• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

kızlar bende başlamak istiyorum lazere,ama tamamen geçmiyo diolar ne iş anlamadımkafamçokkarıştıbilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?tamamen geçmiyosa nie lazer yaptırıyımki:uhm:

Önce karar verdiğin bölgenin tüm tüylerinin çıkmasını bekle , uzasınlar çünkü sen hepsinin çıktığını düşündüğünde bile henüz çıkmamış olanlar olabilir. Sonrasında da lazer için düşündüğün merkeze ön görüşmeye git. Orada dr. tüyleri inceleyip bilgi verecektir. Bana % 80 demişlerdi ,yaklaşık olarak tabii , ilk seanstan müthiş değişimi gördüm . Şimdi 4 seans oldu , paketimde 2 seansım daha var ama çıkanlardan hiç rahatsız değilim çünkü çok ama çok yavaş çıkıyorlar ve çok inceldiler , sanırım paket bittiğinde çıkanlar kıl değilde normal vücut tüyleri kadar ince ve görünmez olacaklar.

Bu arada memnuniyet görecelidir tabii ki , bir de normalde tüylerin az ise senin için fark az olacaktır doğal olarak. :)

Önce karar verdiğin bölgenin tüm tüylerinin çıkmasını bekle , uzasınlar çünkü sen hepsinin çıktığını düşündüğünde bile henüz çıkmamış olanlar olabilir. Sonrasında da lazer için düşündüğün merkeze ön görüşmeye git. Orada dr. tüyleri inceleyip bilgi verecektir. Bana % 80 demişlerdi ,yaklaşık olarak tabii , ilk seanstan müthiş değişimi gördüm . Şimdi 4 seans oldu , paketimde 2 seansım daha var ama çıkanlardan hiç rahatsız değilim çünkü çok ama çok yavaş çıkıyorlar ve çok inceldiler , sanırım paket bittiğinde çıkanlar kıl değilde normal vücut tüyleri kadar ince ve görünmez olacaklar.

Bu arada memnuniyet görecelidir tabii ki , bir de normalde tüylerin az ise senin için fark az olacaktır doğal olarak. :)

teşekkür ederim tatlım bilgi için:1hug:

canlarım 8. seansa pazartesi gideceğim. bitene kadar diye anlaştık bitmiyo ama sırnaşık şey tüm vücut yapıyorum ve hiç bir yer için tamamıyla bitmedi bitmezde. ben zaten açık tenliyim tüylerim de aman aman değildi. tüylerimin %55 i genitalde %70 bitti geri kalanlar sarardı ve çok inceldi. büyük kısmı çok hafif çektiğinizde elinizde kalıyor. ama şunnu söyliyeyim bitmese dahi temizliktir. gidin yaptırın kıl dönmeleri o acılar vb. gitti. ben 1 yıl 4 aydır tüylerimi hiç almıyorum. ne kıl dönmesi ne bi şey. şu anda inceler uzadı etek giyemem belki ama bir epilasyon bi buçuk ay yeter diye düşünüyorum. ama tertemiz şekilde bir buçuk ay. ha ben bitireyim hiç elime epilasyon aleti ağda vs almıyım diyosanız o sadece lazerden sonra iğneli ile olur. ama tüylerin çoğu çok açık renkli olacağı için iğne de onları görmez diyim ben size.

bi de şunu yazmak istiyorum ilk seansta yarısı dökülmüş arkadaşların çok doğrudur. hatta 3. seanstan sonra gitmesem de olur diyosunuz ama iki ay sonra bi güzel hepsi geri geliyor. hatta benim 5. seasıma giderken en az olan halimdi. çünkü sürekli yeni kıllar çıkıyor ve o tüyler bi türlü bitmek bilmiyor. ayrıca: tüylerim lazerle -iğneli demiyorum- tamemn bitti kurtuldum diyen arkadaşlar yanıltmayın lütfen.

