Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Gittiğim merkez çok kaliteli bende bu bölgeye başlamayı düşünüyorum ama karar veremiyorum paket olarak bitiş garantili 650 tl dediler iyice bir düşünmem lazım fiyat iyi ama durumu gözden geçirmek gerek...

kızlar bende pazartesi başlıorum kol altı bacak ve tüm genitale. görüşme ve hemen ardından illk seansıma giricem sanırım. gelişmeleri bildiricem=)

ben genital bölge için bir kere denemeye gittim.nişantaşında baya lüks bi yere. uyuşturucu bir krem öneriyolar ve bana ağdanın yaklaşık 4 katı kadar acır dediler. denemek istiyorum dedim. uyuşturucu kremi sürdüm zerre kadar uyuşturmadı.sonra denemeye gittim 3-4 kere deneme atışı yaptı ve her attığında kadının elini yakalayıp yapma diye bağırdım ve 3-4. atıştan sonra ben yaptıramıycam dedim ve giyinip çıktım. ve lazer epilasyon benim için tarih oldu. gözünü sevdiğiminin ağdası.şimdi de hamilelik tedavi vs. derken yaptıramıyorum. ama merak ediyorum bacak ve kolaltı da bu kadar acır mı acaba diye.

aaa çok ilginç ben de genitale ağda yapıyordum 3 senedir..inana lazerden daha çok ağda acıtıyordu..emla kremi 40 daaka önece sürün diyorlar ama ben 1.30 saat önce sürüyorum hiç hissetmiyorum bile..bence sen peşini bırakma birde benim dediğim gibi emla kremi daha uzun tut. kaydirigubbakcemile

ben cevabımı aldım dün yaa olleyy okulda bir arkadaşımla sohbet ederken 2 yıl önce onunda lazer yaptığını öğrendim genitale. 2 yıldır hiç bişi yapmadığını bittiğini anlattı.yapan merkez ihtiyaç duyarsanız yılda 1 kez gelebilirsiniz demiş ama arkadaşım ihtiyacının kalmadığını söylüyor

merhaba arkadaşlar...
benim kıl problemim çok ve bu yüzden gitmeye utanıyorum
ama artık bıktmmmmmm bana önerebileceğiniz istanbul anadolu yakasında
br merkez varmı?
birde tüm genital popo ve kalçalarıda kapsar mı?

bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bu lazer işi aklıma yatmaya başladı.Çevremdekiler çok tavsiye ediyor:))artık uğraşmak istemiyorum epilasyonla..a.szemuszemus

ben bir ara arastırdım kızlar sonra cocuk ıs derken yaptıramadım.ama lazer tamammen bıtırmıyor demıstı doktorum iğnelı yaptırmak lazımmış yıne..ama cogu gıdıyor demıstı %70 *80 demıstı yanlıs hatırlamıyorsam. vakıt bulunca hemen yaptırıcam ama mutlaka nd yag lazer ıle bızım kızlar yaptırdı yanı arkadaslar bay aıyı sonuc aldılar mutlaka nd yag yaptırın derım.en ıyı lazer oldugunu arastırmıstım doktorumda aynısını soyledı jınekolog ve dermotolog tavsıyesı ıle aynı lazerı tavsıye edıyor bı kac yer buldum bende artık kıl tuy ugrasmak tan oghh geldı yaptırıcam vallaa..

kızlar merhaba geçen hafta pazartesi ilk seansıma girdim cihazım alex değil ipl in bi üst modeli olan hppl imiş. fakat ben tanıdık bi yere gidiyorum arkadaşımla beraber ve bu kadının daha önce bitirdiği 5 kişiye şahitim o yüzden tercihimi burdan yana yaptım.

bittikten sonra bile her zaman atışa gelebilirsin rahatsız olduğun en ufak şeyde dedi. kendisine de yapmış baya bi yıl önce hiç kılı yoktu gösterdi.

toplam olarak bitirme garanti 1600 ödüyorum. dahil olan bölgelerim kol altı, genital bölge ve yarım bacak. genitalde popo ve kalçalar hatta tam benim kalçamın altında bi bölgem daha var oraları da yapıyo kendiliğinden. birde parmakları. yarım bacakta dizimin 4 parmak üstüne kadar çıktı yani tüm bacak da diyebilirim.

