Genital bölgenizi mahvetmeyin

Maksadım o değil tabi ki de inanın en yakın akrabamın kini gördüm gerçekten de çok çok kötü çoğu kadınlarımızında öyle eminim ameliyat o bu şu yapıyolar bunlara gerek olmadığını anlatmaya çalıştım. Tabi ben doktor değilim genetik falan bilemem. Emin olun çoğu kişi bu vulvaya sahip olmak istiyor para döküyorlar dünya

Biz mum ışığında yapıyoruz ama kocadan çok ebeler görüyor henüz bir şikayet gelmedi

Işıklar acik sevişiyorum hic oyle dertlerimde olmadi temizlik görsellikten daha önemli bi lazere bakar diyorsun jilet vurmaya kiyamadigin kukuna lazer mi yaptıracaksin seninkiler oyle 1 seansta bitmez yol yapman lazim orayi

Biz mum ışığında yapıyoruz ama kocadan çok ebeler görüyor henüz bir şikayet gelmedi
Rutin kontrole gittim doktoruma. Muayene ediyor yüzüme baktı yüzün gibi burası da baya genç duruyor dedi

Şimdi herkes beni kıskansın hshsshshs

Tabi tabi evet.
Özgüveninizi alkışlıyorum öncelikle.
Bunların hiç biri sarkmalara kararmalara engel olamaz ne yazıkki eksik bilgiler edinmişsiniz bu olay tamamen genetik ve vajina dokusu ile alakalı bi olay sen orana dokunmasanda o o hale zaten geliyor.
kimse sarkmış kararmış (vajina) istemez diyorsunuz kime göre neye göre tabi ama kıllı vajina cokmu iyi bişey

Işıklar acik sevişiyorum hic oyle dertlerimde olmadi temizlik görsellikten daha önemli bi lazere bakar diyorsun jilet vurmaya kiyamadigin kukuna lazer mi yaptıracaksin seninkiler oyle 1 seansta bitmez yol yapman lazim orayi
Tamam canım yaparım:))) görsen var ya hiç almazsın ya :)

sarkmış ve kararmıştan bin kat iyi tüylerin çözümü 1 dakikamı almaz şimdi giderim ağdaya ama :) asla

Killardan birsey gozukmuyodur ki neyini görecem belki sarkmistir da sen kıllardan fark etmiyorsundur
Canım ben almıyorum bilerek bilerek anlamıyorsunuz siz aldınız aldınız orayı ağda gibi yaptınız:)) karardı sarktı sonra o doktor bu ameliyat koşarsınız ışıkta sevişin bakalım

sarkmış ve kararmıştan bin kat iyi tüylerin çözümü 1 dakikamı almaz şimdi giderim ağdaya ama :) asla
Ya kime göre kimeee?
Sen kıllı gez arkadaşım bitlenene kadar gez bu kimseyi ilgilendirmez ama sen neye göre sarkmış şöyle olmuş böyle olmuş o istemez bu begenmez diyebiliyosun.
Vücudunla barışık olmayı öğrenememişsin demekki bu şekilde yaşayan ve halinden memnun olan çoğu insan var bilmeden genelleme yaparak konuşma.

Kıskanın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…