• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

merhabalar,
Lazer epilasyonun 3. seansına yaklaşık 4-5 gün önce gittim.tüm vücut yaptırıyorum kollar dahil.Cihaz IPL dendi ama fotoepilasyon diye geçiyormuş.Fiyat inanılmaz ucuz geldi.900 tl ye tüm bacak,popo üstü,genital bölge,koltukaltı,tüm kollar,yüz dahil.8 seans.Ama 8 seansta ancak %80 azalma garantisi veriyorlar.ilk gittiğimde pek acımadı,guya düşük verdik cildin reaksiyonuna bakmak için dediler.1 hafta sonra dökülmeler başlar dediler ama bende ilk seansta hayal kırıklığı oldu diyebilirim.burda yazılanlara göre kendimi hazırlamıştım.bacakların üst tarafında hiç dökülme olmadı.Genital bölgenin şu an 3 .seansını yaptırdım ama biraz bikini bölgesi ve üst bölgede birkaç yer hariç altta hiç dökülme olmadı.Buna sebepte alt tarafa çok yüksek veremediklerini yoksa yanacağını söylediler.Bilemiyorum.ama şaşırtıcı bir şekilde yanaklarımdaki zayıf tüyler bir hayli döküldü.Bıyıklarda hiiç dökülme olmadı.Bacaklarımda çizgi çizgi bir dökülme var.Ben açıkçası daha fazla bir dökülme bekliyordum.Nasıl oluyor yaa 2 seansta genital bölgem nerdeyse bitti diyenler???Sabırla bekleyececeğim bakalım kızlar yazarım....

ben de araştırdım biraz, IPL cihaz önerilmiyor, çok etkili değilmiş, ucuzmuş ve de can yakıcı olduğu için yüksek dozda verilmiyormuş diye duydum. diğer cihazlar var 2 tane tam adını bilmiyorum ama netten bulabilirsin, alexandrie gibi bişeydi ismi. uzmanlar onu öneriyor kesinlikle. yerimseniben

ya bi de kahramanmaraşlı olan var mı ? ben k.maraştayım, önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim gerçekten...bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar..

benim akrabalarımdaki bütün dişiler (ben dahil) lazere gidiyoruz, bu nedenle bu konuda baya bi bilgim var. en iyi cihaz Alexandrite.. ancak arkadaşların dediği gibi o da zayıf ve açık renk tüyleri görmüyor. dolayısıyla muhakkak tüy kalıyo. kalan tüyleri kökünden almadığınız taktirde çoğalma gibi bi durum olmuyo. tabi insan yine de jiletlerken rahatsız oluyo çünkü hepimiz jiletin tüyleri sertleştirdiğini biliyoruz.
ama kesinlikle kökten almamak gerekirmiş, çünkü kılların kökünü açınca, kıl kökü suyla havayla kremle vs beslenirmiş. ben lazercilerin yalancısıyım :) ama mantıklı geliyo.
benim koltuk altım bitti, yani artık lazerlik işi yok, genitale ikinci seansıma gittim ve tüm bayanlara tavsiye ederim.. :) özellikle evlilikte kılla tüğle uğraşmamak mükemmel olur :)
geçen yaz boyunca ''koltuk altım çıkmış'' diye bi derdim olmadan özgürce giyindim :D

Geçen arkadaşımın ablasının genital bölgesini yakmışlar ödüm koptu..
Sordum söylemedi nedenini... Onun nedeni nedir kızlar yaa....
Ben bu hafta içi gidicem ama benim yaptıracağım cihaz alexandrite. O hangi cihaz bilmiyo :(

ben tavsiye etmiyorum yaptırmanızı arkadaşlar.. çünkü tam sonuç sağlanmıyor. ben de alexandrt ile yaptırmıştım. daha sonra ağda yaptırsan olmuyo, jilet kullansan olmuyo. çok kötü oluyo. bir kısmı tamamen bitti, bir kısmı çok ince çıkıyo, bir kısmı eski halinde... en güzeli doğal yöntemler yani ağda yaptırmak. ayrıca evlenince bazı eşlerin bu lazer konusundan hoşlanmadığını duydum...

