bu dediğiniz lazer normal lazer mi yoksa iğneli lazer mi? bende lazer yaptırmak istiyorum ama ikim iyi diyo kimi kötü diyor karar veremiyorum bir türlü
canım ilk başta ben de çok utanmıştım hatta direk bana soyun yat dedi ve demesiyle benden ter boşandı...ama zamanla alışıyosun hatta onun temizliğini ve rahatlığını görünce koşa koşa gidip kendin açıyosun ablaya alsın diyeutanmasam gidicem :26: biliyorum onlar alışık ama ben 6 yaşımdan sonra annemi bile banyoya almadım. Şimdi hiç tanımadığım birine ayyyyyy çok utanırımbide ne derler filan diye düşününce aman yok gitmem diyorum sanki kadın benim arkamdan amaaaaann ne bu bööle filan derse diyorum :18: napıcaaam uuffff
canım ilk başta ben de çok utanmıştım hatta direk bana soyun yat dedi ve demesiyle benden ter boşandı...ama zamanla alışıyosun hatta onun temizliğini ve rahatlığını görünce koşa koşa gidip kendin açıyosun ablaya alsın diyeayrıca onlar neler neler görüyor bi bilsen bazen beni alan abla anlatıyodu da ağzım açık kalıyodu...sen de hiç çekinme git bence gerçekten sonrasında koşa koşa gideceksin
umarım kararından dönmezsin...gerçekten çok büyük rahatlık ve zamanla alışacaksın utanma diye birşey de kalmayacak hatta aldırırken dedikodu falan yapcaksınız mesela biz nişanlımı çekiştiriyoruz bazen:) tek çekincem o işte ya bu ayda cesaret edemedim gitmeye ama bidaha ki ay kesin gidicem kararımı verdim :))
canım epilasyon aletinin marka ve modeli nedir bende alıcam genitaldede kullanmak istiyorum ağda falan bi kez yaptım öldüm resmen epilasyonla daha mı az aacıyo diyosun
kızlar popo arasında kıl olması normal mı.bndemı bı anormallık var yoksa cok kafaya taktım bu kıl sorununu
bndede biraz var o bölgede ayy bndemi çok tüylüyüm ya
kıslar az sonra ağda operasyonuna başlicam..ben klasik elde olan çamsakızı kullanırım başkasıyla yapamıyorum...şimdi tavsiye üzerine limon tuz karışımını da sürcem ama bi sorum var çok can yakarmı???
kıpkırmızı olur mu???
birde iftardan sonra malum eşimle anlarsınız yaa sorun olurmu??? :)
kızlar popo arasında kıl olması normal mı.bndemı bı anormallık var yoksa cok kafaya taktım bu kıl sorununu
kıslar az sonra ağda operasyonuna başlicam..ben klasik elde olan çamsakızı kullanırım başkasıyla yapamıyorum...şimdi tavsiye üzerine limon tuz karışımını da sürcem ama bi sorum var çok can yakarmı???
kıpkırmızı olur mu???
birde iftardan sonra malum eşimle anlarsınız yaa sorun olurmu??? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?