• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

ya arkadslar tamamen bttı beebek oldum dıyen bırı varsa berı gelsın hıc ınanmıorum cunku..
ne kadar yaptrrsanız yaptrın en kotu kolunuzdakı gııbı ınce tuyler kalıo ... 6 alex seansın sonunda koltuk altında benım mını mınnacık tuyler cıkıo 3 5 tane cımbızla alıosun anca artık öle bıtıo.. genıtal ama o kıvama gelemedı hala pek gelcek gıbı de durmuo..

merhabalar bende 9 ayin basinda lazer basaldim bacak lardan ve simdi 10 aydayiz daha bir kil cikmadi 10 ayin 29 da iki randevum bakalim ozaman kadar cikacakmi ben cok memnunum simdilik aslinda genital bölgeyide cok yaptirmak istiyorum ama cok acir diye korkuyorum vede cok utaniyorum bide iclere dogru yani dudak kisimlarinda o killari nasil aliyorlar genital bölgeye zarar vermiyormu o isinlar cok istiyorum ama cokda terdiginim yanii cok hassas cok utaniyorum yorumlarda yazan arkadaslar var bi krem sürüyorlar önceden acaba o krem aciyimi hafifletiyor lazer yaptirirken ve o kremi kendinmi aliyorsun yoksa güzelik merkezindenmi veriyorlar banan lütfen yazarsaniz cok sevinirim

bende kışın yaptırıyodum araya yaz girdi duruo dediler eee doğal olarak tüyler çıktı ve almak zorundasın valla yapılırken süperdi die tüyler ince ve geç çıkıdou ama şuan eskisi gibi tekrar devam edicem 15r ekimde başlıcam bakalım nolucak :)
bide ben hiç soğutucu krem falan sürmedim hiç biyerime hatta kadın bile baya dayanıklısn ne evli bayanlar gelio çimdiren vs yapan demişti..

arkadaşlar emla adı verilen uyuşturucu kremi seans öncesi sürüyorsunuz 1 saat kdar önce. Güzellik merkezlerinden değil eczaneden alıyorsunuz 1 kutuda 5 tüp var 27 tl. ben sordum ama hiç kullanmadım çok acı veren bişi gibi gelmiyo bana en azından ağdanın yanında hiçbişi.ben genital bölge için seans başı 120 ödüyorum koltukaltıda seans başı 50 tl

kızlar burda bi başlıkta emla kremin seansları uzattığını okudum benim tavsiyem riske atmayın boşuna paranızdan olmayın ya sıkın dişinizi biraz ya da benim gibi sporcuların kullandığı soğutucu sprey var eczanede bulursunuz gidin ondan alın emla kadar etkili olmasa bile çok az acıyla kurtulursunuz hemde uygulamadan 1 saat öncesinden sizi uğraştırmaz 5dk önce spreyi sıkın uygulamaya başlatın

bunu acaba güzelik merkezinden ögrenebilirmiyiz elma kremi bi dezavantac olusturumu etkisinde acaba ben bacaklarim icin ilk seans gittigimde bazi yerleri cok hasass di ve baya bi acidi
ki bu yüzden genital bölgesinde aciyi düsünmek bile istemiyorum ve kafamdaki soru isareti hala kalkmadi o en hassas olan yerde yani dudak larin yaninda kenarinda olan killari nasil aliyorlar hassas bölgemize zarar vermeden nolur bisiyler yazin ve su korkularim biraz dinsin :) saygilar

bunu acaba güzelik merkezinden ögrenebilirmiyiz elma kremi bi dezavantac olusturumu etkisinde acaba ben bacaklarim icin ilk seans gittigimde bazi yerleri cok hasass di ve baya bi acidi
ki bu yüzden genital bölgesinde aciyi düsünmek bile istemiyorum ve kafamdaki soru isareti hala kalkmadi o en hassas olan yerde yani dudak larin yaninda kenarinda olan killari nasil aliyorlar hassas bölgemize zarar vermeden nolur bisiyler yazin ve su korkularim biraz dinsin :) saygilar

valla aslında canım çok tatlıdır parmağım kesildi diye 2 saat oturup dram yapanlardanım :) ama lazeri derdime derman gibi gördüğümden midir nedir bilmem hiçbir uyuşturucu krem kullanmadan 2 kez yaptırdım 3.süde 17 ekimde olucak. emla kremi de şu yüzden önermiyolarmış anlatayım benim gittiğim yerde cildiye uzmanı bir doktor da var bana söylenen şu: yapılan bölgenin o anda kuru olması gerekir bu işlemin sonucunu hızlandırır. Ancak genital bölge zaten kendiliğinden nemli bölgedir bu tarz kremler kullanırsan nem oranı artar seans süren uzayabilir tüy kökleri az etkilendiği için.ben de göze alıp gittim 2 kez ölecek kadar da acımadı sonuçta herzaman söylüyorum ağdanın o bölgedeki acısının yanında lafı bile edilmez lazerin

kızlar bende cumrtesi ilk seansımı yaptırdım genitale... 10 güne dökülecek ve 2 ay temiz gezeceksin dedi yapan bayan, bende arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Arkadaşım 6 seans gitti ve şuan sayılabilecek kadar kılı var diyebilirim ( şahsen bizzat gözlerimle gördüm delikafadulden) yerimseniben

fiyat soran arkadaşım, ben paket aldım 16 seans bitme garantili tüm vucut ( tüm bacak + kolaltı + genital ) 1.150TL + 10 taksit . makinaları ALEXANDRİTE. istanbulun en fazla lazer epilasyon makinesi ile çalışan biryer..

umarım ilerleyen seanslardan sonra buraya gelip " kızlaaar bende tamamen bittiii"" diye yazabilirm :))

Senin gittiğin hangi merkez,özel mesaj yazamıyorum mesaj sayım yetmiyor buradan söyleyebilirmisin ya da se bana özel mesajla bildirsen olurmu canım?