Geçen arkadaşımın ablasının genital bölgesini yakmışlar ödüm koptu..
Sordum söylemedi nedenini... Onun nedeni nedir kızlar yaa....
Ben bu hafta içi gidicem ama benim yaptıracağım cihaz alexandrite. O hangi cihaz bilmiyo :(

ya yüksek ışın vermişlerdir ona.. herhangi bir ölçüm yapmadılarsa böyle durum olabiliyo çok nadir yerlerde.. dikkat etmek lazım. ayrıca evet uç bölgelerde kalanlar oluyo çünkü ordaki ten rengi daha koyu oluyo ve açık renkli kıllar varsa lazer görmüyo arkadaşlar ondan kalıyo. ama yenide o bölgenin tamamen kıllı olmasından iyidir, çünkü çok bişey kalmıyo. tabi gittiğiniz yer, ayrıca seansı uygulayan uzmana göre de değişiyo bu işler. güvenilir yerlere gitmenizi tavsiye ederim.
ben sırf biraz daha ucuz diye her zaman gittiğim yere gitmedim başka bi yere gittim bi seans, ama hiç memnun kalmadım, ayrıca canımı da çok yaktılar. gittiğim yerin değerini anladım :) yer çok önemli kullandıkları makina kadar, bu işi yapan uzman da önemli arkadaşlar.

ben tavsiye etmiyorum yaptırmanızı arkadaşlar.. çünkü tam sonuç sağlanmıyor. ben de alexandrt ile yaptırmıştım. daha sonra ağda yaptırsan olmuyo, jilet kullansan olmuyo. çok kötü oluyo. bir kısmı tamamen bitti, bir kısmı çok ince çıkıyo, bir kısmı eski halinde... en güzeli doğal yöntemler yani ağda yaptırmak. ayrıca evlenince bazı eşlerin bu lazer konusundan hoşlanmadığını duydum...

sen sanırım sonuçlanana kadar gitmemişsin, çünkü bu kadar kalmaması lazım :sm_confused: kendimden annemden ve kardeşimden biliyorum yerimseniben

yaa bnde yaptırmayı düşünüorum evlenmeden kurtulayım sunlarda öfff... ama korkuorum yaa birisi dio bitmedi diğeri bitti kime inancaz yaw :D yüzüme düşünmüyorum zaten ama bikini bölgesi ve koltukaltı için yaptırıcam...birde bişi sorucam arkadaşlar.. yüzünü yaptıranlar nasıl jilete vurup gidebiliyor ben cesaret edemem valla bilmiyorumkismile yaa lazer etki etmezde yüzünüz öle kalırsa :S :S :S :S

ben memnun ötesindeyimmm böle sonucu beklemiyordum 4.seasnıma gitcem 20 gün sonra 5-6 tane çıktıı henüz onlarda kedii tüyü gibi..bu 20 gün içinde daha çıkan olur ama incecikkk eski haliyle kıyaslayamıyorum bileeeeeee hayatımda en iyi yaptıgım iş vucuda lazere gitmek..bitmese bile umrumda olmas çünkü o erkek gibi sert kılardan kurtuluyorum kedi tüyü gibi olanlar dursa bileeee memnun kalırımmm vallaaa..

kızlar ben de lazerden çok memnunum koltuk altım bitti bi iki tüy var sadece, genital daha ikinci seansıma gitmiş olmama rağmen sonuç almaya başladım.. ama kullanılan makina çok önemli.
bi de yüze tavsiye etmiyorum, kuzenim yüzündeki kıllar için gitti ve 3 yıldır gidiyo kısa aralıklarla, kızın yüzü iyice sakal gibi oldu tıraşlamaktan.. yeni yeni sonuç almaya başladı. daha önceden de iğneliğe gitmişti. gidin konuşun, uzmanlar da yüzü yapmamaktan yana çünkü hassas bölge, çok iyi korumak lazım.. en basitinden evdeyken bile 50 faktörlü kremler kullanmanız gerekiyor leke kalmaması için, çok riskli bi bölge. yüzünüzdekiler inceyse bırakın kalsın ne de olsa yazın rengi açılıyo yada siz tüy sarartıcıyla rengini açın.. tabi sadece bi arkadaş tavsiyesi bu yerimseniben

Ben de mayısta 5. seansa gidicem şuanda bitti gibi zaten ama yarım kalmasını istemiyorum tekrarlamasın 6 seansa kadar gitmeye devam edicem

Arkadaşlar ben daha ilk seansa gittim sonrada kontrole yani iki kere lazer yaptırmış oldum ama tamamı dökülmedi bir kısmı döküldü. Size de böyle mi oldu?Yoksa tamamı döküldü mü? ıkinci üçüncü seansta tamamı dökülüp diğer seansa kadar rahat edebilir miyim?

