canım merhaba
ben butun lazer makınalarını denemıs bırı olrak yazın dıkkatımı çekti.
senın kullandıgın cihaz sanırım alex soğuk ufluyo dediğin için öle tahmın edıorum ben koltuk altımı alex ile bitirdim fakat bende acı duymadım koltuk altı pek fazla acımıyo ama alex genıtalde korkunc dayanamıyorsun acıya genıtalını dusunuyosan acısıız olsun dersen diode lazer yaptırmanı tavsıye ederım ütüleme sistemı ile yapılıyor bn hç birşey hissetmıyorum sadece uzerınde makınanın gezdiğini hissedıyorsun.ve aldıgım bilgilere görede diode lazer avuç içi gibi yapıyormuş kıl olan bölgeleri.ben yaklasık 5 aydır gıdıyorum maşallah çok memnunum.
kızlar pervin bulgak varya onun tüy azaltıcı kremi harika bir seferde etki ediyor , 2 kere bıyığıma kullandım 3 haftadır bıyımığı almıyorum çıkanlar ince ve cansız , lazerden daha zararsız en azındanbilginiz olsun
bu bölgedede sonuç veriyor. tüyleri daha iyigörebiliyor cihaz sonuçta. ama yüz tüylerinde lazerin etkisi oldukça zayıf
kol bölgesindede yine sonuç almak oldukça güç.
baska kullanipta memnun olanlar var mi acaba.lazerin etki etmedigi cansiz ince tüylerde kullanildikca da etkili oluyor mu acaba?yoksa sadece bu da kalin tüylerde mi etkili?
başka kullanan varmı bilemem ,kadın face bakın ben memnunum yazmak istedim ,evde kendi konforunuzda rahat rahat kullanın :))))
slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
Canim ogrenirsen benimle de paylasabilir msin?Ankaradan genital bölge için önerbileceginiz yer var mı forumda okudum ma hangisinden en iyi sonuçlar alınmış emin olmadım özelden msj atabilirmisiniz yerlerini?
Canim bende ankarada biryer ariyorum,paylasabilir msn ozelden?o kişiden kişiye degişiyor sanırım
benim asırı hassas bir cildim var ve agda yada jilet kullandımmı en az 3 hafta kırmızı ve acılı bir şekilde geziyorum
ondan lazere basladım ve suan cok rahatım ne agrı nede kızarıklık oluyor hatta sırf bu yuzden bitmese bile devam etmeyi dusunuyorum en azından 2 ay cok rahat geziyorum yapıldıktan sonra cildim biraz ısınıyor ama krem surduruyo yapan bayan :)yaparkende geital biraz acıyo ama oda zaten max. 5-10 dakika suruyo okadar acıyada razıyım artık öteki turlu 3 hafta cekiyorum
seanslar bittiği zaman bebek pürüzsüzlüğünde oluyor mu yani kıl tamamen ortadan kalkıyor mu ?
seanslar bittiği zaman bebek pürüzsüzlüğünde oluyor mu yani kıl tamamen ortadan kalkıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?