Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

bu da alıntı Lazer epilasyon zararları - Lazer Epilasyon - Blogcu
Lazer epilasyon zararları ( Lazerli epilasyon ) arasında daha az görülenler; blister ve yanıklar dır. Blister ve yanıklar, ciltte pigmentlerin çok fazla ya da çok az olması olarak bilinen hiperpigmentasyon - hipopigmentasyona yol açabilir. Hal böyle olunca lazer epilasyon sonrasında, 1 hafta süresince direkt olarak güneşe maruziyet önlenmelidir.

Lazer epilasyon zararları içinde daha da az görülenler hipertrofik skar ve keloid olarak bilinen kırmızı skar gelişimidir. Tüm hastalar lazer epilasyon zararları hususunda uyarılmalıdır. Bu husus enaz lazer epilasyon tedavisinin etkinliği kadar önem arzeder.

Günümüzde hem kadın hem de erkek popülasyonunun güzellik, estetik ve kozmetik hususunda hassasiyetinin arttığını açık bir şekilde görmekteyiz. Elbette arz - talep denklemi gereğince, her geçen gün yeni güzellik merkezleri, lazer epilasyon merkezleri ( Lazerli epilasyon ) açılmaktadır. Ancak, aldığımız tedavi mezoterapi, botox enjeksiyonu ya da lazer epilasyon; her ne olursa olsun bilinçli olmak ilk hedefimiz olmalıdır.

kaydirigubbakcemile5 teşekkürler arkadaşım.o etkıleri bılıyordum ama başka zarar verici yan etkıleri varmı dıye sormuştum .sonuçta ışın veriliyor cıldınıze.

kızlar bende 2 seans gittim alexandrla yapılıyo bikini bölgemde nokta nokta kıl kökleri var şöyle pırıl pırıl olmuyo aralıkta gitmiştim 3.seansıma kılların hepsi çıkınca gidcem daha iyi görsün lazer sizin genital bölgenizde hiçmi kıl kalmıyo kızlar

benim kontrol seansında dereceyi arttırıyo öyle dedi ama bu kontrol seansında kaçırdığı kıllar olmuş kızın ya 3.seansta söylücem daha dikkatli olsun

benim kontrol seansında dereceyi arttırıyo öyle dedi ama bu kontrol seansında kaçırdığı kıllar olmuş kızın ya 3.seansta söylücem daha dikkatli olsun

Kontrol seansına özel olarak doz arttırma diye birşey olmaz. Normal tedavide zaten cildin kaldıracağı maksimum doz çalışılmalı ve rötuşta da ona denk bir uygulama yapılmalı. Neden tedavide rötuşa göre daha düşük çalışılmış anlamadım. Rötuşta cilt yüksek dozu kaldırdı ise ana tedavide de kaldırması lazımdı doğrusu.Lazerde dozu arttırıp azaltmayı belirleyen parametre kıl rengi kalınlığı gibi parametreler deil, uygulanacak bölgedeki cildin rengidir. Cilt renginiz de sürekli değişmeyeceğine göre (genital için söylüyorum) doz değişikliği anlamsız olmuş bence.

Bende istiyorum ama bir tanıdık gidiyor kol altı ve genital bölge ama kararma olmuş teninde..
Açıcı krem arıyordu. Böyle bir sorun yaşayan varmı ?

ya siteyi henüz çözemedim özelden mesaj atamadım:çok üzgünüm: bilmiyorumkismile:roflol: bn nerede lazerli apilasyon yaptırdığını ve ne kadar ücrete yaptırdığını çok merak ediyorum.ablam evlenicek ve tek hayali onlardan kurtulmak. biraz tam bilgi verebilirmisin. benim pek zamanım yok bütün yorumlarını okuyamadım yardmcı olursan çokkk sevinirim :1rolleyes:

ben istanbul anadolu yakasında gidiyorum canım kartal da. genital için seans başı 120 ödüyorum koltuk altı 50 tl.5 seansta biter gibi geliyor 600-700tl ye bitçek gibi yani genital. diğer konuya gelince ben de hiç tüy kökü kalmıyo ya. yani temiz oluyor tamamen

hmm memnun kaldığına göre bence kaliteli iyi bir yer.vede fiyatı karşılaşılan sonuç için çok ideal.çok sağol cevap için.ablama ileticem.daha sonra karar verip araştırdığımzda gerekirse adres yer adı vs alırız.fisfisfis:1rolleyes:

