- Konu Sahibi November 22
Gittiğim merkez çok kaliteli bende bu bölgeye başlamayı düşünüyorum ama karar veremiyorum paket olarak bitiş garantili 650 tl dediler iyice bir düşünmem lazım fiyat iyi ama durumu gözden geçirmek gerek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben genital bölge için bir kere denemeye gittim.nişantaşında baya lüks bi yere. uyuşturucu bir krem öneriyolar ve bana ağdanın yaklaşık 4 katı kadar acır dediler. denemek istiyorum dedim. uyuşturucu kremi sürdüm zerre kadar uyuşturmadı.sonra denemeye gittim 3-4 kere deneme atışı yaptı ve her attığında kadının elini yakalayıp yapma diye bağırdım ve 3-4. atıştan sonra ben yaptıramıycam dedim ve giyinip çıktım. ve lazer epilasyon benim için tarih oldu. gözünü sevdiğiminin ağdası.şimdi de hamilelik tedavi vs. derken yaptıramıyorum. ama merak ediyorum bacak ve kolaltı da bu kadar acır mı acaba diye.
ben cevabımı aldım dün yaa olleyy okulda bir arkadaşımla sohbet ederken 2 yıl önce onunda lazer yaptığını öğrendim genitale. 2 yıldır hiç bişi yapmadığını bittiğini anlattı.yapan merkez ihtiyaç duyarsanız yılda 1 kez gelebilirsiniz demiş ama arkadaşım ihtiyacının kalmadığını söylüyor
valla ben kaçırma derim arkadaşım :) gelelim benim katettiğim, yola benim merkezimde her seanstan 15 gün sonra kontrol seansı yapılıyo ücretsiz ve baya da ilgilendikleri için sanki yeni bir seansa gitmiş gibi oluyorum.2. seansıma 24 ekimde gittim ilk seans göre yüzde 50 azalmıştı. kontrol seansıma 7 kasımda gittim. bugün 19u yani 12 gün oldu 1 tek tüy bile yok. normal şartlarda 1 haftadr tüy kökleri çıkar 15günde almam gerekn duruma gelirdi. şimdi hiçbişi yokbende ciddi ciddi düşünmeye başladım bu lazer işi aklıma yatmaya başladı.Çevremdekiler çok tavsiye ediyor:))artık uğraşmak istemiyorum epilasyonla..a.szemuszemus