Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben de utanıyordum ve acısına dayanamayacağımı düşünüyordum.ben jiletten başka bir şeyle alamazken lazerin acısına dayanabildim. o kadar korkulacak gibi acıtmıyor korkmayın :) utanma kısmına gelince ilk önce utanıyorsun ama sonradan kıllardan kurtulacağını düşününce katlanıyor insan

kızlar ilk seansta biraz fazla ağrı oluyor.çünkü bütün kıllar sert ve çok.
diğer seanslar hem kıllar inceldiği için hemde hepsi birden çıkmadığı için
her seans şiddeti artırmalarına rağmen, ilk seansa göre daha az acıyor.
birde kendinizi acı olacak diye alıştırararak gittiğinizde okadar da değilmiş diye düşünüyorsunuz.
zaten topu topu 10 dakika bile sürmüyor.korkulacak bişey yok bence.

çok doğru demişsin. ilk seansa korka korka gittim bende, korktuğum gibi çıkmadı.

Kızlar araştırdınız mı yaptırmadan önce lazer epilasyonun genital bölgede özellikle doğurganlık açısından bir zararı yok değil mi? Kadın doğum uzmanlarına danıştıysanız ve kendi deneyimlerinizi duyumlarınızı paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de araştırma içindeyim şu ana kadar olumsuz bir yazı makale veya dr görüşüne rastlamadım açıkçası ama evhamlıyım herhalde yaptıranların da görüşünü almak istiyorum. Diğer yandan tüy derdinden bıktım diğer bölgelerimi yaptırdım bir orası kaldı cesaret edemedim bir türlü. Bakalım...

internetten baktım olumsuz bir yazıya rastlamadım hem yumurtalıklar çok içerde mümkün olamaz doğurganlığı etkilemesi bence .hem yumurtalığa gelene kadar kol altı var lenf bezleri derinin hemen altında , yaptırıyorum ama bir yandan da düşünüyorum bu meme kanserinin son yıllarda artmasının sebebi bu mu acaba yaptıran bayanlarda mı oluyor yoksa meme kanseri allah korusun .

uzun zamandır yazmıyorum buraya,gelişmeleri ya da gelişememeleri yazayım dedim:))

bugün gidip geldim,1 seneyi aşkındır gidiyorum lazere.2 ay çok rahat ediyorum ama bu sürenin bitiminde neredeyse tamamı olduğu gibi tekrar çıkıyor,koltuk altım yine idare eder de genital tam performans devam.en yüksek dozu uyguluyorlar ve bugün yatağa suyum çıkmıştı resmen,o kadar çok canım yanıyor çünkü tüylerim hala son derece kalın ve sert.son 1-2 seansta uygulamayı yapan bayan bu işte bir terslik olduğunu,çok az hastaya uyguladığı dozda yüksek ayar yaptığını yine de tüylerimin çok inatçı olduğunu söylüyordu.geçen ay tamamen tesadüf eseri jinekologa gittim ve pko hastası olduğumu öğrendim.bu hastalık tüylenme yapıyormuş meğer.benim vücudumda falan herhangi bir tüylenme yok ama işte lazerden de tam sonuç alamıyorum.bu ay tedaviye başlayacağım.açıkçası hiç bitmeyecek bile olsa sağlık açısından bir sorun teşkil etmeyecekse devam etmek istiyorum.2 ay büyük rahatlık.

1 saatten fazla oldu eve geleli,kendimi nasıl sıktıysam acıdan,hala titriyorum:)ama kesinlikle dayanılmayacak bir şey değil,15 dk sürüyor zaten ,rahatlığı paha biçilemez

canımm sen de mi burdaydın:))şimdi gördüm yorumunu.yukardaki yazımı okursan zaten neden olduğunu anlarsın malesef

ben 2 merkezde yaptırdım,ilk yaptığım merkez (6 ay falan gittim buraya) kesinlikle 2 ay dolduğunda gelmem gerektiğini söylüyordu.ve ilk zamanlarda benim de senin gibiydi,yarısı boşa gidiyordu anlayacağın.sonra şu an gittiğim yere başladım,burası hastane,çok daha profesyonel bir ortam.onlar kılların tamamı çıkmadan gelmenize gerek yok sonuçta para veriyorsunuz,seans süresini hastanın kıl yapısı belirler dediler.ben şu an 2,5-3 ayda bir gidiyorum ama malesef hormanal problemim olduğu için sonuç alamamışım.
bir de benim de ilk3-4 seansta belirgin bir azalma var gibiydi,sonra fışkırdı adeta.kimisi bunun bir uyuma dönemi olduğunu ,genelde böyle olduğunu söylüyor.ama belki de benim hastalık yeni ortaya çıktı,o yüzden böyle oldu. ilk yaptırdığım yerde seanstan sonraki hafta dökülmeye başlıyordu,onu bekliyordum bir süre.şu anki yerde daha çıkarken hepsi dökülmüş oluyor,çok memnunum.

