M
Miaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi November 22
-
evet canım bana uygulanan da alex. ilk seans ta normaldir belki kalması 5-10 güne dökülür pürüzsüzleşir kontrol seansına gittiğinde bikez daha üstünden geçecekleri için 2. seansa kadar hiç tüy görmezsin tüy yapın kalınsa. benimki kalın sıktı çünkü.seyrek olsaydı bukadar etkili olamazdı. benim ilk seansıma giridğim gün tüy kökü kaldı sanmıştım öyle gelmişti gözüme ama 2 gün sonra onların ynan tüylerin kalıntısı olduğunu anladım çünkü bikaç gün sonra hiç bişi yoktu. belki cihaz dediğin yerleri tam görmemiştir ondan da kalmış olabilir.
benim haftaya 3.seansım var çok korkuyorum çok acıyo eyvahedigeldismile
ben şuanlık sadece genital ve koltuk altı yaptırıyorum canım tüm vücut için gitmiyorum. evet kontrol seansına gidince sanki birdaha seansa giriyomuş gibi tek tek tarıyorlar. ilk seansta frkı kalmıyor yani. kontroüde aynı ciddiyetle yapıyorlar.evet benimde kalın ve sık tüyler.. ben yüzümede yaptırıyorum canım, 6 gün olmasına rağmen dökülmedi, çirkinde bi görüntü oldu, bugün jiletle kısaltmak zorunda kaldım :/ 1 hafta sonra kontrol seansına gidicem. Senin kontrol seansında tüm vücut komple tekrar mı yapılıyor? bilmiyorumkismile
Bende lazer yaptıryorum tüm vücut çok memnunum..4.seans oldu..Genital ve koltuk altı tek tük kaldı..Acıya gelince ağdayla alırken çektiğin acı gibi..Ama tabi Alexandrite la..Birde diod var o daha fazla acıtıyormuş ama sarı tüy falan kalmıyormuş..Benim arkadaşım onunla yaptırdı süper valla..Lazerde tüyler ne kadar siyah ve kalınsa o kadar çabuk kurtuluyorsun..
Canım nerede yaptırıyorsun? İyi bir yer lazım bizede.
Canım ben Ankara'da oturuyorum..Kızılay'da Lazerlife adında bir yer..Googla yaz çıkar..
ben üst bacak için gidiyorum.güzellik merkezindeki kasın ilk önce bana tüylenmenin nedenini araştırmalısın neden oldugunu öğrenelim ve onu durdurmaya çalışalım yoksa lazerin hiçbi faydası olmaz dedi.bende aynen dediğini yaptım ve reglimin üçüncü gününde tahlil yaptrıdım doktor bi ilaç verdi onu kullanıyorum.oyuzden ilk seansta bile faydasını belli etti
kızlar quanta ıpl-lazer epilasyon bilen var mı? fark ne lütfen yardım edin benım kafam çok akrıştı vallla herkes ayrı birşey söylüyor ben bugün ilk ddeefa gittim ve quanta ıpl-lazer fark ne aradaki
ya kızlar bişi sorucam
genital bölgeye lazer yapılırken napıyoruz öyle sereserpe acıyor muyuzbilmiyorumkismile
arası fılan her bi yanımızı gorucek mı yanı sempatiksalakcinni
hayır o degil de arkaya doğru da var yani, rezalet desenıze
o lazer ucu da uzun boyle bir sürü hortumu var uzaktan tutcak da yancak da aboww
ne düşünüyorsunuz :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?