Genital bölgenizi mahvetmeyin

Evlenmeden olmaz deyip herkese açık forumda kukusunun fotoğrafını atmak İyi ki kaçırmışım konusu oldu bu teşekkür ederiz.

Abla mezara mı götürcen, seninki de toprak olcak benimki de sal gitsin ya amaaan.

Ben öyle yetiştirildim ( benim suçum değil 20 yaşına kadar sigara kullan sonra bırak demek gibi bir şey bu o yüzden böyle devam ediyor
Aileniz size "Kukuna iyi bak, kocanın karşısına sarkık ve kararmış kuku ile çıkamazsın" mı diyor? Hangi ilkel Afrika kabilesinden geliyorsunuz? Bu kadar abuk subuk bir gelenek ve değer yargısı anca oralarda olur. Bizim toplumumuza ait değil bu. Tamam kanlı çarşaf sallama olayı vardı ama bu ondan da b.k. O kadar da değil.

Ateşler içindeyken konuyu gördüm ve havale geçirdim sayenizde. az biraz kendime geldim de yazayım dedim.

İğrenç ya. Enfeksiyondan, kokudan falan hiç mi korkmuyorsunuz? Oldu olacak kıllarınızı örün, fön çekin, boyayın falan. Madem o kadar büyüttünüz.

Benzer işler

Ağlayasim geldi koku koku hassasim

Otri konu sahibi kildan mantar olmaz diyor sen ne diyorsun
Birde mantar olmasının sebebi sıkı,dar külot giymekten olurmuş
Napalim bol paçalı don mu giyelim

Bol camasırlar giyip yatagı yorganı les gibi adet kanı yapmıs. Yaz sıcagında adet kanıyla tuylerin birlesip yaydıgı kokuyu düsündüm insan icine nasıl cıkıyosun sen utanmadan kimse kokarca gibi koktugunu söylemiyomu
Her mesaji bol gülücüklü ve kıskanın. Bu igrenc pisligin neresini kıskancaz tam olarak.
Hadi dedigin gibi ısıkları kapatarakta olsa koca bulmus bazıları. Sana o les kokunla hangi erkek baksın be. Isıklar kapalı bile tahammul edemez senin igrencligine
Denize giderken niye alıyorsun tüylerini kıymetli vulvana zarar veriyorsun. Sortlu mayo giyiver kokarca gibi denizdeki insanlarıda kacırırsın

Otri konu sahibi kildan mantar olmaz diyor sen ne diyorsun
Birde mantar olmasının sebebi sıkı,dar külot giymekten olurmuş
Napalim bol paçalı don mu giyelim
Kıl bi kere anaerop ortam oluşturur. Yani havasız ortam. Aynı zamanda nem tutar. E bu ikisi mantar için en elverişli ortamı oluşturuyor. Bir de ph değişiklikleri ve flora elemanlarının bozulması sonucu, vajinal ve üretral hastalıklar da meydana gelir. Regl döneminden bahsetmiyorum bile.

Ay bayılazam, hasta hasta gördüğüm konuya bak, havale geçirdim

Eminim ki boşuna yazdım ama, asla kabul etmeyecek beyhanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…