• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Dr.JldBycn yine bir konuda yardım isteyecektim.ben bir merkez buldumAlexandrite, Diode,Nd Yag var.tabii onlar da yönlendirir beni ama ben yine de tarafsız birinden öğrenmek istedim.koyu ve sert olanlar için alexandrite onu öğrendim:))ben açık renk olanlar için hangisi daha iyi onu öğrenmek istedim bide aynı gün farklı cihazlarla farklı bölgelere uygulama yapılabiliyor değil mi?şimdiden teşekkür ederim...

Dr.JldBycn yine bir konuda yardım isteyecektim.ben bir merkez buldumAlexandrite, Diode,Nd Yag var.tabii onlar da yönlendirir beni ama ben yine de tarafsız birinden öğrenmek istedim.koyu ve sert olanlar için alexandrite onu öğrendim:))ben açık renk olanlar için hangisi daha iyi onu öğrenmek istedim bide aynı gün farklı cihazlarla farklı bölgelere uygulama yapılabiliyor değil mi?şimdiden teşekkür ederim...

Siz ilk defamı yaptıracaksınız ve hangi bölgelerdeki tüyleriniz açık renk ve cilt renginiz nedir?bunları yazarsanız birşeyler yazabilirim a.s.

daha önce konuşmuştuk ama o kadar çok kişiye yardım ediyorsunuzki nerden hatırlayacaksınız benimkide akıl işte:))bacağın üst kısmı açık sadece ama hani sapsarı da değil kahveye yakın diyelim.ten rengi de beyaz hatta aşırı beyaz diyebilirim.

daha önce konuşmuştuk ama o kadar çok kişiye yardım ediyorsunuzki nerden hatırlayacaksınız benimkide akıl işte:))bacağın üst kısmı açık sadece ama hani sapsarı da değil kahveye yakın diyelim.ten rengi de beyaz hatta aşırı beyaz diyebilirim.

:kedi: Haklısınız. Sizin gibi bir hasta bana gelseydi yapacağım şeyi anlatarak yanıt vermek isityorum. İlk muayenenizde tüylenme durumunuza bakarak herhangi bir hormonal problemden şüphelenmessem, ilk iş en kalın ve sert tüylerinize tedaviye başlardım. Bu da genelde alt bacak, genital ya da bikini ve koltuk altı olurdu. Çok beyaz tenli olduğunuz için mutlaka alexandrite şiddetle önerirdim, çünkü çok risksiz bir tedavi olurdu. Ama ince ve sarımtrak tüylere asla başlamazdım. Öncelik garanti yerlere başlayıp o tedavinin gidişatına göre yolumu çizerdim.Baktık ki başlanan yerler 2- 3 seans gibi çok kısa sürede bitme yoluna girmiş o zaman üst bacağa da başlardım. Ama seanslar 5-6 yı bulacak gibi olursa o zaman da klinik tecrübem o anda neyi öngördü ise ya risk alıp başlarım ya da bu bölgeye lazer yapmam.

valla benim bitti bakalımm inşallah çıkmaz ama tavsiyembir doktor tarafından yapılıyor olması lazım bide paket olarak alın tek seans olarak pahalıya patlar haa bide lazerin kesinlikle alxsandırayt olanı iyiymiş

doktor jld byc genital bölgemde bugün kararma olduğunu farkettim 5.seansıma giricem belkı onceden olmuştu ama farketmemiştim geçer mi yoksa kalıcı mıdır ? moralim bozuldu:(

doktor jld byc genital bölgemde bugün kararma olduğunu farkettim 5.seansıma giricem belkı onceden olmuştu ama farketmemiştim geçer mi yoksa kalıcı mıdır ? moralim bozuldu:(

Mutlaka daha önce olmuştur. Lazerde kararma olabilmesi için yanık vb. bir reaksiyon olmuş olması gerekirdi ki emin olun onu farkederdiniz. Normal şartlar altında lazer cildi de yenileyen bir işlem olduğu için cilt rengini açan bir işlemdir. Geçip geçmeyeceğini zaman gösterecektir.:1hug:

bence ergenlik dönemindekiler ve gençler yani hormonları hızlı çalışanlar sizler paranızı ve canınızı üzmeyin. çünki şonuç almak imkansıza yakın. ben yaptırdım çok laşka biryer olmasına rağmen yaşımın avantajı ile iyi sonuç aldım. aynı yerde genç arkadaşımsa sadece para ve zaman kaybetti.birde bitene kadar şukadar bukadar diyen yerlere güvenmeyin doğru yer ve doğru yaş kesin sonuç demektir.her banyoda elinizde zilet olmaz yada her ay sir olmaz büyük rahatlık.yerimseniben

bence ergenlik dönemindekiler ve gençler yani hormonları hızlı çalışanlar sizler paranızı ve canınızı üzmeyin. çünki şonuç almak imkansıza yakın. ben yaptırdım çok laşka biryer olmasına rağmen yaşımın avantajı ile iyi sonuç aldım. aynı yerde genç arkadaşımsa sadece para ve zaman kaybetti.birde bitene kadar şukadar bukadar diyen yerlere güvenmeyin doğru yer ve doğru yaş kesin sonuç demektir.her banyoda elinizde zilet olmaz yada her ay sir olmaz büyük rahatlık.yerimseniben

Epilasyonda yaş sınırı ile ilgili bilgiler KK blog sayfamda mevcut. İsteyenler oradan faydalanabilir.

