- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
kızlar ilk seansta biraz fazla ağrı oluyor.çünkü bütün kıllar sert ve çok.
diğer seanslar hem kıllar inceldiği için hemde hepsi birden çıkmadığı için
her seans şiddeti artırmalarına rağmen, ilk seansa göre daha az acıyor.
birde kendinizi acı olacak diye alıştırararak gittiğinizde okadar da değilmiş diye düşünüyorsunuz.
zaten topu topu 10 dakika bile sürmüyor.korkulacak bişey yok bence.
Kızlar araştırdınız mı yaptırmadan önce lazer epilasyonun genital bölgede özellikle doğurganlık açısından bir zararı yok değil mi? Kadın doğum uzmanlarına danıştıysanız ve kendi deneyimlerinizi duyumlarınızı paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de araştırma içindeyim şu ana kadar olumsuz bir yazı makale veya dr görüşüne rastlamadım açıkçası ama evhamlıyım herhalde yaptıranların da görüşünü almak istiyorum. Diğer yandan tüy derdinden bıktım diğer bölgelerimi yaptırdım bir orası kaldı cesaret edemedim bir türlü. Bakalım...15 gün önce yaptırdığım genital gölgemde dökülmeyen tüyler vardı özellikle popo arasında. merkeze gittim görüştüm ve kesin konuştum tüylerimi sarartmadan bana kesin çözümü sunacak doz ayarlaması yapmalarını söyledim ve kalanlar için 14 j uyguladılar sonraki seansta 16j e çıkaracaklarını söylediler . yalnız popo arasına defalarca atış yapmasına rağmen tüyler yanmadı çok inceymiş zaten atış yaparken canım hiç yanmadı ordan anladım ben de . açıkça bu bölge bitmez dedi . sizde de böyle mi ?
Kızlar araştırdınız mı yaptırmadan önce lazer epilasyonun genital bölgede özellikle doğurganlık açısından bir zararı yok değil mi? Kadın doğum uzmanlarına danıştıysanız ve kendi deneyimlerinizi duyumlarınızı paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de araştırma içindeyim şu ana kadar olumsuz bir yazı makale veya dr görüşüne rastlamadım açıkçası ama evhamlıyım herhalde yaptıranların da görüşünü almak istiyorum. Diğer yandan tüy derdinden bıktım diğer bölgelerimi yaptırdım bir orası kaldı cesaret edemedim bir türlü. Bakalım...
esra 1 yıl olmuş.hala 2 ayı biraz geçince hepsi çıkması normal mi?
hani şimdiye kadar bayağı bir azalmış olması gerekiyordu.
bende tam tersi, 2.seansa gittiğimde birinci seanstan bu yana kılların sadece %30 u çıkmıştı.şimdi 3.seansa gitme vakti geldi.
hala birinci seanstan bu yana çıkması gerekenler kılları bekliyorum çıksın diye.
bu kadar erken etki ettiğini düşünmüyorum aslında
siz her seansa gidişinizde kılların tamamı yada büyük bir kısmı çıkıyormuydu?
bende %70 çıkmıyor.o halde gitmek durumunda kalıyorum.çıkmayan kıllara da tutuyor.tabi onlar etkileniyormu bilmiyorum.
sen 2 ayda bir mi gidiyordun hep?
canımm sen de mi burdaydın:))şimdi gördüm yorumunu.yukardaki yazımı okursan zaten neden olduğunu anlarsın malesef
ben 2 merkezde yaptırdım,ilk yaptığım merkez (6 ay falan gittim buraya) kesinlikle 2 ay dolduğunda gelmem gerektiğini söylüyordu.ve ilk zamanlarda benim de senin gibiydi,yarısı boşa gidiyordu anlayacağın.sonra şu an gittiğim yere başladım,burası hastane,çok daha profesyonel bir ortam.onlar kılların tamamı çıkmadan gelmenize gerek yok sonuçta para veriyorsunuz,seans süresini hastanın kıl yapısı belirler dediler.ben şu an 2,5-3 ayda bir gidiyorum ama malesef hormanal problemim olduğu için sonuç alamamışım.
bir de benim de ilk3-4 seansta belirgin bir azalma var gibiydi,sonra fışkırdı adeta.kimisi bunun bir uyuma dönemi olduğunu ,genelde böyle olduğunu söylüyor.ama belki de benim hastalık yeni ortaya çıktı,o yüzden böyle oldu. ilk yaptırdığım yerde seanstan sonraki hafta dökülmeye başlıyordu,onu bekliyordum bir süre.şu anki yerde daha çıkarken hepsi dökülmüş oluyor,çok memnunum.
Esra çok geçmiş olsun.
bende 2 sene boyunca faydasını görmediysen bir terslik olduğunu düşünmüştüm.
pkos'un tedavisi var mı bilmiyorum.doğum kontrol hapı veriliyordu.ama sürekli kullanman gerekiyor sanırım
değil mi?bende kist vardı.6 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra geçmişti.
saç dökülmeside yapıyor dikkat et.
canım bende hastaneye gidiyorum.gittiğim yerde iyi bir hastane aslında ama kafam karıştı.
