• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende genital bikini ve kolaltı yaptırıyorum. 3. seans oldu ve kıllar o kadar inceldi ve rengi de açıldı ki anlatamam . 4 ya da 5 seansta biter dediler ve bitecek gibi görünüyor. acayip rahatlık yani ben 3-4 aydır hiç uğraşmıyorum, doğu düzgün cıkmıyorlar bile.

Hangi tip lazerle yaptıryorsun? IPL mi, alex mi, diod mu?

bende genital bikini ve kolaltı yaptııyorum. 3. seans oldu ve kıllar o kadar inceldi ve rengi de açıldı ki anlatamam . 4 ya da 5 seansta biter dediler ve bitecek gibi görünüyor. acayip rahatlık yani ben 3-4 aydır hiç uğraşmıyorum, doğu düzgün cıkmıyorlar bile.

hangi sistem epilasyon canım?

Ben Antalya da bir polikliniğe gidiyorum komple vücut, toplamda 10 seans olacak, şu an 5. seansa gittim. Geçen nisan ayında başladım yazın çok rahat ettim, başladığım günden bu yana tüy problemim olmadı, artık 2 ayda bir gidiyorum daha 5 seansım var. Komple bacağın diz altı neredeyse hiç kalmadı diz üstünde yarı yarıya azalma var rengi de değişti genital bölgede de yarı yarıya kol altında 5 tane falan. Başlamadan önce ciddi tüy sorunum vardı kuaföre gidiyordum sir ağdaya ama ne fayda 1 hafta demeden çıkıyordu tüylerim çok fazla ve kalındı. Annem de gidiyor onun tüyü benimki kadar yoktu 5 seansta bitti diyebilirim sadece diz kapağında biraz var çok az da genitalde toplasan 10 tanedir. Kullanılan cihaz alex, soğutuculu. Kuzenim İstanbul' da gidiyordu ondan aldığım bilgilere göre araştırma yaptım soğutuculu olmazsa acıyormuş. Benim canım çok tatlıdır, bir krem var eczanelerde satılıyor ondan kullanıyorum gitmeden 30 dak. önce, biraz acıyor sinek ısırığı gibi veya elektririk çarpması gibi ama sonucu görünce çektiğiniz acıya değiyor herkes çok acı çekecek diye birşey yok annemin ve kuzenimin çok acımıyor. Umarım verdiğim bilgiler yeterli olmuştur. Soru sormak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olurum.

Tabiki tüm deriye uygulanıyor.bikini bölgesi diyince ne geliyor aklına.dışarda kalan kısımmı.anal bölge genital bölge heryer yani.

Bikini bölgesi olunca yani bikiniden çıkabilecek dış taraftaki tüylere yapılıyor sadece. Ortada üçgen bir kısım bırakılıyor. Tüm genital olunca her tarafı diye biliyorum.

Lazerle uygulama yapıldıktan sonra hamilelik döneminde tekrar çıkıyormuş tüyler,bi arkadaşımın arkadaşı yaşamış bu durumu birebir sizlerde böyle bir şey duyan göre oldu mu acaba boşa mı para veriyoruz biz şimdi :53:

Lazerle uygulama yapıldıktan sonra hamilelik döneminde tekrar çıkıyormuş tüyler,bi arkadaşımın arkadaşı yaşamış bu durumu birebir sizlerde böyle bir şey duyan göre oldu mu acaba boşa mı para veriyoruz biz şimdi :53:

IPL tipi lazerde tekrar çıkıyor diye duydum ben de. Alex ve diodda duymadım. Ama hamilelik döneminde hormonların etkisi ile kalan ayva tüyleri sertleşebilir tabii. Kökü lazerle yakılan tüylerin yeniden çıkma ihtimali yok.

IPL tipi lazerde tekrar çıkıyor diye duydum ben de. Alex ve diodda duymadım. Ama hamilelik döneminde hormonların etkisi ile kalan ayva tüyleri sertleşebilir tabii. Kökü lazerle yakılan tüylerin yeniden çıkma ihtimali yok.