Kıslar Selam;
Ben 6 seasn paket proğ. aldım. Sizce bu yeterli olur mu?
Birde bu acısı için ne yapabiliriz..Ben ilkkez yaptırdım dayanılacak gibi değil di.2 seansıma az kaldı şimdiden korkuyorummmafoldumben

valla aslında canım çok tatlıdır parmağım kesildi diye 2 saat oturup dram yapanlardanım :) ama lazeri derdime derman gibi gördüğümden midir nedir bilmem hiçbir uyuşturucu krem kullanmadan 2 kez yaptırdım 3.süde 17 ekimde olucak. emla kremi de şu yüzden önermiyolarmış anlatayım benim gittiğim yerde cildiye uzmanı bir doktor da var bana söylenen şu: yapılan bölgenin o anda kuru olması gerekir bu işlemin sonucunu hızlandırır. Ancak genital bölge zaten kendiliğinden nemli bölgedir bu tarz kremler kullanırsan nem oranı artar seans süren uzayabilir tüy kökleri az etkilendiği için.ben de göze alıp gittim 2 kez ölecek kadar da acımadı sonuçta herzaman söylüyorum ağdanın o bölgedeki acısının yanında lafı bile edilmez lazerin

ben de pek aciya dayanamiyorum ama napalim dedigin gibin herzaman ugrasmaktansa bi kac defa cekecez canimiza bakalim bu ayin 29 bacak icin ikinci seans var gittigimde genital bölge icin görüsecem ve randevu alacam ben simdiye kadar jilet len aliyordum 2, veya 3günde bir ama artik biktim bi evli bayan olarak sürekli pürüssüz temiz olmak istiyorum sence kac seans da ve bisiy daha sormak istiyorum bacak seans da kullandiklari gibin hani böyle tek tek atis oluyor ya lazer sogutuyor ayni zamanda genital bölgede ayni sekildemi oluyor tek tek killara atismi ve beni hala düsünüren olay o dudak kismin yanindaki killari nasil aliyorlar bi zarar vermeden ayy lütfen beni rahatlatin biraz :Saruboceq:sositososito

kızlar bende bugün gittim randevu aldım cumartesi genital bölgeye uygulayacaklar şimdiden çok heycanlandım banada istersen emla kullan dedi ama zaten orayı evde epilasyon aleti ile alıyordum onun acısına dayanan buna hayli hayli dayanır sürmeden gel dediler bakalım ne olacak
daha önce lazer ilk çıktığı zamanlar yüzüme bacaklarıma bikini bölgesine koltuk altına yaptırdım nerdeyse 10 yıl oldu hiç çıkmadı yerine çok memnunum bakalım genital bölge nasıl olacak
yaptıran arkadaşlar bu arada bi sorum olacak size yaptırdıktan sonra acı hissediliyormu hala yoksa rahatlıyormu insan bunu evli olduğum için soruyorum hani olur ya cinsel beraberlikte falan bi zorlanma olurmu diye yada enfeksiyon riski ona göre davranırım biraz özel oldu ama rica ediyorum

BEN YAPTIRDIM HıÇ ACIMADI ZATEN SOĞUTUCUSU VAR PEK BıŞEY HıSSETMıYORSUN SıNEK ISIRIĞI GıBıkaydirigubbakcemile3

daha önce lazer ilk çıktığı zamanlar yüzüme bacaklarıma bikini bölgesine koltuk altına yaptırdım nerdeyse 10 yıl oldu hiç çıkmadı yerine çok memnunum bakalım genital bölge nasıl olacak

bunu duyduğuma çokkkk sevindim darısı başimiza inşallah:lepi:

ben evli değilim ama yaptırırken cok acı çekiyorum fakat kıllar azaldıkça acı da azalıyor 4.seansımı yaptırdım umarım 5.seanta artık hiç acı duymam:1rolleyes:

kızlar bende başlamak istiyorum lazere,ama tamamen geçmiyo diolar ne iş anlamadımkafamçokkarıştıbilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?tamamen geçmiyosa nie lazer yaptırıyımki:uhm:

benim 3.seanstan sonra koltuk altı ve genital bölge bitti denecek kadar azalmışı yakında 5. seansıma gidicem hala aynı şekilde duruyor çoğalma olmadı alt bacakta çok çok az var br tek üst bacakta çıktı eskisi gibi kalın değil ama hemen hemen hepsi çıktı inşallah üst bacaktada bir an evvel etkili olur.
şu bir gerçekki kalın ve siyah olanlar çabuk bitiyor diğerleri daha uzun sürüyor

kızlar koltuk altı ve genitale ne kadar ödüyorsunuz seansına? bende ne çok gür ne çok seyrek..normal ve çok kalın değil..sadece sivilcelenmesin artık alınca diye gitmek istiyorum lazere

Canım benim gittiğim yerde tüm genital 100 k.altı da 40 dı değişmediyse böyle bence yaptır büyük rahatlık jilet yaparsan sertleşir kılların sonra lazer yaptırırsın

Back