- 20 Ocak 2010
- 45.365
- 155.250
- 43
- Konu Sahibi flightdispatcher
Valla 15 yasımdan beri birşey olmadı bu ergencik tutup saklasınAaaa olur mu patlayana kadar bekleyecen sonra ucundan azıcık yapacan olayin puf noktasi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 15 yasımdan beri birşey olmadı bu ergencik tutup saklasınAaaa olur mu patlayana kadar bekleyecen sonra ucundan azıcık yapacan olayin puf noktasi bu
Valla 15 yasımdan beri birşey olmadı bu ergencik tutup saklasın
Ayiptir söylemesi bende esimden ayrıldıktan sonra hergun yaptım banada birsey olmadı bu şimdi ucundan yapıyormuş ya belki bilmiyordur tutup çektiğimizi felan saniyor olabilir bi ablasi felan nasil yapıldığını anlatsa az biraz bilgi sahibi olur
Valla 15 yasımdan beri birşey olmadı bu ergencik tutup saklasın
Sert bi yerlere sürtümeyin. Yatak köşeleri yok koltuk Köşeleri SAKIN düz yerlere sürtünün
Duvara sürttürmuyorum veya muza muz onemli taktikleri var kesmesin diyeSürttüğünüz yerler önemliymiş hahaahhha
Kendi kendimin doktoruyumÇok kıskandmmm
Doktorun kim söyle de bizde gidelim seninkinden isityommm
HerbokologKendi kendimin doktoruyum
Psikolojim bozuldu, ışıkta sevişiyorum, ameliyattan sonra acı çektim diyen kimler acabaSanki buradaki kadınlar vulvasının sarkmasından size yakınmış da siz de çözüm bulmuşsunuz gibi bir tavrınız var. Enteresan gerçekten..
Sahip olmak istediğiniz vulvaya sahip olduğunuz için sevindim sizin adınıza :d
Ama herkes de ah keşke buna sahip olsam demiyor.
İşlevlerini yerine getiriyor mu getiriyor. Allah bereket versin. kdjbdkg
Ah keşke buna sahip olsam diyorlar emin olun :)))Sanki buradaki kadınlar vulvasının sarkmasından size yakınmış da siz de çözüm bulmuşsunuz gibi bir tavrınız var. Enteresan gerçekten..
Sahip olmak istediğiniz vulvaya sahip olduğunuz için sevindim sizin adınıza :d
Ama herkes de ah keşke buna sahip olsam demiyor.
İşlevlerini yerine getiriyor mu getiriyor. Allah bereket versin. kdjbdkg
Ah keşke buna sahip olsam diyorlar emin olun :)))
Valla canım bunlar bi lazere bakarBacim suan kac cm kil var benim aklım ona takildi nasil muhafaza ediyorsun bu killari özel bakim yapiyormusun suan benim ilgi alanima takilan bu oldu
Valla ben değilim djgnsdfPsikolojim bozuldu, ışıkta sevişiyorum, ameliyattan sonra acı çektim diyen kimler acaba
Forum bunlarla dolu :)))
İşlev önemli olduğu için mi bir sürü kadınımız ameliyat yapıyor dünya para döküyor yapmayın Allah aşkına