zaten normal seansta o kadar acımıyo kontrol seansında çok acıyo yanlış görmedysem 22 gibi bişey yazıyodu niye böyle yapıyolar ya 3.seansta hangi derecede çalıştığını sorcam bide kıl kökleriin gözükmesi neden oluyo 2.seansı 5 aralıkta yaptı kontrol seansını 24 aralıkta yaptı tamamen kılsız olması gerekiyo ya zaten genitalin alt tarafında lazerden etkilenmeyen tüyleri anladım inatçılarmış ama bikini kısmındada nokta siyahlıklar var acaba daha uzayıp çıkamadılarmı o yüzdennmi dökülmedi 3.seansa onların çağırdığı zaman gitmicem zaten 2.seansta tamamen hepsi çıkmadan çağırmışlardı ondanmı böyle olduki of koltuk altımdada ince küçük tüyler kaldı ama onları çkebilsem çıkıyo ama küçük oldukları çin tutamıyorumki benim gittiğim yeri doktor açmış ama yapan bayanlar doktor değil kafam karıştı koltuk altına 60 genitale 105 veriyorum 3.seansada şubatın 5-10u arası gel çıkmazsa bi sonraki hafta gelirsin dediler öyle mi olması lazım dr hanım:uhm:

arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum ama ya verdiğim para boşa giderse ya yakarlarsa dıye korkuyorum nasıl bır öneri sunarsınız bana off off.:a015:

Genital iç bölgelerinizde aşırı koyu renkli değişiklik yoksa lazerin tüyleri görememe gibi bir durumu olamaz. O zaman kullanıcı iyi tarayamamıştır die düşünmek lazım.Siyah noktalar bazı cilt tiplerinde çok geç dökülüyorlar. Yoksa kıl köklerinin öyle kalması gibi bir durum olamaz.Ayrıca tedavide acımayıp rötüşte acıması da ancak adet dönemi öncesi gittiyseniz olabilir. Ağrı eşiği de kişiden kişiye ve gün begün değişebilir de .CADIARZU

Ben tüyler tamamen çıkmadan tedavi yapmıyorum. O zaman bir sonraki seans hepsi aynı anda çıkıyor, dolayısı ile hastalarım daha uzun süre tüysüz geziyor. Bence çıkmasını beklemekte sakınca yok.:lepi:

ben 3. seansıda kontrolünü de devirdim iyiki başlamışım sene başında evlilik kararı aldığımızda kara kara düşünüyodum nasıl halletçem diye çünkü çok kafasına takan biriyim tüyleri.bekarken kolay biraz uzamasını bekleyip ağda ile alıyoruz ama evlenince istemiyodum uzamasını falan. iyiki tercih etmişim burda yazılanların hiçbiri gelmedi başıma: yanık, kararma, tüy köklerinin kalması,2.seansa yada 3. seansa kadar hepsinin geri çıkması.... hiçbirini yaşamadım ilk seansa giridiğim günden beri hiç ağda yapmadım seanslara giderken dahil çünkü hiç çıkmadı. zaten ilgilenen uzman kontrol seanslarını hiç aksatmadığım için başka hastalarında 6. seansta aldığım sonucu sende 3. seansta aldım dedi gayet mutluyum.. temmuza kadar genital ve koltukaltı bitsin düğünümden sonra bacaklarım yada kollarım için gidicem

Sana uygulanan lazer alex mi canım? Bende de yanık ve kararma olmadı, gerçi benim ilk seansım ama olucak olsa olurdu bilmiyorumkismile ama kıl kökleri kalıyor, özellikle kalın sert kılların kökleri, sende nasıl kalmadı ki, bana uygulanan da alex , şimdi uzadılar ve dökülmelerini bekliyorum... bilmiyorumkismile

bende lazere başladım geçen hafta bu batıkları nasıl hallediyorsunuz??

Batığın tek tedavisi lazer epilasyondur. Siz hiç dokunmadan 2. seanstan itibaren düzelmeler başlar. İlk seanstan itibaren yeni batık oluşumu durur. 2.seanstan itibaren de batık bölgede içte olup da dökülmeyen tüyler dökülüp cilt pürüzsüzleşir. Tedavi sonrası siyah nokta şeklindeki görüntüyü kastediyorsanız eğer onlar 10-15 gün içinde dökülmeye başlayacaktır.Sevgiler

evet canım bana uygulanan da alex. ilk seans ta normaldir belki kalması 5-10 güne dökülür pürüzsüzleşir kontrol seansına gittiğinde bikez daha üstünden geçecekleri için 2. seansa kadar hiç tüy görmezsin tüy yapın kalınsa. benimki kalın sıktı çünkü.seyrek olsaydı bukadar etkili olamazdı. benim ilk seansıma giridğim gün tüy kökü kaldı sanmıştım öyle gelmişti gözüme ama 2 gün sonra onların ynan tüylerin kalıntısı olduğunu anladım çünkü bikaç gün sonra hiç bişi yoktu. belki cihaz dediğin yerleri tam görmemiştir ondan da kalmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…