Ben Antalya da bir polikliniğe gidiyorum komple vücut, toplamda 10 seans olacak, şu an 5. seansa gittim. Geçen nisan ayında başladım yazın çok rahat ettim, başladığım günden bu yana tüy problemim olmadı, artık 2 ayda bir gidiyorum daha 5 seansım var. Komple bacağın diz altı neredeyse hiç kalmadı diz üstünde yarı yarıya azalma var rengi de değişti genital bölgede de yarı yarıya kol altında 5 tane falan. Başlamadan önce ciddi tüy sorunum vardı kuaföre gidiyordum sir ağdaya ama ne fayda 1 hafta demeden çıkıyordu tüylerim çok fazla ve kalındı. Annem de gidiyor onun tüyü benimki kadar yoktu 5 seansta bitti diyebilirim sadece diz kapağında biraz var çok az da genitalde toplasan 10 tanedir. Kullanılan cihaz alex, soğutuculu. Kuzenim İstanbul' da gidiyordu ondan aldığım bilgilere göre araştırma yaptım soğutuculu olmazsa acıyormuş. Benim canım çok tatlıdır, bir krem var eczanelerde satılıyor ondan kullanıyorum gitmeden 30 dak. önce, biraz acıyor sinek ısırığı gibi veya elektririk çarpması gibi ama sonucu görünce çektiğiniz acıya değiyor herkes çok acı çekecek diye birşey yok annemin ve kuzenimin çok acımıyor. Umarım verdiğim bilgiler yeterli olmuştur. Soru sormak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olurum.