- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
-
- Konu Sahibi flightdispatcher
Trol işte belki biri gaza gelirde resim atar diye bekleyen abazanin teki benceSen napcan elalemin vajinasını ya
Ciddi kafayı yemişsin
Sen de ortalarında yatıyorsun heralde nasıl seviştiklerini bildiğine göreKıskanmayın ya lütfen açtığıma pişman oldum. Lazer epilasyondan sonra azalır geri kalanı da alırım merak etmeyin bu saaten sonra da bozulmaz. Siz ışıklar kapalı sevişmeye devam
Bakireler mastürbasyon yapamıyor mu bekaret mi bozuluyor ??? Anal oral yapmadım normal ilişkideBakirelik iki damla kanla olmuyor.
Hergun sürtün,hergun takip et,pis pis dolaş ben bakireyim oldu be abi.
Kendini sunacağım adam da bunlari düşünüp traj olmadan gelsin yanına da emeğine değsin.
Baydin artık hadi güle güle.
@Mune trol abi gelmiş.
Yorumları okuyorum.Sen de ortalarında yatıyorsun heralde nasıl seviştiklerini bildiğine göre
Trol olmadığımı buradaki herkes anlamıştır. Tek siz tutturdunuz :)) Bu kadar pis yorum geleceğini herkes tahmin eder.Trol işte belki biri gaza gelirde resim atar diye bekleyen abazanin teki bence
Keşke alınca görseniz tüyleri :) çok çok nadir alıyorum:)) o yüzden biraz zor görürsünüzahahahahha şu kk da kuku reklamı da okumadım demem artık kız kaç satır kukunu övmüşsün de kıllar dizlerine iniyordur model de veriyor musun ???
Estetik ameliyat olacak son insanla konuşuyorsunKıskanmaya devam edin bakalım ameliyat ne zaman
Ya o kadar acınası ki durumuTrol işte belki biri gaza gelirde resim atar diye bekleyen abazanin teki bence
Ayol seninle alay ediyor herkes,seni ciddiye aldıklarını falan mı sanıyorsun?Makara yapıyoruz işteTrol olmadığımı buradaki herkes anlamıştır. Tek siz tutturdunuz :)) Bu kadar pis yorum geleceğini herkes tahmin eder.
Kıskanın bakalım :))))) yorum için teşekkürlerEstetik ameliyat olacak son insanla konuşuyorsun
Bak sana kaç oldu soruyorum neden cevap veremiyorsun: mesleğin ne? Bu güne kadar uğraşıp ne elde ettin? Kendini hangi konularda geliştirdin? Ne başardın? Karakterinin hangi parçası gurur duyulası? Şu yaşadığın dünya için ne yaptın? Kaç kitap okudun? Kaç insanın hayatına dokundun, kaç masumun elinden tuttun?
Vajinan dışında neyin var?
Ben bu arkadaşın “karanlıkta sevişiyorum” dediğini hiç okumadım, o tarz da bir karakter değil, bunu da o estetik harikası vulvandan mı uydurdunYorumları okuyorum.
Eline erkek eli değmedi diye bakire olmuyorsun ruhun ne güne duruyor.Bakireler mastürbasyon yapamıyor mu bekaret mi bozuluyor ??? Anal oral yapmadım normal ilişkide
Elime erkek eli değmedi desem yeridir. Kendimi tatmin ettim diye mi bakire olmuyorum:) tuhafmış yorum için teşekkürler
Yine cevap yok değil mi?Kıskanın bakalım :))))) yorum için teşekkürler
Hanımefendi ben çok okudumBen bu arkadaşın “karanlıkta sevişiyorum” dediğini hiç okumadım, o tarz da bir karakter değil, bunu da o estetik harikası vulvandan mı uydurdun
Ne okudun?Hanımefendi ben çok okudum
Üslubunuz hoşuma gitmedi. teşekkürler yorum için kötü bi amacım yoktu konuyu açarken insanlara hakaret etmedim sizin vulvanız öyle diye ameliyat olup acı çekmenize gerek yok dedim. O kadar üslubum tatlı ki ilk konuyu okurken zaten hep gülmüşler ve pis olduğunu yazmışlar ben de kabul ettim. Ve onlara kötü bir şey yazmadım. Ama son mesajlardan cidden hoş değilYine cevap yok değil mi?
Yok artık ya anal oral yapan ben de daha pismiş aynen :)) bi ağdaya bakar bu lütfen ya saçmalamayın yorum için teşekkürlerEline erkek eli değmedi diye bakire olmuyorsun ruhun ne güne duruyor.
Ne anal ne oral yapan var sizin kadar pis değil hem kendisi hem beyni
Kendini tatmin etmeden de olur killarin seni tatmin eder.
E sen seni eleştiren herkese, pis olduğunu söyleyen herkese kıskanıyorsun senin ki kararmış sarkmış karanlıkta sevişiyorsun derken hoş mu oluyor? İnsanlara iftira atıyorsun bu mu tatlı üslup?Üslubunuz hoşuma gitmedi. teşekkürler yorum için kötü bi amacım yoktu konuyu açarken insanlara hakaret etmedim sizin vulvanız öyle diye ameliyat olup acı çekmenize gerek yok dedim. O kadar üslubum tatlı ki ilk konuyu okurken zaten hep gülmüşler ve pis olduğunu yazmışlar ben de kabul ettim. Ve onlara kötü bir şey yazmadım. Ama son mesajlardan cidden hoş değil
İlk yorumları okuyun lütfen :)) sonra ne kadar ileri gittikleriniE sen seni eleştiren herkese, pis olduğunu söyleyen herkese kıskanıyorsun senin ki kararmış sarkmış karanlıkta sevişiyorsun derken hoş mu oluyor? İnsanlara iftira atıyorsun bu mu tatlı üslup?