Lazer epilasyon uygulamalarında bir standardizasyon yoktur. İşlemler mutlaka ve mutlaka kişiye özel olmalıdır. Lazer uygulamalarında kişisel faktörler, cilt ve kıla ait faktörler, hormonal durumlar, lazer uygulanacak bölgeler nasılki herkeste farklılık gösterir, sonuçlar da aynı şekilde değişkendir. Bir kişinin yaptığı tedavi aynı şartlarda bile olsa diğerinde aynı başarılı ve başarısız sonucu vermeyebilecektir. Bu gibi sonuçları da ancak deneyimli bir kullanıcının ayırt edebilmesi gerekir.

smooth away ile ilgili paylaşım arkadaşlar,kullanan bilen varmı?teşkr

Bu tip ürünlrle ilgili hiç bir tıbbi literatür çalışması yok die düşünüyorum ve kesinlikle önermiyorum. Çünkü kıl köküne müdahele etmediğiniz sürece sonuç vermezler die düşünüyorum. (Bu güne kadar bu tip ürünlerin sonuç verdiğini de hiç duymadım doğrusu.)

bende yüzüme lazer yaptırdım.ama araya hamilelik girince bitiremedim.sizce genital bölgeyle birlikte baslasam genital bölgede nekadar zamanda sonuc alabilirim.
birde kızım 3 aylık kızıma karınca yumurtası yağı sürmek işe yararmı

Mutlaka daha önce olmuştur. Lazerde kararma olabilmesi için yanık vb. bir reaksiyon olmuş olması gerekirdi ki emin olun onu farkederdiniz. Normal şartlar altında lazer cildi de yenileyen bir işlem olduğu için cilt rengini açan bir işlemdir. Geçip geçmeyeceğini zaman gösterecektir.:1hug:

teşekkurler cevabınız ıcın.bugun seansıma gıttım doktoruma söyledim kararma var sanki dedım yok dedi bişey herşey normal seyrinde gidiyor ama daha sonra istersen krem veririm sürersin dedi ama ne biliyim gene de bana var gibi geliyor dedğiniz yanık yada ona benzer bişey görmedim(bu arada yanık olduğu nasıl anlaşılıyor )veya ben anlamadım uff ya kafam karıştı kararma varmış gibi geliyor(dudak kenarlarında alt kısımlarda) :((

Son düzenleme:
teşekkurler cevabınız ıcın.bugun seansıma gıttım doktoruma söyledim kararma var sanki dedım yok dedi bişey herşey normal seyrinde gidiyor ama daha sonra istersen krem veririm sürersin dedi ama ne biliyim gene de bana var gibi geliyor dedğiniz yanık yada ona benzer bişey görmedim(bu arada yanık olduğu nasıl anlaşılıyor )veya ben anlamadım uff ya kafam karıştı kararma varmış gibi geliyor(dudak kenarlarında alt kısımlarda) :((

Yanık olsa tedavi sonrası kabuklanma ve acı yada çok ciddi kaşınma olabilir. Bence de yanık olmamıştır. Yanık olsa hemen anlardınız. Bence doktorunuza güvenin. Bir kararma farketse söylerdi. Ayrıca anatomik olarak duak ve iç kısımları zatem ön bölgeye göre daha koyudur, hatta bazı bayanlarda yaşla birlikte kararma olabilir.:1hug:

bende yüzüme lazer yaptırdım.ama araya hamilelik girince bitiremedim.sizce genital bölgeyle birlikte baslasam genital bölgede nekadar zamanda sonuc alabilirim.
birde kızım 3 aylık kızıma karınca yumurtası yağı sürmek işe yararmı

Genital lazere en iyi yanıt veren bölgedir, hatta yüzünüzden önce bitebilir bile diyebilirim.Dolayısıyla başlayabiliirsiniz, ama yüzünüzdeki tüyleri görmediim için size olur ya da olmaz diyemiyorum ne yazıkki.Büyüklerimiz karınca yumurtası yağı iyi oluyor diyorlar ama ben inanmıyorum.o kadar etk,ili olsa 5 tl gibi bir fiyatı olmazdı herhalde. Benimtavsiyem sizin ufaklığı çok yağlı kremlerle nemlendirmeyin. Su bazlı kremler daha iyi olacaktır. Şahsi düşüncem hormonlu gıdalar, katkı maddeli gıdalar da yeni neslin kıllı olmasına sebep oluyor. O sebeple mevsimi dışında hiçbir meyve, sebze ve aşırı katkı maddeli besinleri çocuklarıma vermemeye çalışıyorum. Şu an için elimden gelen bu doğrusu.Büyüyünce de gerekirse o zamanın teknolojisi ne ise kıllarına onu uygularız.CADIARZU

wallahi 1,5 sene oldu 2008 haziranındadan beri ayda bir gidiyorum ama hala bitmedi bitmedi, inceldi azaldı falan ama sanırım sonsuza kadar sürcek gbi duruyo :S

wallahi 1,5 sene oldu 2008 haziranındadan beri ayda bir gidiyorum ama hala bitmedi bitmedi, inceldi azaldı falan ama sanırım sonsuza kadar sürcek gbi duruyo :S

Yüz bölgesi dışında bugüne kadar hiç bir hastama her ay tedavi yapmadım. Çünkü gerçek lazer epilasyon cihazlarında ilk 2-3 tedavi 2-3 aylık aralarla yapılır çünkü bu arada tüyler çıkmaz, temiz gezersiniz. 3. tedaviden sonra da normal şartlar altında 3-4-5 aya kadar ara uzar. Çok ciddi bir hormonal problem yoksa benim hastalarım 1,5 sene içinde maximum 6-7 tedavi yapılırlar. Bence size kullanılan cihazla ilgili bir problem yaşıyorsunuz. (IPL mi yoksa?)CADIARZU

Back