Belki de benim duydugum kişi ipl ile yaptırmıştır o zaman :44: Ben mesela genitale 2 seans gittim herşey güzel azalmıştı biraz ama sonra araya ameliyatım girdi ve 2 kez almak zorunda kaldım(kökünden değil tabi) ve eski halinden bi farkı yok şu an o yüzden kararsız kaldım. Özel tıp merkezine gidiyorum ama orda da sadece alex ve ndyag var o yüzden 3 makinenin de oldugu bi yer arayışındayım şu an eğer güvenirsem bir polikliniğe falan da başlayabilirim bakalım..İnşallah bitirip de iler çocuk sahibi olursak böyle bir sorun yaşamayız çünkü nette de okudum tüyleri geri çıkan bayanları..

sadbuttrue hamilelikte hormonlar nedeniyle tekrar çıktığını ben de okudum ama tamamen geri döndüğünü yazana denk gelmedim, sen yine de bi sonraki seansa gittiğinde sor istersen.

VE arkadaşlar çok kötü bi şey oldu bi hafta önce bana. ipl i lazer sanıp gittiğim 3.seansta genital bölgemi yaktılar. yaktılar derken 1. 2. derece yanık falan değil, karardı yani. ipl nin lazer olmadığını ve etkisinin bikaç aylık olduğunu öğrendiğim için devam etmiycem kesinlikle ama bu karartı nasıl geçicek başına böyle bi şey gelen ya da tavsiye edebileceği bi yöntem bi krem olan var mı? tuvalete banyoya her gidişimde kafayı yiyorum.

Hamilelik ile konuşmuşsunuz arkadaşlar, bizzat yaşayan biri olarak açıklayabilirim. Başka bir konuda da yazmıştım. Dediğim gibi ben geçen sene yaptırdım lazer (alex). Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim ama 8. haftamda düşük yaptım. Hamile kalana kadar benim de çıkmıyordu ama o kadarcık hamilelik sürecinde bile kıllar tekrar canlandı malesef. Eski haline dönmedi tabiki ama çoğaldı sonuçta, var yani böyle bir şey ama ben yaptırmadan öncede klinikteki bayan bana söylemişti hamilelik yaşarsan tekrar çıkabilirler diye, ama cansızlar şu an 2 seans gitsem tamamı biter yani diye düşünüyorum.

sadbuttrue hamilelikte hormonlar nedeniyle tekrar çıktığını ben de okudum ama tamamen geri döndüğünü yazana denk gelmedim, sen yine de bi sonraki seansa gittiğinde sor istersen.

VE arkadaşlar çok kötü bi şey oldu bi hafta önce bana. ipl i lazer sanıp gittiğim 3.seansta genital bölgemi yaktılar. yaktılar derken 1. 2. derece yanık falan değil, karardı yani. ipl nin lazer olmadığını ve etkisinin bikaç aylık olduğunu öğrendiğim için devam etmiycem kesinlikle ama bu karartı nasıl geçicek başına böyle bi şey gelen ya da tavsiye edebileceği bi yöntem bi krem olan var mı? tuvalete banyoya her gidişimde kafayı yiyorum.

bepanten plus yada advantan diye krem var,onlar veriliyor genelde ama ne miktarda yanık olduğunu bilemiyorum.

Hamileyken bende de tüylenme oldu ama doğum yaptıktan 6 ay sonra tamamen döküldü. Benim göbeğimde tüylenme olmuştu ama herkesin farklı olabilir onu bilmiyorum. Ben doğumdan 3 ay sonra lazer epilasyona başladım.

evet söylediğin gibi herkesin ki farklı oluyor, hamilelikte cıkan da var cıkmayanda. benim bi arkadaşımda da hamilelikte çıkmış ama bi kaç tane tüy şeklinde demişti.

Back