Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Bence 1500 tl çok iyi tüm vucud için. Ama kalite bir yer olmasına dıkkat edın bende düşünüyrum tüm vucud

hayır canım genital ve bikini bölgesi aynı şey değil haberin olsun.. bikini ölgesi kasıklar oluyor sadece...kullanılan makine ve hijyenik olmasıda önemli tabi..eğer içine sindiyse git tabii

koltuk altı 6. seansımda genital bölgesine de yaptırdım bugün izmir alsancak'ta.. Alexandrite yöntemi kullanılıyor..Burada yazılanlara göre çok acı duyarım düşünceleriyle gitmiştim.acı sıfır.
zaten 5 dk da bitiyor.ve bugüne kadar neden yaptırmamışım diyorum.

peki kızlar birşey soracagım genital lazer uygulamsına herhangi birşey kullanıyormuyuz az acı hissetmek için kullanıyorsak ne tür bi kreem yardımcı olurmusunuz en etkılısını ögrenmek istiyorum ... korkuyorum

kızlarrr mrba bir bilginiz varmı bilmiyorum ama bikini bölgesine yapılan lazerler sonucunda yumurtalıklara zarar verdiği iiç çocuk olmuyormuş doğrumu bende başladım 4 seanstayım ve evliyim korkmaya başladım ayrıca ben aleksandırla yaptırmıyorum bu kadar yaptırdım işe yaramaz mı sizce

Merhaba,
Bugün İstanbul Acıbadem Hastanesi Fulya şubesinde ilk koltuklatı ve genital bölge lazer epilasyon seansımı uygulattırdım. Daha çok yeni olduğu için sonuçlar hakkında bilgi vermem imkansız ama izlenimlerimi ve sorularımı paylaşmak istedim.
Öncelikle yaklaşık iki hafta öncesinde doktorla bir ön görüşme yapmıştım ve alex. makinaları olduğu konusunda beni bilgilendirdiler. Hastane kesinlikle kusursuz ve çalışanlar çok ilgili, paragöz olmadıkları aşikar vs. Ama seansı doktor yerine estetisyen uyguladı bana, hiç doktor girmiyormuş zaten seansa, açıkçası biraz şaşırdım ve kötü hissettim. Gerçi işlemi yapan bayan da çok tatlı ve ilgiliydi ama "Şu an kaç derecede yapıyorsunuz?” soruma bile cevap veremedi. “Valla makine ayarları çok fazla, biz standart bir işlem uyguluyoruz.” gibi saçma sapan bişi söyledi.
Acı kısmına gelirsek şimdiye kadar gördüğü en dayanıklı hastaymışım  Bu da ayrı bir gurur verdi ama işlem esnasında bacağımı sıkmaktan morarttığımı söyleyebilirim. Koltukaltı değil de genital bölge gayet acıdı. Hatta yapılırken değil de işlem sonrası ilk bir saat canımdan can koptu diyebilirim. Bir saat sonra tamamen geçti.
İşlemi doktor yerine estetisyenin uygulaması dışındaki kafama takılan şey de; burada gördüğüm kadarıyla bu işi yapan çoğu yer rötuş için kısa bir süre sonra tekrar gel diyor. Acıbadem’de bana böyle bişi demediler, rötuş yapmıyoruz 1.5 ay sonra tekrar seans için gelebilirsiniz dediler. Bu normal midir?
Son olarak genital bölge + koltukaltı = 176 TL.
Şimdiden teşekkürler…

arkadaşlar,bu konuda estetice bakırköy gayet başarılı.doktor her gittiğinizde ilgileniyor.sadece estetisyenler bırakmıyorlar.

Selam cnm ıpl yaptıracağım demişsin de benim bildiğim ıpl ütüleme gibi üstten yakan bir şey yani kalıcı çözüm beklememelisin ondan. Kesin sonuç için kullanılan alet alex.. diye bi makina var o. Aklında olsun yani burdaki yorumlara da baktığın zaman ıpl için hem para hem zaman kaybı diyorlar.

Eğer IPL ile yaptırıyorsanız ondan herkes şikayetçi çünkü tüyler geri çıkıyormuş. Eğer IPL ise bırakın benim düşüncem. Teni beyaz tüyleri siyah olanlarda en ideal yöntem alexandritemış. Ben bikini (kasık bölgesi ve göbek çizgisi) yaptırdım iki seans ona rağmen çok rahat ettim, genitali de istiyorum ama benim de senin gibi çekincelerim var araştırma içindeyim. İnternette bütün sitelerde hatta doktorlara sorulan ve uzman doktorların cevaplarının olduğu sitelerde her yerde lazer epilasyonun iç organlara kadar işlemediği kesinlikle kısırlığa neden olmadığı yazıyor. Yaptıran 2 -3 arkadaşım var onlar da tavsiye ediyorlar, hatta 2si lazerden sonra hamile kalıp doğum da yaptılar. Çok büyük rahatlık olduğunu söylüyorlar. Forumda da kadın doğum uzmanlarına konuyu danışan veya kendisi yaptırıp deneyimlerini yazan olursa valla çok makbule geçer.

