- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
İnşBüyük ihtimalle yaşlanmış gibi hissediyorum
Yok 40 oldum öldüm bittim. Ölen bedenleri değil ruhları.Neden bu yas konusuna takik olmus insanlarsaglikla yaslanmak guzel olan.. saglik yerinde oldugu surece yasamak yaslanmak guzel herseye ragmen
Ben de edebiyatçıyım ve İlahi Komedya'yı okudum merak etmeyin. Atıfın farkındayım. Dante'nin zamanına göre 35 yaş yolun yarısı olabilir ama Cahit Sıtkı'nın zamanına göre pek sayılmaz.Şair orada Dante'ye atıfta bulunmuş aslında. İlahi Komedya'ya gönderme var. Esasen yaş konusu açıldığı için geyik olsun diye paylaştım şiiri, edebiyatçı olmak bunu gerektirir
Adam saçının ağarmaya başladığını görüp zaten korktuğu yaşlılığa yaklaştığını anlıyor. Ortalama insan ömrü çok önemli bir detay değil aslında.Ben de edebiyatçıyım ve İlahi Komedya'yı okudum merak etmeyin. Atıfın farkındayım. Dante'nin zamanına göre 35 yaş yolun yarısı olabilir ama Cahit Sıtkı'nın zamanına göre pek sayılmaz.
Eskiden oyle dusunuyorduk ok de, cocukken o.. daha 30-40 larin coook uzak gozuktugu zaman.. birde eskiden cok erken anne baba oluyolardi vs. Belki ondan gozumuzde buyutuyorduk. Simdi oyle degil..tabii iyi yanlari vardi.. ama simdi insanlar daha bilincli cogu konuda.Yok 40 oldum öldüm bittim. Ölen bedenleri değil ruhları.
Benim annem 42 yaşındaydı ablam evlendiğinde. Çok büyük geliyordu o yaşlar bize ama dediğin gibi zaman değişti.Eskiden oyle dusunuyorduk ok de, cocukken o.. daha 30-40 larin coook uzak gozuktugu zaman.. birde eskiden cok erken anne baba oluyolardi vs. Belki ondan gozumuzde buyutuyorduk. Simdi oyle degil..tabii iyi yanlari vardi.. ama simdi insanlar daha bilincli cogu konuda.
39 yaşındayım ve son senelerde saçımda beyazlar arttı. Boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum. Gülmeyin ama bugün genital bölgede iki tane beyaz gördüm. normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum. artik genç olmadığımı hissediyorum. yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum. gercekten 39 yaş yaşlı mi. millet emeklilikten bahsediyor. moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi. kendimi öyle kötü hissettim ki. ben o kadar yaşlı miyim.
Artık canını seviyorsun, kendine saygın olmuş biraz , bu da bir şey.Gitmem için adama adamın tedavi olmuş ve bizi seviyor olması lazım.su koşullarda gitmem
İyide kendi boyasa rengi tam oturmaz kiBoyatabilirsin, bence kendin boya, kuaföre gitme
Ombre falan düşünebilirİyide kendi boyasa rengi tam oturmaz ki
Foto atayım mı?Ombre falan düşünebilir
Katılıyorum, bazı insanlar 18 yaşında bile yaşlılık psikolojisine giriyor, hiçbir şey kalıcı değil tabii ki, gençlik de bitiyor yaşlanıyorsunuz ve zamanı durdurup hep 20'lik taze kalmamız mümkün değil, ne yaparsanız yapın vücudunuz yerçekimine yenik düşüyor saçlar beyazlıyor ama işte bu süreçte önemli olan sağlıklı yaşlanabilmeniz ve ruhunuzu diri tutabilmeniz.Senin ruhun ölmüş kardeş.Yaş ile alakalı değil seninki
Merak içindeyimFoto atayım mı?
Allah orayı açıp inceleyip kederlenecek dert vermesin bacımsuValla ben hiç açıp incelemedim bile orada var mı diye. Belki vardır
39 diyor ya,biz ölelim mi sevgili Pamukpamuk hanım.Oradaki kılların yapısını kontrol etmekte ne bileyim39 yaşındayım ve son senelerde saçımda beyazlar arttı. Boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum. Gülmeyin ama bugün genital bölgede iki tane beyaz gördüm. normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum. artik genç olmadığımı hissediyorum. yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum. gercekten 39 yaş yaşlı mi. millet emeklilikten bahsediyor. moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi. kendimi öyle kötü hissettim ki. ben o kadar yaşlı miyim.
ya ceyceyyyy ben seni 29-30 yaşlarında hayal etmiştim44 yaşındayım daşşş gibiyimmm.50 ye gelince de daşş gibi olacağımm.çünkü ruhum genç o da yüzüme kadar yansıyor
Şöyle bir şey buldum. Ve bunu yapan varmış ciddi ciddiMerak içindeyim