canlarım 8. seansa pazartesi gideceğim. bitene kadar diye anlaştık bitmiyo ama sırnaşık şey tüm vücut yapıyorum ve hiç bir yer için tamamıyla bitmedi bitmezde. ben zaten açık tenliyim tüylerim de aman aman değildi. tüylerimin %55 i genitalde %70 bitti geri kalanlar sarardı ve çok inceldi. büyük kısmı çok hafif çektiğinizde elinizde kalıyor. ama şunnu söyliyeyim bitmese dahi temizliktir. gidin yaptırın kıl dönmeleri o acılar vb. gitti. ben 1 yıl 4 aydır tüylerimi hiç almıyorum. ne kıl dönmesi ne bi şey. şu anda inceler uzadı etek giyemem belki ama bir epilasyon bi buçuk ay yeter diye düşünüyorum. ama tertemiz şekilde bir buçuk ay. ha ben bitireyim hiç elime epilasyon aleti ağda vs almıyım diyosanız o sadece lazerden sonra iğneli ile olur. ama tüylerin çoğu çok açık renkli olacağı için iğne de onları görmez diyim ben size.

nevki sen ipl lazermi kullanıyosun ? daha doğrusu bitiş garantisi veren çoğu merkez bunu kullanıyor seansları çok uzun sürüyormuş. benim gittiğim merkezde alexandrite kullanılıyor ama bu hafta telefonuma msj attılar bitiş garantili ipl lazer diye .gidip görştm tabi CADIARZUbunun hakkında olumlu bişi duymadığımı söyledim.onlarda dedilerki evet lazer kdar etkili değildir ancak tyleri çok güçl olanlarda uzun sürede etkili olur lazere göre daha uucuz olduğu için bitiş garantili kampanya başlattık isteyenler için dediler.maddi açıdan zorlananlar ve uzun sreye razı olanlar için bunu yapıyoruz dediler.ben yine alexndr la devam edicem arkadşlarım onunla 4 - 5 seansta bitirdiler.2 yıldır ağda yapmıyorlar buda bittiğini göstergesi.:teytey:bunu iyi araştır bence.

Kıslar Selam;
Ben 6 seasn paket proğ. aldım. Sizce bu yeterli olur mu?
Birde bu acısı için ne yapabiliriz..Ben ilkkez yaptırdım dayanılacak gibi değil di.2 seansıma az kaldı şimdiden korkuyorummmafoldumben

bende 2. seansa gitmeye çok korkuyorum ya acıdan zangır zangır titredim resmen :sinifsinif:

merhabalar benim lazerle tanışmam 2yıl oncesine dayanıyor.evlenmeden önce başladım 2seans yaptırdım ve süpriz hamilelik sonrası ara verdim lazere...doğumdan 4ay sonra tekrar başladım dün 4.seansıma gittim genital ve koltuk altı yaptırıyorum.tüyler inceldi...ilk seansım yani bekarken yaptırdığım ilk seansım da hiç acımamıştı ama şimdi çok acıyor bide uzatmadan gitmek lazım uzun olunca da çok acıyor bide etkili sonuç alınmaz dedi uzun olunca seanslarınız uzar dedi
uzun tüy olunca lazer ışını dışardaki tüye harcarmış enerjisini oysaki köke etki etmek lazım dediler bana

kızlar ben genital bölge ve koltuk altına paket program gidiyorum
1.5 senede 7 seans gittim ben araları çok uzattım normalde 2 ayda 1 gidilmeli
7.seans sonunda koltuk altımda toplasan 5 genital bölgede de 10-20 kıl anca kalmıştır
8.seans son olur diye umuyorum :lepi:
gitmedim ama yüz için aynı şey geçerli değil yüzde kıl değil tüy var tüyler daha geç yok olur lazerde

ben de 4. seansıma gittim ama sonradan belimi de yaptırmaya karar verince diğer aya erteledim... ben gb ve kol altı için 150 veriyordum.. artık 4. seansta atış sayısına göre olur azalır demişlerdi.. ama sadece 20 lira flan farketti ben daha uygun olur sanıyordum uygun mu sizce bi de belimde de biraz var beline yaptıranlar memnun kaldı mı ücreti nasıldı ?

arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim onun 6. seansı bitmiş ama artık bıraktım, bitmedi diyor ama tüyler baya incelmiş

ben de 4. seansıma gittim ama sonradan belimi de yaptırmaya karar verince diğer aya erteledim... ben gb ve kol altı için 150 veriyordum.. artık 4. seansta atış sayısına göre olur azalır demişlerdi.. ama sadece 20 lira flan farketti ben daha uygun olur sanıyordum uygun mu sizce bi de belimde de biraz var beline yaptıranlar memnun kaldı mı ücreti nasıldı ?

arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim onun 6. seansı bitmiş ama artık bıraktım, bitmedi diyor ama tüyler baya incelmiş

canım paket yaptırsaydın
benim yaptırdığım kişi aynı zamanda komşumuz oluyo
normalde gb ve koltuk altı paket 600e yapıyo bana peşin 500 e yaptı
bitene kadar da gidecem
gerçi 1 seans daha gitsem yeterli

merhabalar.bende genital lazer yaptırmak istiyorum ama bende genital siğiller var.acaba ona bi zararı olur mu.hastalığa olumsuz bi şey yapar mı?bilgisi olanlar varsa lütfen cvp yazsın.iyi günler.

merhabalar.bende genital lazer yaptırmak istiyorum ama bende genital siğiller var.acaba ona bi zararı olur mu.hastalığa olumsuz bi şey yapar mı?bilgisi olanlar varsa lütfen cvp yazsın.iyi günler.

canım ona biz karar veremeyiz siğil varsa doktora danışman gerek belki tehlikelidir
çünkü bazı benlere lazer yasak

ben 2. sensımı bitiridm 7 kasımdada kontrol sensım var dökümeyenler için doktorumla görüştüm sonuç şu: ilk seans sonrası yaklaşık yüzde 40 oranında azalma.ikinci seansım ilkinden kısa sürdü bu yüzden.

Arkadaslar benim bikini bolgesi tamamen bitti!
Koltuk altı da 3-5 tel dışında tamamen bitti!!!:) Cok memnunum bu durumdan. 6 seansta oldu bunlar.

Fakat genital bolge tamamen bitmedi tabi. Cunku o bolgede ışınları fazla yogun tutamıyorlar. Dudaklar zaten kesin sonuc vermezmiş, kendileri de soyluyorlar. Ust taraflarda da baya bir azalma oldu benim acıkcası. Cok seyrek ve tuy gibi cıkıyorlar (ben hayatım boyunca jilet yapan bir insandım düşünün yoğunluğu ve sertliği.) yani genel olarak memnun kaldım. Tek amacım o üst V bölgesinin bitmesi. Dudaklar sorun değil bir şekilde devam edicem jilete.. Zaten dermatologlar ağdaya çok karşılar özellikle o bölgede.

Bende bu gün lazere gittim genitla 6. seansımdı koltukaltımda 5.seansımdı k altımda 6-7 tane kıl wardı genitliminde üzt tarafları bitti alt dudak tarafındaysa seyrek şekilde wardı bu seanstan sonra cıkanlar ince sarı gri kıllar cıkar dediler we öylede çıkıyo önceki çıkışıda da öyleydi neyse çıkanlar için iğneli yaparız dedi alt kısım ince kıl olduğu için iğneli epilasyonla bitirecek tamamen kurtulucam inşallah
sizde iğneliyle bitirebilirsiniz

kızlar bendee bikini bölgesindee lazer epilasyondüşnmeye başladım fakat bu konuyla ilgili çok bilgimyok acaba fiyatlar nasıl izmirdeolupta yaptıranınız varmı ?

Back