- Konu Sahibi November 22
-
Dr.JldBycn yine bir konuda yardım isteyecektim.ben bir merkez buldumAlexandrite, Diode,Nd Yag var.tabii onlar da yönlendirir beni ama ben yine de tarafsız birinden öğrenmek istedim.koyu ve sert olanlar için alexandrite onu öğrendim:))ben açık renk olanlar için hangisi daha iyi onu öğrenmek istedim bide aynı gün farklı cihazlarla farklı bölgelere uygulama yapılabiliyor değil mi?şimdiden teşekkür ederim...
daha önce konuşmuştuk ama o kadar çok kişiye yardım ediyorsunuzki nerden hatırlayacaksınız benimkide akıl işte:))bacağın üst kısmı açık sadece ama hani sapsarı da değil kahveye yakın diyelim.ten rengi de beyaz hatta aşırı beyaz diyebilirim.
doktor jld byc genital bölgemde bugün kararma olduğunu farkettim 5.seansıma giricem belkı onceden olmuştu ama farketmemiştim geçer mi yoksa kalıcı mıdır ? moralim bozuldu
bence ergenlik dönemindekiler ve gençler yani hormonları hızlı çalışanlar sizler paranızı ve canınızı üzmeyin. çünki şonuç almak imkansıza yakın. ben yaptırdım çok laşka biryer olmasına rağmen yaşımın avantajı ile iyi sonuç aldım. aynı yerde genç arkadaşımsa sadece para ve zaman kaybetti.birde bitene kadar şukadar bukadar diyen yerlere güvenmeyin doğru yer ve doğru yaş kesin sonuç demektir.her banyoda elinizde zilet olmaz yada her ay sir olmaz büyük rahatlık.yerimseniben
Epilasyonda yaş sınırı ile ilgili bilgiler KK blog sayfamda mevcut. İsteyenler oradan faydalanabilir.
tşkl. inceledim gerçekten tüm konular çok güzel. katkılarınız için tekrar tşklr.
smooth away ile ilgili paylaşım arkadaşlar,kullanan bilen varmı?teşkr
Mutlaka daha önce olmuştur. Lazerde kararma olabilmesi için yanık vb. bir reaksiyon olmuş olması gerekirdi ki emin olun onu farkederdiniz. Normal şartlar altında lazer cildi de yenileyen bir işlem olduğu için cilt rengini açan bir işlemdir. Geçip geçmeyeceğini zaman gösterecektir.:1hug:
teşekkurler cevabınız ıcın.bugun seansıma gıttım doktoruma söyledim kararma var sanki dedım yok dedi bişey herşey normal seyrinde gidiyor ama daha sonra istersen krem veririm sürersin dedi ama ne biliyim gene de bana var gibi geliyor dedğiniz yanık yada ona benzer bişey görmedim(bu arada yanık olduğu nasıl anlaşılıyor )veya ben anlamadım uff ya kafam karıştı kararma varmış gibi geliyor(dudak kenarlarında alt kısımlarda)(
bende yüzüme lazer yaptırdım.ama araya hamilelik girince bitiremedim.sizce genital bölgeyle birlikte baslasam genital bölgede nekadar zamanda sonuc alabilirim.
birde kızım 3 aylık kızıma karınca yumurtası yağı sürmek işe yararmı
wallahi 1,5 sene oldu 2008 haziranındadan beri ayda bir gidiyorum ama hala bitmedi bitmedi, inceldi azaldı falan ama sanırım sonsuza kadar sürcek gbi duruyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?