iyiymiş fiyat aslnda bende koltukaltı+bikini (bu arada bikini ve genital aynı şeymi?)=150 tl 5seanstan sonra 50 tlye düşüyor dedii makine alexandre po0likinlik her yaptıktan 20 gün so0nra ko0ntrol varmış...uygun degilmi sizce?
1 senedr gidiyorum,2 ayı biraz geçince nerdeyse hepsi olduğu gibi çıkıyor.
ama 2 aylık bir rahatlık da az değil,ben çok kıllıyım işim gücüm bunlarla uğraşmak oluyordu.şu an böyle bir sıkıntım yok en azından.
bence 1500 tl pahalı gibi geldi..çünkü artık eskisi gibi değil fiyatlar ucuzladı..ben koltukaltı ve genital yaptırıyorum..500 tl verdim..bitene kadar yapılacak
bugün genital ve koltukaltına lazer yaptırdım. alexandır... canım çok yandı resmen ölümlerden ölüm beğendim. kadının kolunu sıktım acıdan çok utandım. umarım bu acılara değer...
birde kızlar genital için 5 dakika kolaltı içinde 5 toplam 10 dakikada işi bitirdi ben şok oldum baya uzun bir süre bekliyordum. acaba çok acıdı diye uğraşamayacağım seninle gibisinden yarıda mı kesti ne yaptı ? sizin ne kadar zaman sürüyor?
yaa bende konyada bi tane yer ile görüştüm bütün vücut dedım ne kadara olur 8 seans oluyor , 1 seans 640 falandı...
lazer batıları düzeltiyo.iz falan varsa rengini de solduruyo ,ee temiz olunca da pofuduk oluyooooo..bakım işte
Merhaba hanımlar bende koltuk altıma lazere Mayıs ayında başladım.mayıstan beri 5 kere gittim çok iyi azalma var tek tük çıkıyor 2 seans daha gitsem biter heralde. buarada fiyatı 35 tl ve Kocaeli'nde gittiğim yer. Yarında genital bölgem için randevu aldım çok heyecanlıyım ve korkuyorum umarım korktuğum gibi olmaz birazda utanıyorum ama rahat davranmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?