- Konu Sahibi November 22
-
Yanık olsa tedavi sonrası kabuklanma ve acı yada çok ciddi kaşınma olabilir. Bence de yanık olmamıştır. Yanık olsa hemen anlardınız. Bence doktorunuza güvenin. Bir kararma farketse söylerdi. Ayrıca anatomik olarak duak ve iç kısımları zatem ön bölgeye göre daha koyudur, hatta bazı bayanlarda yaşla birlikte kararma olabilir.:1hug:
cok sevındım cokkkk teşekkur ederim içim rahatladı iyi ki burdasınız :asigim:
Yüz bölgesi dışında bugüne kadar hiç bir hastama her ay tedavi yapmadım. Çünkü gerçek lazer epilasyon cihazlarında ilk 2-3 tedavi 2-3 aylık aralarla yapılır çünkü bu arada tüyler çıkmaz, temiz gezersiniz. 3. tedaviden sonra da normal şartlar altında 3-4-5 aya kadar ara uzar. Çok ciddi bir hormonal problem yoksa benim hastalarım 1,5 sene içinde maximum 6-7 tedavi yapılırlar. Bence size kullanılan cihazla ilgili bir problem yaşıyorsunuz. (IPL mi yoksa?)CADIARZU
ewet cihazın markası IPL, önceden jelle yağpılıyordu şimdi aynı marka ama makina dğşmiş oyüzden artık jelde kullanılmıyor. Hangi marka cihaz sizin söylediğiniz gibi oluyor?
ecemege bitene kadar paket fiyat neresi uyguluyor?ben de yarın clinic a plusta ilk lazer uygulamamı yaptıracağım.ben paket almadım.
karışmak gibi olmasın ama ben 2 yıl bu paket işiyle rezil olmuştum. nasılsa parayı alıyorlarya sen garantisin.ondan sonra bekleki randevu alasın.deli ettiler beni. lazere karar veren bence ucuz peşinde koşmasın aletine ve uygulayacak kişinin diplomasına baksın.yerimseniben
merhaba ''cosmomet'' bu şirketin adı imiş photonova pls3 diye bir cihaz varmış iyi mi acaba bu genital ve yüz için eğer iyi ise başlayacağım ama bilemedimkafamçokkarıştı
peki son sorum endiac lazer nasıl.diğeri de olmadı her merkezde ayrı bir şey var anlamadım:))
Merhabalar, Ben de genital bölgeme alexdranti diye bi epilasyon var onu yaptırıcam. bitene kadar paket seansları varmış onları uygulattırcam iyi bir çözüm mü sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?