• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

iyiymiş fiyat aslnda bende koltukaltı+bikini (bu arada bikini ve genital aynı şeymi?)=150 tl 5seanstan sonra 50 tlye düşüyor dedii makine alexandre po0likinlik her yaptıktan 20 gün so0nra ko0ntrol varmış...uygun degilmi sizce?

merhaba mümkünse polikliniğin adını özeldn öğrenebilirmiym bende b.köy ve çevresnde bi merkz arıyormda..

Ben de yaptırmak istiyorum ama korkuyorum açıkçası. Bir zararı falan olur mu diye. Ama rahatlığını düşününce de yaptırmayı daha çok istiyorum. Kararsız kaldım çok vala.

Merhaba genital bölgede ilk seansımı bugün yaptırdım şu an bi sıkıntı yok .

genital bölgesi bitmiş arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim motivasyon açısından

Lazer epilasyon düşündüğüm bi şeydi. fakat birkaç kişiden zararlı olduğunu duydum. Tüy çıkması olması gereken bir olaymış.. Çıkmadığı takdirde vücudun mikrop kapması olağan diyorlar..

bende tüm vücut lazer epilasyona gittim 8 seans seanslardan 15 gun sonra kontrole gıdıyosun cıkanları tekrardan alıyolar. Şu an seanslarım bitti ve ınanın bana cok buyuk sekılde azalma oldu tamamen bıtmedı ama gerı kalanlar kıldan cok tuy gıbı en cabuk bıten bolgemse genıtal bolge evet acıyo ama seanstan sonra tuylerın dokulmesını ızlemek cok keyıflı :8::8:

1 senedr gidiyorum,2 ayı biraz geçince nerdeyse hepsi olduğu gibi çıkıyor.

ama 2 aylık bir rahatlık da az değil,ben çok kıllıyım işim gücüm bunlarla uğraşmak oluyordu.şu an böyle bir sıkıntım yok en azından.

6 seans paket genital icin 420 tl verdim. Bir seans yaptırdım. Daha önceleri 5 6 kez yaptırdım yarıdan fazlası gitti. Kalanlar için paket aldım miaplus. Oraya gidenler memnun mu bitiriyor mu? İğneli cesaret edemedim aslında o bitirirde neyse bakalım.

1 senedr gidiyorum,2 ayı biraz geçince nerdeyse hepsi olduğu gibi çıkıyor.

ama 2 aylık bir rahatlık da az değil,ben çok kıllıyım işim gücüm bunlarla uğraşmak oluyordu.şu an böyle bir sıkıntım yok en azından.

esra 1 yıl olmuş.hala 2 ayı biraz geçince hepsi çıkması normal mi?
hani şimdiye kadar bayağı bir azalmış olması gerekiyordu.
bende tam tersi, 2.seansa gittiğimde birinci seanstan bu yana kılların sadece %30 u çıkmıştı.şimdi 3.seansa gitme vakti geldi.
hala birinci seanstan bu yana çıkması gerekenler kılları bekliyorum çıksın diye.
bu kadar erken etki ettiğini düşünmüyorum aslında
siz her seansa gidişinizde kılların tamamı yada büyük bir kısmı çıkıyormuydu?
bende %70 çıkmıyor.o halde gitmek durumunda kalıyorum.çıkmayan kıllara da tutuyor.tabi onlar etkileniyormu bilmiyorum.
sen 2 ayda bir mi gidiyordun hep?

Son düzenleme:
yaa bende konyada bi tane yer ile görüştüm bütün vücut dedım ne kadara olur 8 seans oluyor , 1 seans 640 falandı...

Merhaba hanımlar bende koltuk altıma lazere Mayıs ayında başladım.mayıstan beri 5 kere gittim çok iyi azalma var tek tük çıkıyor 2 seans daha gitsem biter heralde. buarada fiyatı 35 tl ve Kocaeli'nde gittiğim yer. Yarında genital bölgem için randevu aldım çok heyecanlıyım ve korkuyorum umarım korktuğum gibi olmaz birazda utanıyorum ama rahat davranmaya çalışıcam :17:

genital için 100tl veriyor 3seans gittikten sonra uzunca bir ara verdim)acaba zararlı mı diye) şimdi tekrar başladım ama ztn 3seans da bile ust kısım bitti gibi bişey alt kısım çok daha gec bitiyormus sürekli nemli kaldıgından ötürü.bu arada gittiğim yerde alt bacak içinde lazer yaptırmak istiyorum seans başı 150tl sizce nasıl ?birde alt bacak denilince siz kapagına kadar mı oluyor yoksa diz kabagıda alınıyor mu:)

bence 1500 tl pahalı gibi geldi..çünkü artık eskisi gibi değil fiyatlar ucuzladı..ben koltukaltı ve genital yaptırıyorum..500 tl verdim..bitene kadar yapılacak

Kaç seans yaptırıyosunuz ve tüm seanslar 500 tl mi?

Bir de hangi ilde oldugunuzu ve merkezin adını söylerseniz sevinirim :D

bugün genital ve koltukaltına lazer yaptırdım. alexandır... canım çok yandı resmen ölümlerden ölüm beğendim. kadının kolunu sıktım acıdan çok utandım. umarım bu acılara değer...

birde kızlar genital için 5 dakika kolaltı içinde 5 toplam 10 dakikada işi bitirdi ben şok oldum baya uzun bir süre bekliyordum. acaba çok acıdı diye uğraşamayacağım seninle gibisinden yarıda mı kesti ne yaptı ? sizin ne kadar zaman sürüyor?

Bende bugün ilk defa gittim genital de geberdim resmen cihaz alex ama hiç üfleme falan yoktu sadece oda soğuktu bi faydası olmadı çok acıdı.Genital 10 dk sürdü ( yan taraflar ve popo arası da yapıldı ) Koltuk altı da 5 dk sürdü.Yani normal canım.

15 gün önce yaptırdığım genital gölgemde dökülmeyen tüyler vardı özellikle popo arasında. merkeze gittim görüştüm ve kesin konuştum tüylerimi sarartmadan bana kesin çözümü sunacak doz ayarlaması yapmalarını söyledim ve kalanlar için 14 j uyguladılar sonraki seansta 16j e çıkaracaklarını söylediler . yalnız popo arasına defalarca atış yapmasına rağmen tüyler yanmadı çok inceymiş zaten atış yaparken canım hiç yanmadı ordan anladım ben de . açıkça bu bölge bitmez dedi . sizde de böyle mi ?

Merhaba hanımlar bende koltuk altıma lazere Mayıs ayında başladım.mayıstan beri 5 kere gittim çok iyi azalma var tek tük çıkıyor 2 seans daha gitsem biter heralde. buarada fiyatı 35 tl ve Kocaeli'nde gittiğim yer. Yarında genital bölgem için randevu aldım çok heyecanlıyım ve korkuyorum umarım korktuğum gibi olmaz birazda utanıyorum ama rahat davranmaya çalışıcam :17:

bende 5 gün önce ilk defa kol altı, tüm bacak ve genital için gittim. Açıkcası genitali hem korkudan hemde utandığım için vazgeçsemmi acaba diye gittim, ama sağolsun lazeri yapan bayan çok iyiydi beni çok rahat edersin bitince diye ikna edince, tmm dedim başladım. :)

genital bölgeme 1. seansı 40 gün önce yaptırdım 2.seans zamanı geldi ama tamamı çıkmadı daha. çıkanlar da çok uzadı . tamamen çıkınca gidicem artık

Back