- Konu Sahibi November 22
-
Merhaba kizlar,
bende dün 3. seansima gittim. Koltuk altindaki tüylerde %40 azalma oldu diyebilirim. Cikanlarda cok ince tüy gibi. Genital bölge icinde, alt kisimlarini bi türlü yaptiramiyorum, 2 seferdir üst kismi ve kenarlari yaptiriyorum. Inanilmaz aciyor, sogutucuda yok, resmen yakiyor. Dayanabilenlere helal olsun. Alt kisim ve popo arasi icinde cok istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum. Emla kremini uzman kesinlikle tavsiye etmiyor, seanslari uzatiyor diye. Üst kisimlarinda ilk seansta azalma oldu,bazi yerlerden hic cikmadi bile. Ah biraz daha aciya dayanikli olsamda genital bölgenin tamamini bitirsem.
Yengem yaptirmisti, ben lazere baslamadan önce sormustum bittimi tamamen diye. Tamamen bitmedi ama cok cok az cikiyor ve tüy seklinde cikiyor dedi, eskiden firca gibiydi diyor:) Tamamen bitmesede azalmasi bile müthis bir olay bence.
bende 2.seanstan biraz önce geldim üst taraflar daha iyi ama altlarda lk sansta dökülmeyenler olmuştu iç kısımlarda oralar biraz inatçıymış ama ilk sensa göre daha azdı kıllar 2.seansta yaza kadar yüzde 80ini biter dedi yapan bayan ama bakalım inşallah çünkü yazdan sonra bebek istiyorum o süre çerisinde yapılamıyoya bayana sordum doğumdan sonra devam edilir dedi bitmeyenlere bide doğumda kıllanmada artıış olur dedi acaba hamilelikten sonramı gitseydim gittiklerim boşamı gider kızlar ya çok moralim bozuldu ben hamileliği rahat geçireyim diye bu sene başladım ama keşke bekarken gdip bitirseymişim nefret ediyorum bu tüylerden
Arkadaşlar benim haftaya 3. seans için randevum var ama hiç bişi çıkmadıki 2 aydır ne yapmam lazım sizce yine de gitmeli iyim yoksa biraz erteleteyim mi arayıp? çünkü 1 tek tüy biel yok
bende 2.seanstan biraz önce geldim üst taraflar daha iyi ama altlarda lk sansta dökülmeyenler olmuştu iç kısımlarda oralar biraz inatçıymış ama ilk sensa göre daha azdı kıllar 2.seansta yaza kadar yüzde 80ini biter dedi yapan bayan ama bakalım inşallah çünkü yazdan sonra bebek istiyorum o süre çerisinde yapılamıyoya bayana sordum doğumdan sonra devam edilir dedi bitmeyenlere bide doğumda kıllanmada artıış olur dedi acaba hamilelikten sonramı gitseydim gittiklerim boşamı gider kızlar ya çok moralim bozuldu ben hamileliği rahat geçireyim diye bu sene başladım ama keşke bekarken gdip bitirseymişim nefret ediyorum bu tüylerden
Arkadaşlar benim haftaya 3. seans için randevum var ama hiç bişi çıkmadıki 2 aydır ne yapmam lazım sizce yine de gitmeli iyim yoksa biraz erteleteyim mi arayıp? çünkü 1 tek tüy biel yok
Selamlar,
Ben bacaklarım için iki yıl kadar önce gitmiştim. ve tamamen bitti gittikten sonra üzerinden iki yıl geçmesine rağmen halen hiç bir değişiklik yok tek tük tüyler var onları da almıyorum bile ama nedense koltuk altı ve genital bölgeyi bitirmeyi başaramadımve neredeyse hazirandan beri gitmiyorum. mayısta da evleniyorum sanırım bir an önce başlasam iyi olacak
beyaz tenliyim ve genelde de güneşten uzak dururum
Beyaz tenli iseniz alexandrite ile devam etmenizde fayda var.
Alexandrite nasıl bi uygulama? Nerelerde yaptırabilirim fikir verebilir misiniz?
Alexandrite lazerler 755 nm dalga boylu lazerlerin genel adı olup açık ciltlilerde çok güvenli sonuçlar alınan güçlü epilasyon lazerleridir. Piyasa da 2 çeşit çok iyi alex mevcut. (Candela firmasına ait mini gentle lase ve firmasını hatırlamadığım Apogee5500) Bu 2 cihazı kullanan her yerden araştırabilirsiniz. Netten lazer epilasyon diye taranınca çıkan merkezlerin hepsi cihazını da sitede yazar. O şekilde bulabilirsiniz. Merkezde mutlaka önce doktor tarafından da değerlendirilin lütfen.:lepi:
Bugün yaptırdığım yerin sayfasına baktım ve Apogee5500 ile uygulasdıklarını yazmışlar sayfalarına gerçekten çok memnun kaldım ama 3seans uygulama yaptıktan sonra araya uzun birsüregirdi.Genital bölge tamamen bitiyor mu peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?