Dediğin gibi 2 ay sonunda çok az çıkıyor.çıkmayanlara da fayda etmiyor aslında.
hele bacak hiç çıkmıyor nerdeyse.uyuma dönemi olduğunu biliyorum evet.
ama lazerde düzenli gitmek gerektiğini okumuştum sanki.belki bende 2.5 ayda bir
gidebilirim ama bayan 2 ayda bir gel diyor.sonra 2.5 aydada çıkacak gibi durmuyor benim kıllarım.
arayı bayağı bir açmam gerekiyor.bildiğim kadarıyla 4. seanstan sonra açılıyor seans araları.
alex. ile mi yaptırıyorsun?
çok sağol canım.evet doğum kontrol hapı verdi bana da dr.mevcut kılları etkilemez ama çoğalmasını durdurur dedi.bir süre kullanacağım artık bakalım durum ne olur.
bence sen 3-4 seans 2 ayda git,sonra arayı aç.sonuçta çıkmayan kıla atış yapılmasının bir anlamı yok,ve bu yapılan atış kesinlikle onları etkilemiyor,yüzeyde olmaları lazım.
biraz gözlemlersin,ona göre kendin belirlersin seans aralığını.benim ilk gitttiğim yer sinir ediyordu,2 ay dolmadan aramaya başlıyordu tarih yaklaştı randevunuzu alın diye,ama iş kontrol
zamanına gelince hiç oralarda yoklardı.şu an çok memnunum,hiç zorlamıyorlar,benim genitalde ısrarla dökülmeyen bozuk para genişliğinde bir alan var mesela,orası için 2 kez kontrole
çağırdılar beni,kız sinir oldum orası da gidecek diye tutturdu:)yani gözlerini para hırsı bürümemiş:)bir de 2 sene olmadı canım benim 7. seansımı yaptırdım,1 seneyi geçti.
tekrar çıksa da yine de memnunum.ben beyaz tenli,koyu renk kıllara sahip biriyim.eskiden sürekli ağdayla uğraşırdım,şimdi hiç öyle bir derdim yok.inşallah bir gün kalıcı olarak da kurtu-
lurum:)ben bacağa da başlayacaktım,iyi ki başlamamışım.şu doğum kontrol hapını biraz kullanayım da ona daha sonra başlarım inşallah.şimdi genital ve koltuk altı yaptırıyorum.
alexle yaptırıyorum ama detaylarını bilmiyorum.en yüksek dozu uyguluyorum dedi kız.
kızlar Eskişehir de bildiğiniz bir yer var mı ? teşekkürler
Özel Ümit Hastanesi yapıyor sanırım. Oraya yüzüm için Dermatoloğa gidiyorum (Kendisi çok çok iyi bir doktordur.) Dermatolog muaynesinin hemen yanında yogun bakım odası gibi bir şey var. Üstünde Lazer uygulamarı falan yazıyor. Ayrı bir bölüm var lazerle ilgili.
Merhaba arkadaşlar, normalde reklam olmasın diye yer isimleri yazmıyordum ama herkesin yazdığını görünce sorun olmaz diye düşünerek yazayım dedim. İzmir'de kaliteli ve iyi hizmet veren bir yer arıyorsanız Essi Güzelliği öneriyorum. Ben Gaziemir Essi şubesine gidiyorum ama İzmir'de neredeyse her ilçede şubeleri var, gerçekten çok kurumsallar, personel çok iyi eğitimli. Zaten kendi bünyelerinde milli eğitim bakanlığına bağlı estetisyen yetiştirme kursları varmış, en iyi estetisyen mezunlarını kendi şubelerinde staja alıp, sonrasında işe başlatıyorlarmış. Eğitim kurumu olmaları bana çok güven verdi açıkçası.
Şuanda kollarıma yaptırıyorum, sonuçlar çok iyi. genitale de önümüzdeki ay, yaz gelmeden başlamak istiyorum. yaptırdığım lazerin ismi ironlase exar diyot lazer, gerçekten acısız bir lazer ama uzman estetisyen genitalde acı biraz daha artabilir dedi. tüylerdeki azalma kollarımdaki gibi olacaksa acıya razıyım ama kolda hiç acı yok diyebilirim.
Genital lazer 2.seansımı 1 hafta oldu yaptıralı şu anda dökülme aşamasında bakalım nolcak
Canım ben Alsancak Essi şubesine epilasyon için gidiyordum,6 seansta sarı tüyler dahil neredeyse tüm tüyler bitti,beyaz olanlar kaldı ama onlarda zaten cildin nefes alması için gerekliymiş.Gaziemir'e hiç gitmedim ama aynı cihazlar ise kesinlikle devam etmeni öneririm.Genitalde diğer bölgelere göre daha çok acı var ama dayanılmayacak gibi değil merak etme. kalıcılık konusu bence kesin çünkü kıl köklerin yakılıyor epilasyon ile,ben geçen sene gidiyordum epilasyona neredeyse 1 yıl oldu ama hiç artış olmadı tüylerimde.Şuanda sadece cilt bakımı için gidiyorum,Allaha şükür kurtuldum ağda acısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?