Esra çok geçmiş olsun.
bende 2 sene boyunca faydasını görmediysen bir terslik olduğunu düşünmüştüm.
pkos'un tedavisi var mı bilmiyorum.doğum kontrol hapı veriliyordu.ama sürekli kullanman gerekiyor sanırım
değil mi?bende kist vardı.6 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra geçmişti.
saç dökülmeside yapıyor dikkat et.
canım bende hastaneye gidiyorum.gittiğim yerde iyi bir hastane aslında ama kafam karıştı.
Dediğin gibi 2 ay sonunda çok az çıkıyor.çıkmayanlara da fayda etmiyor aslında.
hele bacak hiç çıkmıyor nerdeyse.uyuma dönemi olduğunu biliyorum evet.
ama lazerde düzenli gitmek gerektiğini okumuştum sanki.belki bende 2.5 ayda bir
gidebilirim ama bayan 2 ayda bir gel diyor.sonra 2.5 aydada çıkacak gibi durmuyor benim kıllarım.
arayı bayağı bir açmam gerekiyor.bildiğim kadarıyla 4. seanstan sonra açılıyor seans araları.
alex. ile mi yaptırıyorsun?

çok sağol canım.evet doğum kontrol hapı verdi bana da dr.mevcut kılları etkilemez ama çoğalmasını durdurur dedi.bir süre kullanacağım artık bakalım durum ne olur.

bence sen 3-4 seans 2 ayda git,sonra arayı aç.sonuçta çıkmayan kıla atış yapılmasının bir anlamı yok,ve bu yapılan atış kesinlikle onları etkilemiyor,yüzeyde olmaları lazım.

biraz gözlemlersin,ona göre kendin belirlersin seans aralığını.benim ilk gitttiğim yer sinir ediyordu,2 ay dolmadan aramaya başlıyordu tarih yaklaştı randevunuzu alın diye,ama iş kontrol

zamanına gelince hiç oralarda yoklardı.şu an çok memnunum,hiç zorlamıyorlar,benim genitalde ısrarla dökülmeyen bozuk para genişliğinde bir alan var mesela,orası için 2 kez kontrole

çağırdılar beni,kız sinir oldum orası da gidecek diye tutturdu:)yani gözlerini para hırsı bürümemiş:)bir de 2 sene olmadı canım benim 7. seansımı yaptırdım,1 seneyi geçti.

tekrar çıksa da yine de memnunum.ben beyaz tenli,koyu renk kıllara sahip biriyim.eskiden sürekli ağdayla uğraşırdım,şimdi hiç öyle bir derdim yok.inşallah bir gün kalıcı olarak da kurtu-

lurum:)ben bacağa da başlayacaktım,iyi ki başlamamışım.şu doğum kontrol hapını biraz kullanayım da ona daha sonra başlarım inşallah.şimdi genital ve koltuk altı yaptırıyorum.

alexle yaptırıyorum ama detaylarını bilmiyorum.en yüksek dozu uyguluyorum dedi kız.

Son düzenleme:

Bende 4.seansa gideceğim.şimdiye kadar 7 haftada bir gittim.
paketle koltuk altında aslında pek bir problem yok.ama esra bacak bence sıkıntı.
özellikle dizin üstünü neredeyse bazı yerler hariç hiç hissetmiyorum.
kıllar ince olduğu için alex.görmüyor.batıklar için gidiyorum.
benim bacağımın neredeyse yarısı batıkla dolu.o yüzden zaten bir sonraki seansa giderken
%30 u anca çıkıyor.yani bacak için gideceksen iyi düşün.ben batıklardan bıktığım için başladım.
lazere başlama nedenimde asıl bacak içindi.
birde kıllar çıkmasa bile siyah siyah kökleri görünüyor.
sanırım buda uykuda olduklarını gösteriyor.
dozunu da ekrandan bakarak anlayabilirsin.ben ekrana bakıp soruyorum.
doğru mu anlamışım diye.benimkinin markası epicare.
ilk seaslar alex.le yapıldı.şimdi kıllar inceldiği için nd-yağ ile yapılıyor.
sen beyaz tenli olduğu için ilk seansları eğer aynı cihaz ise 16-17 ile başlamış olmaları gerekiyor sanırım.
bende 14-15 ile başlandı.en son 3.seansta 17 ile yapıldı.buğday tenliyim bu arada.

