- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Hayır yaşıyoruz, abartmayın. Afrika bile 60-70 ortalamasına dayandı ki en düşük oran orda. 90-100 sene değil tabii ki ama 80-85 civarı.
Cok huzun verici bir siir bu.. 35 cidden yarisi gibi geliyor banada.. millet olarak 90-100 sene yasamiyoruz..60-70 te gocuyoruz
Cogu bati ulkeleri 90 a kadar yasiyor.. biz oyle degiliz..stres kaynakli diye dusunuyorumHayır yaşıyoruz, abartmayın. Afrika bile 60-70 ortalamasına dayandı ki en düşük oran orda.
Büyük ihtimalle yaşlanmış gibi hissediyorumTeesüf ederim. ablam 39 yaşında daha yeni, doğum yaptı.
39 yaşına gelince biri de sana yaşlı dediğinde neler hissedeceksin merak ediyorum
44 yaşındayım daşşş gibiyimmm.50 ye gelince de daşş gibi olacağımm.çünkü ruhum genç o da yüzüme kadar yansıyorBana göre 39 yaşlıya yakın oluyor
Moral bozmak veya moral vermek için yazmadım ki düşüncemi belirttimÇok güzel moral verdiniz
Kategorizasyon olarak genelde 40-65 arası orta yaş olarak kabul görüyor diye biliyorum. Artık pek genç olunmayan ama yaşlı da olunmayan bir yaş. Çok genç gözükenler de var. Kendinize bakmanız lazım. 50 yaş civarında menopozla birlikte hormon üretimi durunca cilt filan da daha hızlı yaşlanmaya başlıyormuş, çünkü hormonlar sadece üremeyi değil, pek çok şeyi etkiliyor. O yüzden hormon takviyesi almak gerekiyormuş. Konuyla alakalı şöyle bir yazı var:
Menopoz - FeministBellek
Yaşamımızın üçte birini içinde geçiriyor olduğumuz halde, menopoz[1] hakkında bildiklerimiz birçok konudaki bilgimizden çok daha az.feministbellek.org
Neden bu yas konusuna takik olmus insanlarTeesüf ederim. ablam 39 yaşında daha yeni, doğum yaptı.
39 yaşına gelince biri de sana yaşlı dediğinde neler hissedeceksin merak ediyorum
Genital bölgenizdeki kılların rengini değiştirmeye çalışmak yerine ağda veya lazer epilasyon gibi bir yöntemle onlardan kurtulmaya ne dersiniz? Hem ağardıkları için üzülmezsiniz hem de hijyenik olur39 yaşındayım ve son senelerde saçımda beyazlar arttı. Boyayla kapatıyorum ve bir şekilde çözüyorum. Gülmeyin ama bugün genital bölgede iki tane beyaz gördüm. normalde genital bölgedeki kıllar koparınca acır.acimadi ve köküne baktım bembeyaz
Sonra kendime baktım.yaslaniyorum. artik genç olmadığımı hissediyorum. yakinda menopoza gireceğimi hatırladım.ne biliyim...
Kotu hissediyorum. gercekten 39 yaş yaşlı mi. millet emeklilikten bahsediyor. moralim bozuluyo.gecende biri emekliliğe ne kadar var dedi yakın mi dedi. kendimi öyle kötü hissettim ki. ben o kadar yaşlı miyim.
ayın konusu seçtim bu konuyu.akıllara zararrrKuku kılım beyazladı diye konu açanı da ilk kez görüyorum Hahaha ayy cidden yorum yapamam buna))
allah kahretsinn efsane konuyu kaçırmışımmmmm
Şair orada Dante'ye atıfta bulunmuş aslında. İlahi Komedya'ya gönderme var. Esasen yaş konusu açıldığı için geyik olsun diye paylaştım şiiri, edebiyatçı olmak bunu gerektirirArtık kimse 70 yaşında ölmüyor ciddi bir rahatsızlık/kaza olmadığı sürece. Cahit Sıtkı bunu yazdıktan 10 yıl sonra ölmüş ama. Kendisi için yolun yarısını çoktan geçtiğini bilse ne yazardı acaba.
borsada batmakla meşguldümmmNerdeydin kızımmmmmmmmmmmm
Cahit Sıtkı hep yaşlılıktan korkmuş. Çoğu şiirinde ölüm, hüzün, yaşlılık konularını işlermiş. Zaten melankolik de bir adammış. Çok normal.
Cok huzun verici bir siir bu.. 35 cidden yarisi gibi geliyor banada.. millet olarak 90-100 sene yasamiyoruz..60-70 te gocuyoruz
Korkma! korktukca sira sana gelecek demislerCahit Sıtkı hep yaşlılıktan korkmuş. Çoğu şiirinde ölüm, hüzün, yaşlılık konularını işlermiş. Zaten melankolik de bir adammış. Çok normal.
Vallahi ya Allah elden ayaktan düşürmesin, kimseye muhtaç etmesin.Korkma! korktukca sira sana gelecek demisleryaslilik degil ama elden ayaktan dusmek kotu.. Allah kimseye vermeye
Şu an ayın konusunu değiştirmiş olmalısın Ceyceyayın konusu seçtim bu konuyu.akıllara zararrr
ordayım şu an.haklısın o bin beteriŞu an ayın konusunu değiştirmiş olmalısın CeyceyDaha da akla zarar konu açılmış baksana.