- Konu Sahibi November 22
-
kızlar bende başlamak istiyorum lazere,ama tamamen geçmiyo diolar ne iş anlamadımkafamçokkarıştıbilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?tamamen geçmiyosa nie lazer yaptırıyımki:uhm:
Önce karar verdiğin bölgenin tüm tüylerinin çıkmasını bekle , uzasınlar çünkü sen hepsinin çıktığını düşündüğünde bile henüz çıkmamış olanlar olabilir. Sonrasında da lazer için düşündüğün merkeze ön görüşmeye git. Orada dr. tüyleri inceleyip bilgi verecektir. Bana % 80 demişlerdi ,yaklaşık olarak tabii , ilk seanstan müthiş değişimi gördüm . Şimdi 4 seans oldu , paketimde 2 seansım daha var ama çıkanlardan hiç rahatsız değilim çünkü çok ama çok yavaş çıkıyorlar ve çok inceldiler , sanırım paket bittiğinde çıkanlar kıl değilde normal vücut tüyleri kadar ince ve görünmez olacaklar.
Bu arada memnuniyet görecelidir tabii ki , bir de normalde tüylerin az ise senin için fark az olacaktır doğal olarak. :)
canlarım 8. seansa pazartesi gideceğim. bitene kadar diye anlaştık bitmiyo ama sırnaşık şey tüm vücut yapıyorum ve hiç bir yer için tamamıyla bitmedi bitmezde. ben zaten açık tenliyim tüylerim de aman aman değildi. tüylerimin %55 i genitalde %70 bitti geri kalanlar sarardı ve çok inceldi. büyük kısmı çok hafif çektiğinizde elinizde kalıyor. ama şunnu söyliyeyim bitmese dahi temizliktir. gidin yaptırın kıl dönmeleri o acılar vb. gitti. ben 1 yıl 4 aydır tüylerimi hiç almıyorum. ne kıl dönmesi ne bi şey. şu anda inceler uzadı etek giyemem belki ama bir epilasyon bi buçuk ay yeter diye düşünüyorum. ama tertemiz şekilde bir buçuk ay. ha ben bitireyim hiç elime epilasyon aleti ağda vs almıyım diyosanız o sadece lazerden sonra iğneli ile olur. ama tüylerin çoğu çok açık renkli olacağı için iğne de onları görmez diyim ben size.
Kıslar Selam;
Ben 6 seasn paket proğ. aldım. Sizce bu yeterli olur mu?
Birde bu acısı için ne yapabiliriz..Ben ilkkez yaptırdım dayanılacak gibi değil di.2 seansıma az kaldı şimdiden korkuyorummmafoldumben
ben de 4. seansıma gittim ama sonradan belimi de yaptırmaya karar verince diğer aya erteledim... ben gb ve kol altı için 150 veriyordum.. artık 4. seansta atış sayısına göre olur azalır demişlerdi.. ama sadece 20 lira flan farketti ben daha uygun olur sanıyordum uygun mu sizce bi de belimde de biraz var beline yaptıranlar memnun kaldı mı ücreti nasıldı ?
arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim onun 6. seansı bitmiş ama artık bıraktım, bitmedi diyor ama tüyler baya incelmiş
bende yaptıracam ama güven problemim var o yüsden korkuyorum bide laser acıtıyor diolar
bende yaptıracam ama güven problemim var o yüsden korkuyorum bide laser acıtıyor diolar
merhabalar.bende genital lazer yaptırmak istiyorum ama bende genital siğiller var.acaba ona bi zararı olur mu.hastalığa olumsuz bi şey yapar mı?bilgisi olanlar varsa lütfen cvp yazsın.iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?