Genital bölgenizi mahvetmeyin

Valla 15 yasımdan beri birşey olmadı bu ergencik tutup saklasın 🤣

Ayiptir söylemesi bende esimden ayrıldıktan sonra hergun yaptım banada birsey olmadı bu şimdi ucundan yapıyormuş ya belki bilmiyordur tutup çektiğimizi felan saniyor olabilir bi ablasi felan nasil yapıldığını anlatsa az biraz bilgi sahibi olur

Ayiptir söylemesi bende esimden ayrıldıktan sonra hergun yaptım banada birsey olmadı bu şimdi ucundan yapıyormuş ya belki bilmiyordur tutup çektiğimizi felan saniyor olabilir bi ablasi felan nasil yapıldığını anlatsa az biraz bilgi sahibi olur
Valla 15 yasımdan beri birşey olmadı bu ergencik tutup saklasın 🤣

Sürttüğünüz yerler önemliymiş hahaahhha

Sert bi yerlere sürtümeyin. Yatak köşeleri yok koltuk Köşeleri SAKIN düz yerlere sürtünün

Hayır o değilde onca kılın arasından nasıl anlıyorsun, çizgiyi klitorisi dudakların nasıl göründüğünü🤮🤮 valla ayda 1 yapılmadgnda oranın bırak dudaklarını Baska bişeyini göremem😁

F flightdispatcher

Eu6RvbcWYAUBAaU.jpg

Sanki buradaki kadınlar vulvasının sarkmasından size yakınmış da siz de çözüm bulmuşsunuz gibi bir tavrınız var. Enteresan gerçekten..
Sahip olmak istediğiniz vulvaya sahip olduğunuz için sevindim sizin adınıza :d
Ama herkes de ah keşke buna sahip olsam demiyor.

İşlevlerini yerine getiriyor mu getiriyor. Allah bereket versin. kdjbdkg

Sanki buradaki kadınlar vulvasının sarkmasından size yakınmış da siz de çözüm bulmuşsunuz gibi bir tavrınız var. Enteresan gerçekten..

Psikolojim bozuldu, ışıkta sevişiyorum, ameliyattan sonra acı çektim diyen kimler acaba
Forum bunlarla dolu :)))
İşlev önemli olduğu için mi bir sürü kadınımız ameliyat yapıyor dünya para döküyor yapmayın Allah aşkına

Ah keşke buna sahip olsam diyorlar emin olun :)))

Bacim suan kac cm kil var benim aklım ona takildi nasil muhafaza ediyorsun bu killari özel bakim yapiyormusun suan benim ilgi alanima takilan bu oldu
Valla canım bunlar bi lazere bakar :KK66:
Daha uzasın bakalım iyice korusun
Sizler napıcaksınız ya tüh :KK43:
İç dudak sarkması yok kararma yok o yok şu tüh ya neyse canım :))) ışıklar kapalı mı sevişiyorsun:)))
Kocan görmesin tabi :)

Psikolojim bozuldu, ışıkta sevişiyorum, ameliyattan sonra acı çektim diyen kimler acaba
Forum bunlarla dolu :)))
İşlev önemli olduğu için mi bir sürü kadınımız ameliyat yapıyor dünya para döküyor yapmayın Allah aşkına
Valla ben değilim djgnsdf

İllaki buna para döken vardır. Demek istediğim o değil. Siz burada bulunan bütün kadınalar sizin vulvanızı kıskanıyor, sahip olmak istiyor gibi davranıyorsunuz. Asıl siz yapmayın.
Belki maksadınız o değil ama öyle görünüyor.

X