Son düzenleme:
Uygulamayı estetisyen de yapsa sonuçta sorumluluk doktora ait, ilk başta doktor dozu ayarlamadı mı, tamamen estetisyene mi bıraktı? Eğer cilt ve kıl yapın sorunlu değilse estetisyenin tecrübesine güvenip bırakmış olabilir. Ama yanık vs gibi bir durum olduğunda oradaki doktor birinci dereceden sorumludur. Hani hastanelerde de ilacı doktor yazar ama iğneyi hemşire yapar onu gibi. Bence sen bi dahaki sefere muhabbet açıp kaç yıldır bu işi yaptığını ne kadar zamandır orada çalıştığını falan sor, deneyimi hakkında fikrin olur. Yok çok güvensizlik duyduysan uygulamayı doktorun yapmasını talep etmek hakkın diye düşünüyorum.

bu IPL dediğiniz markası oluyo sanırım dimii 5. seanstayım başladım artık iyce azaldıda bakalım artık ne olcak...

amma çok arkadaşımız acıdan şikayet ediyomuş :))) canım ben bi ürün gördüm este krem diye,gerçekten harika. siteye yeni kayıt oldum ama kendime görev edindim ağda ve epilasyondan acı çekenlere yardım etmeyi :) heralde kremin firması bana yakında reklam parası falan verir :)) bolatshop diye bi iste var,ordan kremi alıp kullanıyosun,hiç acı duymuyosun. bu yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıp her konuya cevap yazıcam:)) amme hizmeti yapıyorum resmen

sanırım makinalar çok değişik bir cilt tipi olmadıkça standart olarak ayarlı ve estetisyen de ona göre yapıyor, orada hep o yapıyormuş zaten hiç doktor yapmıyor dedi, bir yerlerde hep eksik olan bir şeyler var hiçbiri tam değil kafayı yicem ama sanırım hastanenin adına güvenerek yine de oraya devam edeceğim...

bu IPL dediğiniz markası oluyo sanırım dimii 5. seanstayım başladım artık iyce azaldıda bakalım artık ne olcak...

Ipl marka değil canım. Lazerlerin çeşitleri var dalga boylarına göre farklı isimleri var. Mesela alexandrite, diod , ndyag ve ipl bunlar hepsi lazer çeşidi. Kişinin kıl ve cilt yapısına göre farklı lazer tipleri kullanılıyor. Cihazın markası değil yani.

Bir de bazı cihazlarda otomatik doz ayarı varmış, öyle de olabilir. Beyaz tenliysen estetisyen zaten ezberlemiştir dozları yapa yapa, belki sadece sorunlu ciltlerde doktora danışıyordur. Sonuçta sorumlu bir doktor var merkezde ve riske etmek istemez o da. Kalbini çürütme bence. Sonuçtan memnunsan değiştirme.

anladım cnmm tşkür edrim ben bunu lazer yaptırdığım yere nasıl sorayım peki duymuşta gelmişş gibi durmamam lazım

Bugün bakırköyde bir poliklinikte ilk seansımı oldum genital+bikini . Seansı 1 hafta önce almıştım . Geceleri uyuyamıyordum utanç,acı . Bir de reglime çok yakın bir tarih acının katlanacağını düşünüyordum. Ama seansı uygulayan hanım çok cana yakındı ve yapıcıydı insanı rahatlatıyor . Acıya gelirsem yani acıyor ama o kadar anlık ki bu acılar kaldı ki üst kısım ve bikini bölgesi o kadar acımıyor alt taraf acıyor evet ama epilasyon aleti çekildiğinde acıya dair bir şey hissetmiyorsunuz biraz dişinizi sıkacaksınız sadece dayanılmayacak bir acı değil ve ben daha çok jletle alıyordum ve de regl öncesi dönemdeydim.Şu an bir şey hissetmiyorum gerçi bephanten plus sürdüler bana da alın sabah akşam sürün dediler . Yani korktuğum kadar olmadı :) Utanmaktan korkuyordum en çok ama kadınlar çok anlayışlı cana yakınlar anlıyorlar gerginliğinizi ve rahatlatıyorlar zaten o saniyelik acıdan pek onu düşünemiyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…