- Konu Sahibi November 22
selin_as nerede yaptırdın ve ten rengin hakkında bilsi verebilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu acaba güzelik merkezinden ögrenebilirmiyiz elma kremi bi dezavantac olusturumu etkisinde acaba ben bacaklarim icin ilk seans gittigimde bazi yerleri cok hasass di ve baya bi acidi
ki bu yüzden genital bölgesinde aciyi düsünmek bile istemiyorum ve kafamdaki soru isareti hala kalkmadi o en hassas olan yerde yani dudak larin yaninda kenarinda olan killari nasil aliyorlar hassas bölgemize zarar vermeden nolur bisiyler yazin ve su korkularim biraz dinsin :) saygilar
kızlar bende cumrtesi ilk seansımı yaptırdım genitale... 10 güne dökülecek ve 2 ay temiz gezeceksin dedi yapan bayan, bende arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Arkadaşım 6 seans gitti ve şuan sayılabilecek kadar kılı var diyebilirim ( şahsen bizzat gözlerimle gördüm delikafadulden) yerimseniben
fiyat soran arkadaşım, ben paket aldım 16 seans bitme garantili tüm vucut ( tüm bacak + kolaltı + genital ) 1.150TL + 10 taksit . makinaları ALEXANDRİTE. istanbulun en fazla lazer epilasyon makinesi ile çalışan biryer..
umarım ilerleyen seanslardan sonra buraya gelip " kızlaaar bende tamamen bittiii"" diye yazabilirm :))
valla aslında canım çok tatlıdır parmağım kesildi diye 2 saat oturup dram yapanlardanım :) ama lazeri derdime derman gibi gördüğümden midir nedir bilmem hiçbir uyuşturucu krem kullanmadan 2 kez yaptırdım 3.süde 17 ekimde olucak. emla kremi de şu yüzden önermiyolarmış anlatayım benim gittiğim yerde cildiye uzmanı bir doktor da var bana söylenen şu: yapılan bölgenin o anda kuru olması gerekir bu işlemin sonucunu hızlandırır. Ancak genital bölge zaten kendiliğinden nemli bölgedir bu tarz kremler kullanırsan nem oranı artar seans süren uzayabilir tüy kökleri az etkilendiği için.ben de göze alıp gittim 2 kez ölecek kadar da acımadı sonuçta herzaman söylüyorum ağdanın o bölgedeki acısının yanında lafı bile edilmez lazerin
daha önce lazer ilk çıktığı zamanlar yüzüme bacaklarıma bikini bölgesine koltuk altına yaptırdım nerdeyse 10 yıl oldu hiç çıkmadı yerine çok memnunum bakalım genital bölge nasıl olacak