Bence 1500 tl çok iyiiyiymiş fiyat aslnda bende koltukaltı+bikini (bu arada bikini ve genital aynı şeymi?)=150 tl 5seanstan sonra 50 tlye düşüyor dedii makine alexandre po0likinlik her yaptıktan 20 gün so0nra ko0ntrol varmış...uygun degilmi sizce?
iyiymiş fiyat aslnda bende koltukaltı+bikini (bu arada bikini ve genital aynı şeymi?)=150 tl 5seanstan sonra 50 tlye düşüyor dedii makine alexandre po0likinlik her yaptıktan 20 gün so0nra ko0ntrol varmış...uygun degilmi sizce?
ankarada misin peki canim? ozelden bana gittigin yerin adini yazar misin?
diger arkadas zynpm sen de bana o merkezin adini yazar misin ozelden :)
kızlar merhaba,
öncelikle şunu söylemek istiyorum.. herkesin bünyesi, vücut yapısı , ten rengi... vs.. vs.. farklıdır. kullandığımız ilaçlar bile öyle değil mi kimimize iyi geliyor kimimize gelmiyor...
yani bende lazer e başlıyacağım ve inanılmaz araştırdım herkes farklı bişi söylüyor.. doğal olarak da tedirgin oluyorsun .. o yüzden birinin memnun kaldığı bişeyden bende memnun kalacagım diye birşey yok :)
izmirde yaşıyorum ve nihayet başlıyacağım bende lazere IPL olanını tercih ettim . aslında açık tenliyim kaşım gözüm siyah ama tenim beyaz , tüy değil bendekiler '' KIL'' lar siyah ve kalın .. normalde ağda yaptırıyorum ve çok çabuk çıkıyor benimkiler. bakalım sonucnu bütün seanlar bittikten sonra göreceğiz.....
acı oluyor diyorlar.. tırsıyorum birazcıkbide kaç seansda biter acaba.. herkesde farklı seanslarda biter ama sizce bu şekilde olupda kaç seansda biter
bu arada özel bölge ve bacak için gideceğim..
kızlarrr mrba bir bilginiz varmı bilmiyorum ama bikini bölgesine yapılan lazerler sonucunda yumurtalıklara zarar verdiği iiç çocuk olmuyormuş doğrumu bende başladım 4 seanstayım ve evliyim korkmaya başladımayrıca ben aleksandırla yaptırmıyorum bu kadar yaptırdım işe yaramaz mı sizce
Uygulamayı estetisyen de yapsa sonuçta sorumluluk doktora ait, ilk başta doktor dozu ayarlamadı mı, tamamen estetisyene mi bıraktı? Eğer cilt ve kıl yapın sorunlu değilse estetisyenin tecrübesine güvenip bırakmış olabilir. Ama yanık vs gibi bir durum olduğunda oradaki doktor birinci dereceden sorumludur. Hani hastanelerde de ilacı doktor yazar ama iğneyi hemşire yapar onu gibi. Bence sen bi dahaki sefere muhabbet açıp kaç yıldır bu işi yaptığını ne kadar zamandır orada çalıştığını falan sor, deneyimi hakkında fikrin olur. Yok çok güvensizlik duyduysan uygulamayı doktorun yapmasını talep etmek hakkın diye düşünüyorum.Merhaba,
Bugün İstanbul Acıbadem Hastanesi Fulya şubesinde ilk koltuklatı ve genital bölge lazer epilasyon seansımı uygulattırdım. Daha çok yeni olduğu için sonuçlar hakkında bilgi vermem imkansız ama izlenimlerimi ve sorularımı paylaşmak istedim.
Öncelikle yaklaşık iki hafta öncesinde doktorla bir ön görüşme yapmıştım ve alex. makinaları olduğu konusunda beni bilgilendirdiler. Hastane kesinlikle kusursuz ve çalışanlar çok ilgili, paragöz olmadıkları aşikar vs. Ama seansı doktor yerine estetisyen uyguladı bana, hiç doktor girmiyormuş zaten seansa, açıkçası biraz şaşırdım ve kötü hissettim. Gerçi işlemi yapan bayan da çok tatlı ve ilgiliydi ama "Şu an kaç derecede yapıyorsunuz? soruma bile cevap veremedi. Valla makine ayarları çok fazla, biz standart bir işlem uyguluyoruz. gibi saçma sapan bişi söyledi.
