Genital bölgenizi mahvetmeyin

Kıskanmayın ya lütfen açtığıma pişman oldum. Lazer epilasyondan sonra azalır geri kalanı da alırım merak etmeyin bu saaten sonra da bozulmaz. Siz ışıklar kapalı sevişmeye devam
Sen de ortalarında yatıyorsun heralde nasıl seviştiklerini bildiğine göre

Bakireler mastürbasyon yapamıyor mu bekaret mi bozuluyor ??? Anal oral yapmadım normal ilişkide
Elime erkek eli değmedi desem yeridir. Kendimi tatmin ettim diye mi bakire olmuyorum:) tuhafmış yorum için teşekkürler

Kıskanmaya devam edin bakalım ameliyat ne zaman
Estetik ameliyat olacak son insanla konuşuyorsun
Bak sana kaç oldu soruyorum neden cevap veremiyorsun: mesleğin ne? Bu güne kadar uğraşıp ne elde ettin? Kendini hangi konularda geliştirdin? Ne başardın? Karakterinin hangi parçası gurur duyulası? Şu yaşadığın dünya için ne yaptın? Kaç kitap okudun? Kaç insanın hayatına dokundun, kaç masumun elinden tuttun?
Vajinan dışında neyin var?

Kıskanın bakalım :))))) yorum için teşekkürler

Bakireler mastürbasyon yapamıyor mu bekaret mi bozuluyor ??? Anal oral yapmadım normal ilişkide
Elime erkek eli değmedi desem yeridir. Kendimi tatmin ettim diye mi bakire olmuyorum:) tuhafmış yorum için teşekkürler
Eline erkek eli değmedi diye bakire olmuyorsun ruhun ne güne duruyor.
Ne anal ne oral yapan var sizin kadar pis değil hem kendisi hem beyni
Kendini tatmin etmeden de olur killarin seni tatmin eder.

Yine cevap yok değil mi?
Üslubunuz hoşuma gitmedi. teşekkürler yorum için kötü bi amacım yoktu konuyu açarken insanlara hakaret etmedim sizin vulvanız öyle diye ameliyat olup acı çekmenize gerek yok dedim. O kadar üslubum tatlı ki ilk konuyu okurken zaten hep gülmüşler ve pis olduğunu yazmışlar ben de kabul ettim. Ve onlara kötü bir şey yazmadım. Ama son mesajlardan cidden hoş değil

Eline erkek eli değmedi diye bakire olmuyorsun ruhun ne güne duruyor.
Ne anal ne oral yapan var sizin kadar pis değil hem kendisi hem beyni
Kendini tatmin etmeden de olur killarin seni tatmin eder.
Yok artık ya anal oral yapan ben de daha pismiş aynen :)) bi ağdaya bakar bu lütfen ya saçmalamayın yorum için teşekkürler

E sen seni eleştiren herkese, pis olduğunu söyleyen herkese kıskanıyorsun senin ki kararmış sarkmış karanlıkta sevişiyorsun derken hoş mu oluyor? İnsanlara iftira atıyorsun bu mu tatlı üslup?

E sen seni eleştiren herkese, pis olduğunu söyleyen herkese kıskanıyorsun senin ki kararmış sarkmış karanlıkta sevişiyorsun derken hoş mu oluyor? İnsanlara iftira atıyorsun bu mu tatlı üslup?
İlk yorumları okuyun lütfen :)) sonra ne kadar ileri gittiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…