- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
- Konu Sahibi November 22
merhabalar,
Lazer epilasyonun 3. seansına yaklaşık 4-5 gün önce gittim.tüm vücut yaptırıyorum kollar dahil.Cihaz IPL dendi ama fotoepilasyon diye geçiyormuş.Fiyat inanılmaz ucuz geldi.900 tl ye tüm bacak,popo üstü,genital bölge,koltukaltı,tüm kollar,yüz dahil.8 seans.Ama 8 seansta ancak %80 azalma garantisi veriyorlar.ilk gittiğimde pek acımadı,guya düşük verdik cildin reaksiyonuna bakmak için dediler.1 hafta sonra dökülmeler başlar dediler ama bende ilk seansta hayal kırıklığı oldu diyebilirim.burda yazılanlara göre kendimi hazırlamıştım.bacakların üst tarafında hiç dökülme olmadı.Genital bölgenin şu an 3 .seansını yaptırdım ama biraz bikini bölgesi ve üst bölgede birkaç yer hariç altta hiç dökülme olmadı.Buna sebepte alt tarafa çok yüksek veremediklerini yoksa yanacağını söylediler.Bilemiyorum.ama şaşırtıcı bir şekilde yanaklarımdaki zayıf tüyler bir hayli döküldü.Bıyıklarda hiiç dökülme olmadı.Bacaklarımda çizgi çizgi bir dökülme var.Ben açıkçası daha fazla bir dökülme bekliyordum.Nasıl oluyor yaa 2 seansta genital bölgem nerdeyse bitti diyenler???Sabırla bekleyececeğim bakalım kızlar yazarım....
ben de araştırdım biraz, IPL cihaz önerilmiyor, çok etkili değilmiş, ucuzmuş ve de can yakıcı olduğu için yüksek dozda verilmiyormuş diye duydum. diğer cihazlar var 2 tane tam adını bilmiyorum ama netten bulabilirsin, alexandrie gibi bişeydi ismi. uzmanlar onu öneriyor kesinlikle. yerimseniben