kızlar Eskişehir de bildiğiniz bir yer var mı ? teşekkürler

Özel Ümit Hastanesi yapıyor sanırım. Oraya yüzüm için Dermatoloğa gidiyorum (Kendisi çok çok iyi bir doktordur.) Dermatolog muaynesinin hemen yanında yogun bakım odası gibi bir şey var. Üstünde Lazer uygulamarı falan yazıyor. Ayrı bir bölüm var lazerle ilgili.

teşekkürler cilt doktorunuda merak ediyorum zaten :)

Kızlar 19 yaşında bacaklarımın altını ve belimdeki ince tüyleri iğneli ile bitirdim. Doğumdan sonra da alex ile üst bacak,kol,genital ve koltuk altı bitti. Şimdi sadece yaz girişi ve kış girişinde olmak üzere senede 2 kez gidip toparlatma yapıyorum ve bütünnnn sene kaymak gibi geziyorum. Benim de bacaklarımda batık çoktui bitti.
Sadece genitalde popomun orada doğumdan sonra hafif bir kararma olmuştu oraları görmedi lazer, ama onu da çözdüm:) şimdi rengi aynennnn bembeyaz ve yaz girişi gidişimde sanırım oradaki inceleri de görecek ve bitecektir. Gerçi bitmese bile artık çok ince ve ayva tüyü gibi kaldı, bu bile süper...

Merhaba arkadaşlar, normalde reklam olmasın diye yer isimleri yazmıyordum ama herkesin yazdığını görünce sorun olmaz diye düşünerek yazayım dedim. İzmir'de kaliteli ve iyi hizmet veren bir yer arıyorsanız Essi Güzelliği öneriyorum. Ben Gaziemir Essi şubesine gidiyorum ama İzmir'de neredeyse her ilçede şubeleri var, gerçekten çok kurumsallar, personel çok iyi eğitimli. Zaten kendi bünyelerinde milli eğitim bakanlığına bağlı estetisyen yetiştirme kursları varmış, en iyi estetisyen mezunlarını kendi şubelerinde staja alıp, sonrasında işe başlatıyorlarmış. Eğitim kurumu olmaları bana çok güven verdi açıkçası.
Şuanda kollarıma yaptırıyorum, sonuçlar çok iyi. genitale de önümüzdeki ay, yaz gelmeden başlamak istiyorum. yaptırdığım lazerin ismi ironlase exar diyot lazer, gerçekten acısız bir lazer ama uzman estetisyen genitalde acı biraz daha artabilir dedi. tüylerdeki azalma kollarımdaki gibi olacaksa acıya razıyım ama kolda hiç acı yok diyebilirim.

Canım ben Alsancak Essi şubesine epilasyon için gidiyordum,6 seansta sarı tüyler dahil neredeyse tüm tüyler bitti,beyaz olanlar kaldı ama onlarda zaten cildin nefes alması için gerekliymiş.Gaziemir'e hiç gitmedim ama aynı cihazlar ise kesinlikle devam etmeni öneririm.Genitalde diğer bölgelere göre daha çok acı var ama dayanılmayacak gibi değil merak etme. kalıcılık konusu bence kesin çünkü kıl köklerin yakılıyor epilasyon ile,ben geçen sene gidiyordum epilasyona neredeyse 1 yıl oldu ama hiç artış olmadı tüylerimde.Şuanda sadece cilt bakımı için gidiyorum,Allaha şükür kurtuldum ağda acısından :)

Genital lazer 2.seansımı 1 hafta oldu yaptıralı şu anda dökülme aşamasında bakalım nolcak

merhabalar benim ilk seansım yarın ,cok heycanlıyım korku pek yok acır mı nasıl olucak gibi sorular var kafamda hadi bakalım hayırlısı . 1. seanstan sonra ne kadar süre sonra aldınız siz tüylerinizi sorması ayıp olmazsa :S

çok teşekkürler, umarım bende Essi'den memnun kalırım sizin gibi. Kalıcı olması benim için çok önemli, diğer bölgelere de başlamayı düşünmeli o zaman. Haftaya seansımda belki genitali de eklerim :)

Herkese Merhaba Ben Bu Siteye Yeni Üye Oldum :) Ya Benim Bir Derdim Var Kızım 13 Yaşında Ve Bacak Kıllarından Çok Rahatsız. Daha Sadece 2 Kere Regl Olduğu İçin Benim Ağdaya Gittiğim Yerdeki Hanım Ağdanın Uygun Olmadığını Yumurtalık Gelişimini Durdurduğunu Söyledi :/ Simdi De Reklamda Braun'un Bir Epilatörünü Görmüs Epilatör Kullanmak İstiyor. Sizce Sakıncalımıdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…