Genital bölgedeki kıllar da beyazlama

Şair orada Dante'ye atıfta bulunmuş aslında. İlahi Komedya'ya gönderme var. Esasen yaş konusu açıldığı için geyik olsun diye paylaştım şiiri, edebiyatçı olmak bunu gerektirir
Ben de edebiyatçıyım ve İlahi Komedya'yı okudum merak etmeyin. Atıfın farkındayım. Dante'nin zamanına göre 35 yaş yolun yarısı olabilir ama Cahit Sıtkı'nın zamanına göre pek sayılmaz.

Ben de edebiyatçıyım ve İlahi Komedya'yı okudum merak etmeyin. Atıfın farkındayım. Dante'nin zamanına göre 35 yaş yolun yarısı olabilir ama Cahit Sıtkı'nın zamanına göre pek sayılmaz.
Adam saçının ağarmaya başladığını görüp zaten korktuğu yaşlılığa yaklaştığını anlıyor. Ortalama insan ömrü çok önemli bir detay değil aslında.

Yok 40 oldum öldüm bittim. Ölen bedenleri değil ruhları.
Eskiden oyle dusunuyorduk ok de, cocukken o.. daha 30-40 larin coook uzak gozuktugu zaman.. birde eskiden cok erken anne baba oluyolardi vs. Belki ondan gozumuzde buyutuyorduk. Simdi oyle degil..tabii iyi yanlari vardi.. ama simdi insanlar daha bilincli cogu konuda.

Benim annem 42 yaşındaydı ablam evlendiğinde. Çok büyük geliyordu o yaşlar bize ama dediğin gibi zaman değişti.

39 cok yasli bir yas degil

Ama bu baslik cok komigime gitti. Genelde cok yakin arkadaslarima takilmak icin soyledigim "seyinin killari agarmis, sen hala.... soylesin boylesin" takilmami hatirlatti

Senin ruhun ölmüş kardeş. Yaş ile alakalı değil seninki
Katılıyorum, bazı insanlar 18 yaşında bile yaşlılık psikolojisine giriyor, hiçbir şey kalıcı değil tabii ki, gençlik de bitiyor yaşlanıyorsunuz ve zamanı durdurup hep 20'lik taze kalmamız mümkün değil, ne yaparsanız yapın vücudunuz yerçekimine yenik düşüyor saçlar beyazlıyor ama işte bu süreçte önemli olan sağlıklı yaşlanabilmeniz ve ruhunuzu diri tutabilmeniz.

39 diyor ya,biz ölelim mi sevgili Pamukpamuk hanım.Oradaki kılların yapısını kontrol etmekte ne bileyim.

44 yaşındayım daşşş gibiyimmm.50 ye gelince de daşş gibi olacağımm.çünkü ruhum genç o da yüzüme kadar yansıyor
ya ceyceyyyy ben seni 29-30 yaşlarında hayal etmiştim

hayallerimi yıktın zalımınnnnn gızıııııı ,katilsin sen katil katil katil (Yeşilçam seslendirmesiyleoku)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…