Acı kısmına gelirsek şimdiye kadar gördüğü en dayanıklı hastaymışım  Bu da ayrı bir gurur verdi ama işlem esnasında bacağımı sıkmaktan morarttığımı söyleyebilirim. Koltukaltı değil de genital bölge gayet acıdı. Hatta yapılırken değil de işlem sonrası ilk bir saat canımdan can koptu diyebilirim. Bir saat sonra tamamen geçti.
İşlemi doktor yerine estetisyenin uygulaması dışındaki kafama takılan şey de; burada gördüğüm kadarıyla bu işi yapan çoğu yer rötuş için kısa bir süre sonra tekrar gel diyor. Acıbademde bana böyle bişi demediler, rötuş yapmıyoruz 1.5 ay sonra tekrar seans için gelebilirsiniz dediler. Bu normal midir?
Son olarak genital bölge + koltukaltı = 176 TL.
Şimdiden teşekkürler
Eğer IPL ile yaptırıyorsanız ondan herkes şikayetçi çünkü tüyler geri çıkıyormuş. Eğer IPL ise bırakın benim düşüncem. Teni beyaz tüyleri siyah olanlarda en ideal yöntem alexandritemış. Ben bikini (kasık bölgesi ve göbek çizgisi) yaptırdım iki seans ona rağmen çok rahat ettim, genitali de istiyorum ama benim de senin gibi çekincelerim var araştırma içindeyim. İnternette bütün sitelerde hatta doktorlara sorulan ve uzman doktorların cevaplarının olduğu sitelerde her yerde lazer epilasyonun iç organlara kadar işlemediği kesinlikle kısırlığa neden olmadığı yazıyor. Yaptıran 2 -3 arkadaşım var onlar da tavsiye ediyorlar, hatta 2si lazerden sonra hamile kalıp doğum da yaptılar. Çok büyük rahatlık olduğunu söylüyorlar. Forumda da kadın doğum uzmanlarına konuyu danışan veya kendisi yaptırıp deneyimlerini yazan olursa valla çok makbule geçer.
Uygulamayı estetisyen de yapsa sonuçta sorumluluk doktora ait, ilk başta doktor dozu ayarlamadı mı, tamamen estetisyene mi bıraktı? Eğer cilt ve kıl yapın sorunlu değilse estetisyenin tecrübesine güvenip bırakmış olabilir. Ama yanık vs gibi bir durum olduğunda oradaki doktor birinci dereceden sorumludur. Hani hastanelerde de ilacı doktor yazar ama iğneyi hemşire yapar onu gibi. Bence sen bi dahaki sefere muhabbet açıp kaç yıldır bu işi yaptığını ne kadar zamandır orada çalıştığını falan sor, deneyimi hakkında fikrin olur. Yok çok güvensizlik duyduysan uygulamayı doktorun yapmasını talep etmek hakkın diye düşünüyorum.
bu IPL dediğiniz markası oluyo sanırım dimii 5. seanstayım başladım artık iyce azaldıda bakalım artık ne olcak...
sanırım makinalar çok değişik bir cilt tipi olmadıkça standart olarak ayarlı ve estetisyen de ona göre yapıyor, orada hep o yapıyormuş zaten hiç doktor yapmıyor dedi, bir yerlerde hep eksik olan bir şeyler var hiçbiri tam değil kafayı yicemama sanırım hastanenin adına güvenerek yine de oraya devam edeceğim...
Ipl marka değil canım. Lazerlerin çeşitleri var dalga boylarına göre farklı isimleri var. Mesela alexandrite, diod , ndyag ve ipl bunlar hepsi lazer çeşidi. Kişinin kıl ve cilt yapısına göre farklı lazer tipleri kullanılıyor. Cihazın markası değil yani.
hadi yaaaa işte bu yüzden cesaret edemiyorum:26:
anladım cnmm tşkür edrim ben bunu lazer yaptırdığım yere nasıl sorayım peki duymuşta gelmişş gibi durmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?