Arkadaşlar ben daha ilk seansa gittim sonrada kontrole yani iki kere lazer yaptırmış oldum ama tamamı dökülmedi bir kısmı döküldü. Size de böyle mi oldu?Yoksa tamamı döküldü mü? İkinci üçüncü seansta tamamı dökülüp diğer seansa kadar rahat edebilir miyim?

cnm ilk seasnta böle olması normal..ikinci seasnta daha çok dökülür ama dökülmeyen yerler yine olur..fakat 3.seasnta hepsi dökülüyorrrr tamamen:)

bence de siz tam sonuçlanmadan bıraktınız galiba.
çünkü benim 4 seans oldu üstünden nerdeyse 3 ay geçmiş hr yer eşit şekilde. Sadece iç kısımlarda sarı gözle zor görünen tüyler kaldı ki onlar önceden siyahtı lazer sonrası görünmez olduar diğer kısımlar gayet iyi.koltukaltı da aynı benim.

arkadaşa katılıyorum. bende bugün 5. seansıma gidicem tamam memnunum ama
%100 bitmiş değil bi bakıyorum hiç yok çıkmıyo sadece altlarda ayva tüyler oluyo
seansıma yakın bi bakıyorum tüyler çoğalmış tek fark ince ince çıkıyo eskiye nazaran
yani tamamen bitmedi ince ince kaldı .... haa bu bitmiycek anlamınamı geliyo bilmiyorum
7-8 seans dolduktan sonra görücez :sinifsinif:

ya kızlar yapmayın etmeyin ohaoldumsmile biz zaten incelmesine azalmasına bile razı değilmiyiz :olmaz: ben 2 seans gittim şimdi 3.seansa gidicem 3 ten sonra neredeyse hiç kalmayacak gibime geliyor. kol altıda 3 seansta neredeyse bitti benim. 2 tane kıl kaldı sositososito

ya kızlar yapmayın etmeyin ohaoldumsmile biz zaten incelmesine azalmasına bile razı değilmiyiz :olmaz: ben 2 seans gittim şimdi 3.seansa gidicem 3 ten sonra neredeyse hiç kalmayacak gibime geliyor. kol altıda 3 seansta neredeyse bitti benim. 2 tane kıl kaldı sositososito

kızlar ben de bugün 4e gidicem ama anlamıorum makina mı eski ki acep sizin nasıl bitti ya bende şuan üstte azalma var sadecemafoldumben

kızlar ben de bugün 4e gidicem ama anlamıorum makina mı eski ki acep sizin nasıl bitti ya bende şuan üstte azalma var sadecemafoldumben

canım herkesin kıl yapısı tam uyumlu olmayabilir benim kıl yapım tam cihazın istediği gibi galiba şakkıdı yılmadan devam..alkisalkisalkis

Kızlar ilk seansda sonuç alınmaz pek 4 de baya azalma görünür genitl için bu bende 4de baya azaldı 5 de kalın kıllar bitti ama alt dudak kısmında ince sarı beyaz kıllar kaldı onu makine görmediği için iğneli yaptırıyorum we bitti denebilir
genital için 4-6 seanstır düşük dozla başlarlarsa seanslar uzayabilir

Kızlar ilk seansda sonuç alınmaz pek 4 de baya azalma görünür genitl için bu bende 4de baya azaldı 5 de kalın kıllar bitti ama alt dudak kısmında ince sarı beyaz kıllar kaldı onu makine görmediği için iğneli yaptırıyorum we bitti denebilir
genital için 4-6 seanstır düşük dozla başlarlarsa seanslar uzayabilir
ben de aynen bahsettiğin gibiyim 5. seansıma gidicem haftaya 2 buçuk ay oldu ama sanki 1 hafta önce ağda yapmışım gibi görünüyor4-5 tüy ya var ya yok ben de de acık sarı tüy var ama onlar için iğneli düşünmem sanırım çünkü tenimle aynı renk gibi ben bile zor görüyorum diğerlerinden eser ym zaten. Ama genital koltuklatına göre daha hızlı sonu verdi bende

Back