acısına gelince ben ağda acısına asla dayanamam. imkanı yoktur. hppl in dereceleri varmış. benim kol altıma bi tarafı 50 bi tarafı 60 la denedi. farkını görelim diye. en yüksek derecesi 85. 60 la yaptığında bile sigara içenler bilir hani elininze mininminnacık bi ateş sıçrar da bi anlık ürperirsiniz ya aynı öyleydi. kol altında canım hiç yanmadı diyebilirim.

bacaklarda ise diz arkası gibi ince derili yerler hafiften sızladı.

genitalde sie ilk seansım olduğundan uyuşturma tepkini öğrenelim dedi. 40 la başladı üstlere hissetmedim bile diyebilirim. arttırabilirsin diyince 50 ile devam etti. yine ince bi sızlama. altlar ise sızlıyo çok oralarda 35 e kadar düşürdü. en sonunda deneme için 60 la üst bölgeye iki atış yaptı dayanırım diye düşünüyorum sızladı ama çok öyle bi sızlama değildi ağda acısıyla hiç alakası yok bile.

eğer 60 la devam dersek çok çabuk sonuç alırız dedi.

sonuç olarak bugün 1.hafta tüylerim uzadı dökülme falan yok henüz. ve ciddi canım yandı bi kaç gün çünkü önce jiletle aldığı için batık yaptı.

kimseyi yanıltmak istemem beni ağrı eşiğim yüksek olabilir. ama farklı bi acı beklerken ağda acısı gibi yolunuyo gibi. hani arı sokar bi an sızlar geçer öyle bir ürpertme yaptı bende.

Son düzenleme:
bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bu lazer işi aklıma yatmaya başladı.Çevremdekiler çok tavsiye ediyor:))artık uğraşmak istemiyorum epilasyonla..a.szemuszemus
valla ben kaçırma derim arkadaşım :) gelelim benim katettiğim, yola benim merkezimde her seanstan 15 gün sonra kontrol seansı yapılıyo ücretsiz ve baya da ilgilendikleri için sanki yeni bir seansa gitmiş gibi oluyorum.2. seansıma 24 ekimde gittim ilk seans göre yüzde 50 azalmıştı. kontrol seansıma 7 kasımda gittim. bugün 19u yani 12 gün oldu 1 tek tüy bile yok. normal şartlarda 1 haftadr tüy kökleri çıkar 15günde almam gerekn duruma gelirdi. şimdi hiçbişi yok

ben 2 seans gittim ve üst kısımda hiç birşey kalmadı.hamile olduğum için ara vermek zorunda kaldım.doğumumu yapar yapmaz devam edicem.mükemmel

benim herşey yolunda mutluyum 2. seansımın üzerinden 1 ay geçti ne koltuk altımda ne de genital bölgede 1 tek tüy bile yok belirti bile yok bu nasıl bir rahatlıkmış ağda almayalı 4 ay olmuş oh be artık yarım saat banyoya kapanık ağladığım günler geride kaldı.böyle giderse temmuzda düğünüme kadar tamamen bitçek bu iş inşallah. evlendikten sonrada bacaklarım için gidicem sonuçtan memnun kalırsam:dance:

Merhaba kizlar,

bende dün 3. seansima gittim. Koltuk altindaki tüylerde %40 azalma oldu diyebilirim. Cikanlarda cok ince tüy gibi. Genital bölge icinde, alt kisimlarini bi türlü yaptiramiyorum, 2 seferdir üst kismi ve kenarlari yaptiriyorum. Inanilmaz aciyor, sogutucuda yok, resmen yakiyor. Dayanabilenlere helal olsun. Alt kisim ve popo arasi icinde cok istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum. Emla kremini uzman kesinlikle tavsiye etmiyor, seanslari uzatiyor diye. Üst kisimlarinda ilk seansta azalma oldu,bazi yerlerden hic cikmadi bile. Ah biraz daha aciya dayanikli olsamda genital bölgenin tamamini bitirsem.
Yengem yaptirmisti, ben lazere baslamadan önce sormustum bittimi tamamen diye. Tamamen bitmedi ama cok cok az cikiyor ve tüy seklinde cikiyor dedi, eskiden firca gibiydi diyor:) Tamamen bitmesede azalmasi bile müthis bir olay bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…