Genital bölgedeki kıllar da beyazlama

Moral bozmak veya moral vermek için yazmadım ki düşüncemi belirttim
O hormonu biliyorum doktor banu çiftçi açıklamıştı. Annem kadın doğum uzmanına gitti bu konuyla alakalı fakat doktor hormon bile vermedi. Bu hormon nasıl alacağız bilmiyorum.

Teesüf ederim. ablam 39 yaşında daha yeni, doğum yaptı.
39 yaşına gelince biri de sana yaşlı dediğinde neler hissedeceksin merak ediyorum
Neden bu yas konusuna takik olmus insanlar saglikla yaslanmak guzel olan.. saglik yerinde oldugu surece yasamak yaslanmak guzel herseye ragmen

Genital bölgenizdeki kılların rengini değiştirmeye çalışmak yerine ağda veya lazer epilasyon gibi bir yöntemle onlardan kurtulmaya ne dersiniz? Hem ağardıkları için üzülmezsiniz hem de hijyenik olur

Şair orada Dante'ye atıfta bulunmuş aslında. İlahi Komedya'ya gönderme var. Esasen yaş konusu açıldığı için geyik olsun diye paylaştım şiiri, edebiyatçı olmak bunu gerektirir

Cok huzun verici bir siir bu.. 35 cidden yarisi gibi geliyor banada.. millet olarak 90-100 sene yasamiyoruz..60-70 te gocuyoruz
Cahit Sıtkı hep yaşlılıktan korkmuş. Çoğu şiirinde ölüm, hüzün, yaşlılık konularını işlermiş. Zaten melankolik de bir adammış. Çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…