• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Canim bende ankarada biryer ariyorum,paylasabilir msn ozelden?

özel mesaj hakkım yok daha :( ankarada kızılayda özkaya tıp merkezine gidiyorum.acıkcası orayı secme nedenim tıp merkezi olması.buarada 4. seansımın vakti geldi benim kıllarım cok inceldi normal mi bu arkadaslar ?

özel mesaj hakkım yok daha :( ankarada kızılayda özkaya tıp merkezine gidiyorum.acıkcası orayı secme nedenim tıp merkezi olması.buarada 4. seansımın vakti geldi benim kıllarım cok inceldi normal mi bu arkadaslar ?

ben de o tıp merkezine gidiyorum ve çok memnunum, çok kaliteli yapıyorlar işlerini.. 3. seansım bitti ve şimdiden çok rahatım

benim arkadaşım 900 koppile bitirekadar demişler...3 seasta bitti gibi...sizler fiat olarak ne kadar yaptırdınız.??*

ben tüm vücut için her seansta 500 lira veriyorum.. 900 liraya bitirmiş olması imkansız gibi geldi:26:

Kızlar merhaba,bende özel bir hastaneden randevu aldım seans ücreti 55 tl.İlk seansdan 2 hafta sonra kontrole gidecekmişim daha sonrada tekrar 2. seans .Sizin yazdığınız ücretlerle karşılaştırdığımda 55 tl çok uygun gibi geldi bana :S

kızlar genital bölge için ütüleme yöntemi çıkmış yeni onu yaptıran yada duyan varmı ben düşünüyorum ama lazermi ütülememi daha iyi acaba

canım bende duydum onu bi hastanenin reklamında gördüm acısız diyodu ama fiyatını merak ediyorum bende bilen varsa ortalama bir fiyat verebilir mi? :34:

merhaba kızlar ben de lazer epilasyon düşünüyorum. acaba DENİZLİ'den olup yaptıran var mı iyi bir yer önerebilecek olan?

peki izmirde var mı? güvenilir bir cilt dr una yaptırmak istiyorum ben de lazer.?önerebileceğiniz dr lar var mıdır arkadaşlar?

ben kolaltı ve genital bölgeye lazer yaptırmaya karar verdim hatta 8 seanslık peşin paramı verdim eylülde de ilk seansıma başlıycam. dün bi arkadaşla sohbet ederken "genital bölgenin tamamına yaptırma, his kaybı, frijit gibi sorunlara neden oluyomuş sadece bikini bölgene yaptır alt kısımlarına dokundurma" dedi. ne derece doğrudur bu söylediği? yaptıran ve bilen arkadaşlar yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

4 seans yaptırdım 4 de kontrol 3 aydır gidemedim tekrar eski haline döndü napmalıyım boşmaı devam etcem gdersem bilmiyorum

arkadaşlar benim haftaya 4 ya da 5. seansıma gideceğim,hatırlayamıyorum kaç olduğunu.
şöyle bir durum söz konusu.geçen sefer gittiğimde nerdeyse tamamı tekrar çıkmıştı 2 ay içinde.ama bu sefer seans vakti gelmesine rağmen çok az tüy çıktı.üst taraflarda nerdeyse hiç yok,biraz alt kısımda var.
sizce ben yine 2 aylık vakit doldu diye gideyim mi yoksa biraz daha çıkmasını bekleyeyim mi?

bekle cnm ben bekledim gerisin geriye aynen çıktı işe yarayıp yaramadıgını anlarsın

Arkadslr ben komple lazer eplasyn yaptriordm cokta iyi sonuclar
Aldim fakat seanslrm bitmedn gebe kaldm
Ve yarida biraktim. Ozel bolgem eskisi haline dondu :(

ya kızlar ben komple yaptrmak istiyorum suan okuyorum okul btince hemen baslasam evlenene kdar bıtermı bıde benım baya tuy sorunum var yanı bel gobek falan .kesın cozummu bu benım tek umudum lazer onun ıcınde okulu beklyorum yasadıım yerde guvenılır ve duzgun bı yer yok az sayıda bununla ugrasan yerler var. ah ahh evlilik en buyuk hayalım ama su kıllar bi ortu cekıyo hayellerıme sankı :(

kızlar lazer kesın cozummu .benım cok fazla tuy sotunum var bel sırt gobek.cok utanıyorum.ama suan okuyorum okul btsin hemen yaptrmayı dusnyorum evlenenene kdar anca kurtlurum heralde.evlllık en buyk hayalım ama su kıllar bı oertu cekıyo hayalleırme :( evli olnlar yardmcı olrmusunz szde byle sorunları olan yokmuu :(

slm kızlar yaklaşık 1 haftadır bu topiği takip ediyorum uzun zamandır da lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyordum kısmetse bu pazartesi genitalden başlıyorum benim bi sorum olacak sizlere ben tüm bacak alıyorum malum lazer genitale olacak 2 gün önce genital ve bikini bölgemi jiletlememi söyledi uzman fakat bikini bölgesi tam olarak neresi kafam karıştı iç çamaşırımızın bi kaç parmak dışında kalan kısmı mı yoksa iç taraf mı ? iç taraf zaten genital ama gene de size bi sormak istedim çünkü jiletin bacaklarıma kadar etki etmesini istemiyorum. umarım anlatabilmişimdir :37::37::37:

Arkadslr ben komple lazer eplasyn yaptriordm cokta iyi sonuclar
Aldim fakat seanslrm bitmedn gebe kaldm
Ve yarida biraktim. Ozel bolgem eskisi haline dondu :(

Cnm kaçıncı seanstan sonra hamile kaldın? Bende hamileyim ama hamilelik öncesi 5seans genital yaptırdım çok merak ediyorum eski haline dönermi diye..off dönüyomu gerekten ama bence se 2-3yaptırdıysan dönmüştür eski haline.

Cnm kaçıncı seanstan sonra hamile kaldın? Bende hamileyim ama hamilelik öncesi 5seans genital yaptırdım çok merak ediyorum eski haline dönermi diye..off dönüyomu gerekten ama bence se 2-3yaptırdıysan dönmüştür eski haline.

Giden gitti kalan sağlar bizimdir:9::9::9: 5 ten sonra geri gelmez sanırım :34:

kızlar ben hamilelik düşünüyorum, ovulasyon günlerim yaklaştı, lazer seanslarımla çakışıyorlar üstelik. Sorum şu kızlar, hamilelik düşünürken lazer yaptırılabilir mi? yani hamile kalmadan hemen önce. Eşim izin vermiyor. Bende çok kararsızım. Bir yanım yaptır hamileliğinde rahat edersin diyor, diğer yanım ya zararlıysa, offf :97:.

selam kızlar.. bende lazer ile tüm vücut düşünüyorum hatta anlaştım bi yerle tüm vücut 350 tl dediler seansına. ammaa korkuyorum acırmı diye bide bitermi bitmezmi. kafam çok karıştı...

Back