştim 3 seansta hiçbirsey kalmadı çok rahat ettim
sanırım makinalar heryerde farklı oluyor ama kimse benim makinam kötü demiyor

Keşke geçen sene sonuç aldığınız yere yaptırsaymışsınız. Sonucu görmüşsünüz çünkü.:1rolleyes:

benimde 1. seans üzerinden 2. hafta geçmeye başladı ve tüyler yeni yeni çıkmaya aynı zamanda dökülüyor bakalım inşallah . bende kullandıkları makina ellipse nasıl arkadaşlar ellipse kullananlar?

arkadaslar ben de randevumu aldım bu pazar ilk defa gidicem bagdat caddesinde epiderme
daha önce giden memnun kalan, kalmayan var mı
bir de benim canım cok tatlıdır
emla kremi nasıl sürmek lazım
pazar gidicem en son kac gün önce jiletle alıp kısaltmamı tavsiye edersiniz
cok saolun

34moni 1 gün öncesinde jilet yap

ilk 2 seans emla sürmeme rağmen dayanamadım okadar acıyoduki kadına bırakın gidicem dedim

ellerimi sıkmaktan kıpkırmızı olmuştu

3.seans daha az acısı oluyor daha az derken yani yine dayanabiliyosun kaydirigubbakcemile3

45 dakika önce 2 tüp emla sür

acısına rağmen tüylerdeki azalmayı görünce çok memnun olucaksın ama

valla herkese farklı etki yapıyo sanırım.ben beyaz tenliyim çok, saçlarım da dahil olmak üzere vücudumdaki tüyler koyu renk.yani uzmanların dediğine göre lazere uygun bi tipim:) açık ten koyu renk kıl :D ilk önce ucuz die ıpl e gittim.alex yoktu zaten gittiğim yerde.kaç seans oldu koltuk altım bi türlü bitmedi.sonra bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bi yere alexe gittim.koltuk altlarım 3 seansta pırıl pırıl oldu hala da çıkmadı bişi.sonra da ne kadar utanıp sıkılsam da genital bölgeye gittim.daha 2. seanstan sonra neredeyse bitti ama kalan 3-5 kıl için 3.seansa da gittim.artık gitmiyorum ve de pırıl pırıl hiç bişey çıkmıyookaydirigubbakcemile2 ben ikisini de denemiş biri olarak alex i tavsiye ediyorum.ama herkeste ne etki gösterir bilemem tabii

cnm bursada nereye yaptırdın?

ya arkadaşlar bir şey soracağım genital bölgeyi lazer yaptırtmak kızlık zarına bir zarar werir mi ya da yumurtalıkları etkiler mi ? ileride çocuk sahibi olma şansını azaltır mı?

ya arkadaşlar bir şey soracağım genital bölgeyi lazer yaptırtmak kızlık zarına bir zarar werir mi ya da yumurtalıkları etkiler mi ? ileride çocuk sahibi olma şansını azaltır mı?

hayır canım, zaten kızlık zarıyla hiç bi ilgisi olamaz. zararına gelince de kadın doktorları dahil herkes öneriyor zaten kanser tedavisinde de aynı ışınlardan yararlanılıyor. için rahat olsun

Arkadaşlar, geçen ay lazer epilasyon yaptırdım ilk kez ve çok minik acıdı. genital + koltukaltı. Neyse kadın bana geçen hafta cumaya kontrol için randevu vermişti, ben de gidemedim. ıl dışındaydım bi de hastalandım. Arayıp da erteleyemedim bugün aradım yarın randevu almak için. Yok olmas onun zamanı geçti, yeni çıkan kıllar var hangisi eski falan anlayamayız dedi. Ben de kesinlikle kabul etmedim. Çünkü kılların neredeyse %30-40 ı hiç dökülmedi duruyor ve uzun uzun. Bir bakalım diye yarına çağırdılar ama sanırım orada çamur yapacaklar.

Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Bu kabul edilebilir birşey mi? Acil yanıt kızlar ltfennn...

Arkadaşlar, geçen ay lazer epilasyon yaptırdım ilk kez ve çok minik acıdı. genital + koltukaltı. Neyse kadın bana geçen hafta cumaya kontrol için randevu vermişti, ben de gidemedim. İl dışındaydım bi de hastalandım. Arayıp da erteleyemedim bugün aradım yarın randevu almak için. Yok olmas onun zamanı geçti, yeni çıkan kıllar var hangisi eski falan anlayamayız dedi. Ben de kesinlikle kabul etmedim. Çünkü kılların neredeyse %30-40 ı hiç dökülmedi duruyor ve uzun uzun. Bir bakalım diye yarına çağırdılar ama sanırım orada çamur yapacaklar.

Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Bu kabul edilebilir birşey mi? Acil yanıt kızlar ltfennn...

3 haftadan sonra yapılan rötuşlar tedavinin düzenini bozarlar . (Tüylerin aynı anda çıkma düzeni bozulur) Dolayısı ile 3 haftadan sonra kalan tüylere rötuş yapmayı ben de önermiyorum.

rötuşa gidemezsek bi sorun olur mu? sadece süre mi uzar?

Özellikle koltuk altı ve genitale yapılan rötuşlar 2 seans arasının daha uzun süre olmasını sağlar. Bir de rötuşla kalanlarda temizleneceği için daha pürüzsüz bir cilt olur ve 2. seansa kadar jilet vb. işlemler yapmak gerekmez.

Back