• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kesinlikle rahat ol genital için , ayrıca lazer ışınları en fazla kıl köklerinden sonra gelen yağ tabakasına kadar inebiliyo şüphen olmasın bu arada bi kere ultrason çektirmiştim lazer yaptırdığım sıralarda bi sorun olsaydı mutlaka çıkardı :46: dediğim gibi bende çok korkuyodum yaptırmadan önce. vakit geçirme düşünmekle yaptıracasan hiç bekleme canm :4:

Teşekkür ederim canım... sen de yaptırmadan önce epey araştırmışsın, ben de sordum soruşturdum. IPL ile yaptıranlardan çok şikayet okudum forumlarda, diğerleri ile yaptıranlar memnun genel olarak. Doktorlar da bu konuda olumsuz değil, yaptırmayın zararlı diyen olmadı, sen de sormuşsun araştırmışsın işte. Tekrar teşekkürler...

arkadaşlar bende genital bölge için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat çok acıdığını söylüyorlar iğneli olanın ve geçiciymiş yine çıkıyormuş kıllar doğru mudur bu? birde izmirde önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

arkadaşlar bende genital bölge için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat çok acıdığını söylüyorlar iğneli olanın ve geçiciymiş yine çıkıyormuş kıllar doğru mudur bu? birde izmirde önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

İğneli epilasyonda tek tek kıl köklerine iğne ile giriliyor, kökler elektrik enerjisi ile yakılıyor (lazer değil), bu yüzden çok ağrılı ve uzun sürüyor. Hem de hijyenik olmazsa mikrop kapabilirsin. Eğer tenin beyazsa en iyisi alexandrite lazer. Hem ağrısı çok az hem de tene değmeden uygulanıyor. Onda da yanık riski var ama doktor gözetiminde poliklinik veya özel hastanede yaptırırsan hiçbirşey olmaz. Hele beyaz tenliysen hiç korkma. İğneliyi genelde lazer sonrası kalan ince sarı tüyleri tamamen yok etmek için kullanıyorlar çünkü inceleri lazer göremiyor.

Son düzenleme:
ilk seanstan itibaren ben çok fark gördüm arkadaşlar. 2. seanstan sonra çıkış zamanı da uzadı ve bariz bi şekilde incelmesine de tanık oldum. keşke daha önce yaptrsydım da o kdr acı çekmeseydim diyorum

Kizlar bende bugun iyice karar verdim. Kesinlikle gidicem. Ama bu lazer hakkinda pek bir bilgim yok. Etrafimdaki arkadaslarimin buyuk cogunlugu yaptirdi vede cok memnunlar... Ozellikle bebek istiyoruz. Hamilelik doneminde ve de sonrasinda buyuk rahatlik olur. Bildigim kadariyla koyu renkli kil koklerinde iyi spnuclar aliniyormus. Ben acik bugday tenli ve kumral sacliyim. Hatta kil koklerim kizilimsi. Etkili olurmu bende ve hangi tur lazer uygulanir ki...

kızlar ya bende yaptırmak istiyorum ve arştırmaya yeni başladım. İstanbulda yaşıyorum güvenebileceğim bi yer tavsiye ederseniz çok sevinirim. 2 ay öncesi doğum yaptım. Bu sorun olmaz heralde. Hı bu arada İstanbul Küçükçekmece tarafında oturuyorum. Lütfen yardım edin. İnt. bile girip araştırcak zamanım pek yok Herkese sevgiler...

Arkadaslar merhaba,
Beyaz tenliyim, tüylerim genital ve koltuk altımda koyu kahve, o bolgelere ilk alex. seansimi oldum. Bacaklarımı danıştığımda lazerin bacaklarimdaki tüyleri biraz zor göreceğini söylediler. Kahve tüylu olup da lazer ile bacaklarindaki tüylerden kurtulan var mı ? aslında genitalden de supheliyim çünkü yarısı koyu kahve iken yarısı resmen açık kumral!

İğneli epilasyonda tek tek kıl köklerine iğne ile giriliyor, kökler elektrik enerjisi ile yakılıyor (lazer değil), bu yüzden daha ağrılı ve uzun sürüyor. Hem de hijyenik olmazsa mikrop kapabilirsin. Eğer tenin beyazsa en iyisi alexandrite lazer. Hem ağrısı çok az hem de tene değmeden uygulanıyor. Onda da yanık riski var ama doktor gözetiminde poliklinik veya özel hastanede yaptırırsan hiçbirşey olmaz. Hele beyaz tenliysen hiç korkma. İğneliyi genelde lazer sonrası kalan ince sarı tüyleri tamamen yok etmek için kullanıyorlar çünkü inceleri lazer göremiyor.

Sarı ve kızıl renkteki tüylere lazer etki etmiyormuş, bir de esmer tenlilerde lazerde dozu çok iyi ayarlamak gerekiyormuş çünkü yanık riski daha fazlaymış esmer tende. Lazer de tek tip değil onun da çeşitleri var, sanırım en doğru yöntemi bu işle ilgilenen bir uzmana danışmak en doğrusu. Herkesin cilt ve tüy yapısına göre kullanılan yöntem değişiyor. Bunu da eklemek istedim.

