- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
-
- Konu Sahibi flightdispatcher
Ben kendi bakış açımdan bahsettim.Başkaları beni bağlamaz..Bak yine anlamamışsınBelirlemediği için mi şu anda bu kadar kişi vajinal estetik ameliyatı oluyor
Kıskanmayın ya lütfen açtığıma pişman oldum. Lazer epilasyondan sonra azalır geri kalanı da alırım merak etmeyin bu saaten sonra da bozulmaz. Siz ışıklar kapalı sevişmeye devamLazer epilasyonu ne zannediyorsun yaptırdın tüm kıllar bitti falan mı
Ortaokulda iken bir arkadaşım bacaklarının kullarını uzatmıştı takı köpek isirana dekEvet tutuyor valla ne yalan söylim
Yok görüyorum her gün vajinal estetik her gün aynı konular ben bakireyim ve evlenene kadar da biz de yok kendim o görüntüden hoşlanmıyorum o yüzden yorum için teşekkürler ilk konum daBen kendi bakış açımdan bahsettim.Başkaları beni bağlamaz..Bak yine anlamamışsın
Ortaokulda iken bir arkadaşım bacaklarının kullarını uzatmıştı takı köpek isirana dekhastahaneye bile gitmek istemiyordu . Demem su ki mazallah o nazar boncuklu vulvanizi köpek mopek ısırır Dr a gitmek zorunda kalırsınız ve neye uğradıklarını şaşırırlar haaa gerçi vulvanin küçüklüğü ve güzelliğinden değil ,kıllardan görünmeyen durumundan
Hiçbir dediğini yapmadım,normal doğum yaptım.Kıskanmayın ya lütfen açtığıma pişman oldum. Lazer epilasyondan sonra azalır geri kalanı da alırım merak etmeyin bu saaten sonra da bozulmaz. Siz ışıklar kapalı sevişmeye devam
Yaaa gerçekten böyle düşünen genç var mı?Ben senin adına baya üzüldüm çünkü kocayaKendimin bile bakınca hoşlanmayacağım bir şeyi tabiki de kocama sunmam zaten :)
Sana nasıl yetiştirildiğimi anlatsam aklın durur, bana verilen herşeyi elimin tersiyle ittim ve kendim oldumBen öyle yetiştirildim( benim suçum değil 20 yaşına kadar sigara kullan sonra bırak demek gibi bir şey bu o yüzden böyle devam ediyor
Erkek arkadaşınla birlikte olurken cinsel organının şekline laf ettiği için mi bu kadar takıksın canısı ya üzüldüm senin adına ama olsun o adam öküzün tekiymis merak etme tüm erkekler böyle değil benceTüyleri almak bir dakikamı almaz:) sizinki kalıcı onu napıcaz
Haaaa şahtın şahbaz olacanLazer epilasyondan sonra böyle bi sorunum kalmayacak :)
Azalmasın ağda yaparım dedim ya :)) ne olucak 1 dakikamı bilerek almıyorum emin olun şimdi ki aklım olsa hiç almazdım :)Hiçbir dediğini yapmadım,normal doğum yaptım.
Asla ışık kapalı sevismem.
Pırıl pırıl vücudum.
Boşuna ugrasmissin.
İlk doğumunda seni buraya bekliyorum.
Seni kiskanacagima gözüm kapalı sevişirim daha iyi.
O yıllardır almadigin kiari lazerin ışığında beklersen de azalmaz artık.
Bakirelik iki damla kanla olmuyor.Yok görüyorum her gün vajinal estetik her gün aynı konular ben bakireyim ve evlenene kadar da biz de yok kendim o görüntüden hoşlanmıyorum o yüzden yorum için teşekkürler ilk konum da
Yok şeyim kıymetlidir. Hayatını ipotek etmeden kimse göremez.Erkek arkadaşınla birlikte olurken cinsel organının şekline laf ettiği için mi bu kadar takıksın canısı ya üzüldüm senin adına ama olsun o adam öküzün tekiymis merak etme tüm erkekler böyle değil bence
Trolsun falan ama hakkını veriyorsunYok şeyim kıymetlidir. Hayatını ipotek etmeden kimse göremez.
Sanane!!!Sizin ki sarkmış ve kararmış mı acaba
Hanımefendi gidin ya param var ağdaya giderim düzenli kendim almadım diyorum. Anlamıyor musunuz. Siz almaya devam edin sizinkini hayal edemiyorumBakirelik iki damla kanla olmuyor.
Hergun sürtün,hergun takip et,pis pis dolaş ben bakireyim oldu be abi.
Kendini sunacağım adam da bunlari düşünüp traj olmadan gelsin yanına da emeğine değsin.
Baydin artık hadi güle güle.
Mune trol abi gelmiş.
Sen napcan elalemin vajinasını yaTüyleri almak bir dakikamı almaz:) sizinki kalıcı onu napıcaz
Gözümüzü seveyim kim böyle trol konu açar ki kıskanmaya devamTrolsun falan ama hakkını veriyorsunsana ve haşmetli yüce organına iyi geceler
Kıskanmayın ışıkları kapatın lütfenSen napcan elalemin vajinasını ya
Ciddi kafayı yemişsin
Kıskanmaya devam edin bakalım ameliyat ne zamanSanane!!!
Milletin vajinasından sanane
Övüneceğin başka hiçbir özelliğin meziyetin başarın yok değil mi
Zannediyorsun ki tüm kadınların yaşam amacı kocasına vajina sunmak
Şimdi benim senin vajinanı kıskandığımı da zannediyorsun o vajinan kadar bile olmayan aklınla
Ben sana yanlışsın sapkınsın dediğim içinde kesin sarkmış kararmıştır benim ki dimi
Ne boşsun ya