Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

benim ablamın genital bölgesi ve koltuk altı tamamen bitti 2yıl sürdü

evet sana katılıyorum bende acıdan titriyorum mafoldumben

ben de hala bişey yok oldukça rahatım

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle de tavsiye ediyorum 1 aydır bir tek tüy bile yok

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 2.seanstan biraz önce geldim üst taraflar daha iyi ama altlarda lk sansta dökülmeyenler olmuştu iç kısımlarda oralar biraz inatçıymış ama ilk sensa göre daha azdı kıllar 2.seansta yaza kadar yüzde 80ini biter dedi yapan bayan ama bakalım inşallah çünkü yazdan sonra bebek istiyorum o süre çerisinde yapılamıyoya bayana sordum doğumdan sonra devam edilir dedi bitmeyenlere bide doğumda kıllanmada artıış olur dedi acaba hamilelikten sonramı gitseydim gittiklerim boşamı gider kızlar ya çok moralim bozuldu ben hamileliği rahat geçireyim diye bu sene başladım ama keşke bekarken gdip bitirseymişim nefret ediyorum bu tüylerden

Yaza kadar 4-5 seans yaptırmış olursunuz. Normal şartlarda hamilelikte jiletle rahat idare edebilmeniz lazım. Genital bölge önler çabuk sonuçlanır da içteki dudak kısımları koyu olduğu için daha düşük doz uygulanır. dolayısıyla ya ince tüy olarak kalırlar ya da çıkarlar fakat uzun aralıklarla çıkarlar. (Bir kaç ayda bir. 9 Dolayısıyla üzülmeyin hamile kalana dkadar eğer iyi bir cihazla lazer yapılıyorsanız bayağı temizlenmiş olursunuz.:CüvCüv:

Arkadaşlar benim haftaya 3. seans için randevum var ama hiç bişi çıkmadıki 2 aydır ne yapmam lazım sizce yine de gitmeli iyim yoksa biraz erteleteyim mi arayıp? çünkü 1 tek tüy biel yok

Arkadaşlar benim haftaya 3. seans için randevum var ama hiç bişi çıkmadıki 2 aydır ne yapmam lazım sizce yine de gitmeli iyim yoksa biraz erteleteyim mi arayıp? çünkü 1 tek tüy biel yok

Benim kullandığım cihazlarda tüylerin çıkmış olması gerekiyor. Sizin cihazlar nedir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum. Uygulamayı yapan doktorunuza sorsanız, odaha iyi sizi yönlendirir.:1hug:

Yaptıklarınız boşa gitmiyor, ben mesela ara verdim. Bu arada %100 sonuç olmuyor malesef

benim de 2. seansım üstünden 2 ay geçti ve 16 aralık 3. seansım ama birşey çıkmadı daha. Doktorum, gelirsin bakarız eğer çıkmazsa çıkana kadar erteleriz demişti zaten. Boşu boşuna bir seansı harcamanın anlamı yok. O yüzden iki üç hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Bence iyice beklenmeli ki, çıkacak olanların hepsi üçüncü seansta lazeri ışınını alsın.

Selamlar,

Ben bacaklarım için iki yıl kadar önce gitmiştim. ve tamamen bitti gittikten sonra üzerinden iki yıl geçmesine rağmen halen hiç bir değişiklik yok tek tük tüyler var onları da almıyorum bile ama nedense koltuk altı ve genital bölgeyi bitirmeyi başaramadım ve neredeyse hazirandan beri gitmiyorum. mayısta da evleniyorum sanırım bir an önce başlasam iyi olacak

cilt renginiz nasıl?

beyaz tenliyim ve genelde de güneşten uzak dururum

Aslında genitalinizin iyi sonuç vermesi lazım, çünkü genelde genital bölge özellikle alt bacak ile aynı sonucu verir. Bazen hastaların canı çok yanıyor die o bölgelere gereken doz çalışılamıyor. O yüzden sonuç alamamış olabilirsiniz.

Alexandrite nasıl bi uygulama? Nerelerde yaptırabilirim fikir verebilir misiniz?

Alexandrite lazerler 755 nm dalga boylu lazerlerin genel adı olup açık ciltlilerde çok güvenli sonuçlar alınan güçlü epilasyon lazerleridir. Piyasa da 2 çeşit çok iyi alex mevcut. (Candela firmasına ait mini gentle lase ve firmasını hatırlamadığım Apogee5500) Bu 2 cihazı kullanan her yerden araştırabilirsiniz. Netten lazer epilasyon diye taranınca çıkan merkezlerin hepsi cihazını da sitede yazar. O şekilde bulabilirsiniz. Merkezde mutlaka önce doktor tarafından da değerlendirilin lütfen.:lepi:

Bugün yaptırdığım yerin sayfasına baktım ve Apogee5500 ile uygulasdıklarını yazmışlar sayfalarına gerçekten çok memnun kaldım ama 3seans uygulama yaptıktan sonra araya uzun birsüregirdi.Genital bölge tamamen bitiyor mu peki??

Kişiye göre değişiyor sonuçlar. Benim kişisel tecrübem 100 hastanın 50-60 kadarı tamamne bitiyor, 20-30 kadarı önler bitiyor , altlar incelip kalıyor, Kalan kısmı ya sadece inceliyor fakat aynı yoğunlukta ve sıklıkta çıkıyor, yada seyrek, ince,ve yılda 2-3 tedavi gerektirecek şekilde çıkıyor. Bu sonuçlar tamamen kişiye, cilt, kıl tipine, lazerin cinsine ve uygulayıcının kalitesine bağlı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…