• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Özellikle koltuk altı ve genitale yapılan rötuşlar 2 seans arasının daha uzun süre olmasını sağlar. Bir de rötuşla kalanlarda temizleneceği için daha pürüzsüz bir cilt olur ve 2. seansa kadar jilet vb. işlemler yapmak gerekmez.

teşekkür ederim cevap için. bugün ilk seansıma gittim doktor rotusa gerek yok dedi zaten şimdiden dökülmeyen kalmadı

meraba arkadaşlar;
Benim kafam karıştı biraz bi sorum var size..
Şimdi ben geçen hafta salı günü ilk seansıma gittim bana 40 gün sonrası için randevu verdi ama arada kontrol için falan çağrılmadım..
benim merak ettiğim bi sonraki seans için mutlaka gidilmesi gereken bi tarihmi var..
Birde sizde ilk seanstan sonra ne kadar sürede döküldü tüyler bende henuz tık yok açıkçası merakla bekliyom:(

meraba arkadaşlar;
Benim kafam karıştı biraz bi sorum var size..
Şimdi ben geçen hafta salı günü ilk seansıma gittim bana 40 gün sonrası için randevu verdi ama arada kontrol için falan çağrılmadım..
benim merak ettiğim bi sonraki seans için mutlaka gidilmesi gereken bi tarihmi var..
Birde sizde ilk seanstan sonra ne kadar sürede döküldü tüyler bende henuz tık yok açıkçası merakla bekliyom:(

merhaba ben forma yeni katıldım, sorunu gelince ben genital bölgeye yaptırdım 5 seans tamamen bitmese bile fazlasıyla azaldı. benim 2 ayda bir gitmem gerekirdi ama düzensiz gittiğim için tamamen bitmedi ve seans uzdı. dökülmeyen kıllar bu 2 aylık sürede belli olduğu ve cilt kendini toparladığı için oluyormuş bu 2 aylık süre peşpeşe olmazmışturkbayragi

ben her seans sonrası kontrole çağrılıyorum takip eden 15 gün içinde. kontrol seansları önemli bence ciddi manada sonucu hızlandırıyor. Benim için herşey yolunda iyiki başlamışım gaet mutluyum 4 seans bitti mayısta 5.ye giderim belkide ertelerim bile.

Ben genital bölgeye yeni başladım ND Yağ ile bir sorum var. Yüzüme lazer uyguladıklarında 1 hafta içinde tamamı dökülüyordu ama genitalde 2,5 haftada çok az dökülme oldu. Bugün yine gittim kadın iyi dökülmüş dedi tekrar lazer uyguladı. Size soracğım şu; lazer uyguladıktan 1-2hafta sonra tamamen dökülme olmuyor mu sizde de?

lazerden 10 gün sonra dökülme bende başlıyor.seans sayısı arttıkca bu süre daha kısalıyor..bende yaptırıyorum ve çok memenunum..bu lazeri icat eden ne iyi yapmış..hatta biliyormusunuz lazeri fizikci bir bilim adamı rastgele bulmuş..adam başka bir deney yaparken yanlışlıkla lazer koluna glemiş..günler sonra adam lazerin denk geldiği yerde kıl çıkmadığını görmüş :D böle keşf edilmiş

peki lazer yaptırdıktan sonra mesela koltuk altına

acil bir durumdaa orayı jiletle alsak

ne olur :S

yanı cıkmaz mı ordan tüy bi daha...

illa dökülmesini mi beklemek gerekk????????

ben tüm vücut olarak gidiyorum.mayısta 5. seansıma gidicem.genital ön kısım tamamen bitti.vücudumdaki sert olan tüylerin hepsi bitti.bacaklarımda incelme ve çok hafif azalma var.koltuk altım baya inceldi ama bitmedi.yüz hala aynı.ince ince ama çok fazla..cynosure lazer yaptırıyorum.bakalım nolucak...

peki lazer yaptırdıktan sonra mesela koltuk altına

acil bir durumdaa orayı jiletle alsak

ne olur :S

yanı cıkmaz mı ordan tüy bi daha...

illa dökülmesini mi beklemek gerekk????????

Canım zaten dökülecek ama acil bişey warsa jiletle al onlar zaten uzayıp dökülecek bana alınabilir gibi geliyo

evet son durumu aktarayım : 2 ay geçti 4. seansın üstünden , tek tüy dahi yok koltukaltı ve genitalde.bu ay da gitmeyi düşünmüyorum mayısta gidicem bir de aksilik olmazsa son olarak temmuzda.

Valla çok sevindim.
Bakırköyde bir yer buldum reglim bitsin hemen başlıcam.
ısim veremiyoruz sanırım ama bir çok arkadaşım kesin sonuç aldı.
Tabii ten ve kıl rengiyle de alakalı ben beyaz tenli olduğumdan kolay gözüküyor.
Bakalım ilk seansla birlikte anlatırım kızlar :)

merhabalar,
Lazer epilasyonun 3. seansına yaklaşık 4-5 gün önce gittim.tüm vücut yaptırıyorum kollar dahil.Cihaz IPL dendi ama fotoepilasyon diye geçiyormuş.Fiyat inanılmaz ucuz geldi.900 tl ye tüm bacak,popo üstü,genital bölge,koltukaltı,tüm kollar,yüz dahil.8 seans.Ama 8 seansta ancak %80 azalma garantisi veriyorlar.ilk gittiğimde pek acımadı,guya düşük verdik cildin reaksiyonuna bakmak için dediler.1 hafta sonra dökülmeler başlar dediler ama bende ilk seansta hayal kırıklığı oldu diyebilirim.burda yazılanlara göre kendimi hazırlamıştım.bacakların üst tarafında hiç dökülme olmadı.Genital bölgenin şu an 3 .seansını yaptırdım ama biraz bikini bölgesi ve üst bölgede birkaç yer hariç altta hiç dökülme olmadı.Buna sebepte alt tarafa çok yüksek veremediklerini yoksa yanacağını söylediler.Bilemiyorum.ama şaşırtıcı bir şekilde yanaklarımdaki zayıf tüyler bir hayli döküldü.Bıyıklarda hiiç dökülme olmadı.Bacaklarımda çizgi çizgi bir dökülme var.Ben açıkçası daha fazla bir dökülme bekliyordum.Nasıl oluyor yaa 2 seansta genital bölgem nerdeyse bitti diyenler???Sabırla bekleyececeğim bakalım kızlar yazarım....

Back