Ben daha önce hiç lazer epilasyon yaptırmadım kalıcı sonuç veriyor mu, acılı mı? Daha sonra herhangi bir ağrı,sızı, kızarıklık ya da tahriş oluyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim
Evet bundan bahseden hiç olmamış.Ağrı,kızarıklık,yanma vs şeyler olup ta birkaç gün süren falan var mı acaba?
Evet bundan bahseden hiç olmamış.Ağrı,kızarıklık,yanma vs şeyler olup ta birkaç gün süren falan var mı acaba?
3. seansımı yaptırdım.ve hala hiç dökülmeyen yerler var.beyaz tenliyim ve tylerim siyah.niye tam sonuç alamıyorum ki:S 6 ay oluyor yani başlayalı,hiç oyle pırıl pırıl olmadı.
o kişiden kişiye degişiyor sanırım
benim asırı hassas bir cildim var ve agda yada jilet kullandımmı en az 3 hafta kırmızı ve acılı bir şekilde geziyorum
ondan lazere basladım ve suan cok rahatım ne agrı nede kızarıklık oluyor hatta sırf bu yuzden bitmese bile devam etmeyi dusunuyorum en azından 2 ay cok rahat geziyorum yapıldıktan sonra cildim biraz ısınıyor ama krem surduruyo yapan bayan :)yaparkende geital biraz acıyo ama oda zaten max. 5-10 dakika suruyo okadar acıyada razıyım artık öteki turlu 3 hafta cekiyorum
ya kızlar bı umutla gıttım bugun gorusmek ıcın kadın demez mı sana lazer olmaz dıye beynımden vuruldum genıtalı gosterdım tuylerımın arasında kahverengı ve sarılarda var dedı sımsıyah mı olmak zorunda eee ben napıcam sımdı nolur bırı bısey yazsın vaz mı gecıcem kahverengı tuyler yuzunden.
merhaba siz nereye yaptırıyosunuz acaba bende yer arıyorum da cevap atarsanız sevınırım...
adanada önerebileceğiniz iyi bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?