Son düzenleme:
Bn de izmirde sadece özel bölgeye lazer yaptırıyorum, 4.seansım bitti...Tüyler tamamen yok olmadı, ama çıkma süresi 2 ay ve hatta daha fazla olmaya başladı..Ve tabikii oldukça da azaldı..6 seansta tamamen yok olur demişlerdi, umarım dedikleri gibi tamamen biter 6.seansta...

Bir arkadaş sormuş "acı oluyor mu?" diye ...Ağdanın acısından daha az ve zamanla da tüylerin yok oldugunu düşünürsek, gayet de katlanılabilir bir acı olduğunu düşünüyorum =)

İzmir'de olup lazer epilasyona giden başka birileri var mı acaba?
Bende Alsancak'ta bir yere gidiyorum. Bu ay ikinci seansıma gittim, çok da memnunum durumumdan. seanstan 10 gün sonra tüylerin kendiliğinden köklerinden kopmaya başladı. Doltorum sen onları sakın çekme kendiliğinden dökülür dedi, gerçekten de seanstan 10 gün sonra koltukaltı ve genital bölgemdeki kıllarım köklerinden dökülmeye başladı

merhaba arkadaşlar ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama bu konuda çok cahilim. ilk seansımıza giderken kıllardan arınmış olarak mı gitmemiz lazım. ben ayda bir ağdaya gidiyorum. ağdadan hemen sonra mı gitmem lazım. öyle olursa kılları nasıl görecek yardımcı olur musunuz

herkese merhaba, ben daha önce Bakırköy ve Mecidiyeköy'de 2 ayrı fırsatla lazere gitmiştim. Önce ipl yapılmıştı, başta azalır gibi olup bırakınca geri artmıştı. Daha sonra Diote lazere gittim onda da daha yavaş azalıyordu ama merkez kapandı. Son 1 yıldır yaptırmıyorum ve baya arttı yine. İstanbul'da Levent taraflarında uygun fiyata ve güvenilir özellikle genital için gidebileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı?

merhaba arkadaşlar

bende tüm vücut olmak üzere 7 ocak günü lazer yaptırıcam daha önce yüzüme yaptırmaya başlamıştım. Yüzümde 2.seansım bitti sizlere birkaç sorum olacaktı

akıntısı olan arkadaşlar lazer sırasında bu duruma nasıl br çözüm buldular acaba ben biraz sıkıntıya girdim bu konu hakkında ve eczaneden tampon aldım inşallah doğru yapıyorumdur.

ikinci sorum ise biraz saçma olacak genital bölgenize epilasyon yaptırırken iç çamaşırınız üstünüzdemi kalıyor epilasyon sırasında çamaşırın kenarları sağ sola çekilerekmi yapılıyor işlemleriniz bu durumada bayağı sıkıntı içindeyim düşünmeden edemiyorum.

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama bu konuda çok cahilim. ilk seansımıza giderken kıllardan arınmış olarak mı gitmemiz lazım. ben ayda bir ağdaya gidiyorum. ağdadan hemen sonra mı gitmem lazım. öyle olursa kılları nasıl görecek yardımcı olur musunuz

merhaba ilk seansına tüylerini almadan gitmen daha iyi olur. Kıl yapına bakıp ona göre atış yapıyorlar. Bir de son 2-3 aydır ağda yada peeling yapmamış olman gerekiyor. O da yine kıl köklerinin güçlenmesi ve makinenin daha etkili olması için gerekli. Zaten lazere başladıktan sonra bir daha hiç ağda yapmıyorsun, çıkmıyor zaten çıkarsa da jiletle temizliyorsun.

Aralık ayında başladım lazere 22 ocak 2. randevum olacak.

Genital bölgesinin acısıan nasıl dayanacağım bilmiyorum komple giriyorum ama genital acıyor IPL girdim fakat DİOD istiyorum daha önce deneyen var mıdır DİOD nasıl acır mı

emla krem araştırdım çoğu kadın uyuşluğu geçiyor çok anlamadım biile falan demiş oda olmazsa artık sıkacağım kendimi :19:

Kizlar bende baslayacagim koltuk alti ve Bikini bolgesi birlikte 150 tl seans basi her seans arasi 2 aymis ve lazerden 20 gun sonra konyroller varmis ve ücretsizmis.. Polikinlikte yaptircam güzellik merkezinde degil... Birde tüm vucut 1500 tl paket varmis sizce uygun mu? Yaptirmisken tüm vucutmu yaptirsam yoksa koltukalti ve bikiniyi tekmi yaptirsam???? Cevaplarnizi bekliyorum

Bu arada yazmayi unuttum 5 seansa kadar bikini ve koltukalti 150 5 seanstan sonra iste 50 tlye dusuo bu fiyat iyimi?

bence 1500 tl pahalı gibi geldi..çünkü artık eskisi gibi değil fiyatlar ucuzladı..ben koltukaltı ve genital yaptırıyorum..500 tl verdim..bitene kadar yapılacak

bence 1500 tl pahalı gibi geldi..çünkü artık eskisi gibi değil fiyatlar ucuzladı..ben koltukaltı ve genital yaptırıyorum..500 tl verdim..bitene kadar yapılacak

iyiymiş fiyat aslnda bende koltukaltı+bikini (bu arada bikini ve genital aynı şeymi?)=150 tl 5seanstan sonra 50 tlye düşüyor dedii makine alexandre po0likinlik her yaptıktan 20 gün so0nra ko0ntrol varmış...uygun degilmi sizce?

Back