Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Ben de Antalya'da başladım.Benim ağrı eşiğim düşüktür,canım tatlıdır.Kimseyi korkutmak istemem,herkes farklı.Ama ben kaçıp gidecektim,ağladım da..O kadar canım yandı:/ İşe yarasın yeterki ,herşeye değer..Bir de ben yüksek fiyata gidiyorum ya,Allah korusun işe yaramazsa çok üzüleceğim

Ben daha önce hiç lazer epilasyon yaptırmadım kalıcı sonuç veriyor mu, acılı mı? Daha sonra herhangi bir ağrı,sızı, kızarıklık ya da tahriş oluyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim

Evet bundan bahseden hiç olmamış.Ağrı,kızarıklık,yanma vs şeyler olup ta birkaç gün süren falan var mı acaba?

Evet bundan bahseden hiç olmamış.Ağrı,kızarıklık,yanma vs şeyler olup ta birkaç gün süren falan var mı acaba?

ben ilk yaptırdığım yanıklarım oldu burda yazmştım hatta baya korkmuştum ama şimdi yanıklarım iyilşti tüylerim döküldü ağdadan daha temiz oldu diebilirim :) tabi daa ilk seansım çok ii sonuç aldım ben:)

Son düzenleme:

o kişiden kişiye degişiyor sanırım
benim asırı hassas bir cildim var ve agda yada jilet kullandımmı en az 3 hafta kırmızı ve acılı bir şekilde geziyorum
ondan lazere basladım ve suan cok rahatım ne agrı nede kızarıklık oluyor hatta sırf bu yuzden bitmese bile devam etmeyi dusunuyorum en azından 2 ay cok rahat geziyorum yapıldıktan sonra cildim biraz ısınıyor ama krem surduruyo yapan bayan :)yaparkende geital biraz acıyo ama oda zaten max. 5-10 dakika suruyo okadar acıyada razıyım artık öteki turlu 3 hafta cekiyorum

3. seansımı yaptırdım.ve hala hiç dökülmeyen yerler var.beyaz tenliyim ve tylerim siyah.niye tam sonuç alamıyorum ki:S 6 ay oluyor yani başlayalı,hiç oyle pırıl pırıl olmadı.

benimde sorum bu:)
aynı sekilde bende gecen ay 3. seansı yaptırdım ve senin gibi dusunuyorum tamamen bitmesine imkan yokmus 5-6 tuy falan kalır dedi kadın ama kaç seans sonra biter acaba kesin sonuc alan biri esrayla bana acısında cvp versin nolurrr:)

arkdaşlar ben konyada 5 seans yaptırdım 6. seansa gidemedim aradan yaklaşık 3 ay geçti en son seanstan bu yana. ama maşallah genital bölge kıllarının %90 ı gitti. evet sararan tüylerimde çokonlar gitmedi belkiona farklı makina var onu kullanırlar... yakın zamanda gideyim tekrardan koltuk altınada yaptırdım maşallah aynı sonuç oradada var ben şahsen bu laser işi konusunbda kendimi kutluyorum. sevmezdim kıl tüy temizliğini falan ohhhh mis gibi rahatladım valla.benimde tenim beyaz tüyler siyah ve çoktu şükürallahıma kurtuldum sayılır. ucuz diye gittim bir güzellikmerkezinde yaptırdım 1 yılboşu boşuna zaman - para kaybı oldu şimdiki aklımolsa asla yaptırmazdım.şuan tek düşüncem var oda göğüs ucu ve bacaklara da yaptırmak inşallah yaptırırım.ben herkese tavsiye ederim ağrı olayına gelince ölecek kadardeğidi.

kızlar mersinde tüyleri gerçekten ilk seanstan itibaren azaltan bir yer bilen var mı?
Ayrıca ben genital bölge düşünüyorum ama bazıları çok acıyor falan demiş o kadar ağdaya katlanamıyorum bi de bunu mu çekicez şimdi biz ya..

merhaba siz nereye yaptırıyosunuz acaba bende yer arıyorum da cevap atarsanız sevınırım...

bende aynı dertten muzdaribim arkadaşım. 2 yere gıttım aynı cevabı aldım. kahvelerım sarılarım varmıs. tam sonuc alamazsın dedıler.. aslında bana gore sıyah ama... ben pes etmedim tabi teknolojı cok gelıstı artık fatıhte bı yer buldum oraya da gıdıp gosterıcem sonuc alırsam sana da yazarım eger istersen.. sevgıyle kal...

kızzzlar bakırköy için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı.........
bekarım ve malum şeyden dolayı temiz ve özenli bir yer istiyorum

Kızlar benim annemde gidecek lazere.Avrupa yakasında gidip memnun kalan arkadaşlar özelden yer ismi verirse çok memnun olurum. Birde en iyi cihaz hangisi annem beyaz tenli kılları siyah ama arada açık renkli olanlar da var.

genitale lazer yaptiran arkadaslardan bazilari tam bitmesede inceliyor ve azaliyor demisler..yani tekrar ince cikanlar bazi bölgelerde mi cikiyor yoksa yine tamamen ama incelmis olarak mi cikiyor.eger öyle bazi yerler tamamen cikmiyor bazi yerlerse ince ve seyrek cikiyorsa cirkin bi görüntü olur gibikafam karisti

Ankaradan genital bölge için önerbileceginiz yer var mı forumda okudum ma hangisinden en iyi sonuçlar alınmış emin olmadım özelden msj atabilirmisiniz yerlerini?

ben özel okmeydanı hastanesinde yaptırıyorum .içinizde burda yaptırıp bitiren oldumu.ben 4 normal 4de kontrol seansına gittim dudak kısmı hala kalın çıkıyor diger yerlerde ince bir şekilde çıkıyor biteceginide pek sanmıyorum

Son düzenleme:
şimdi bu genital bölgesi nereyi kapsıyor tam olarak popo kalça felanda dahilmi ? ayrıca benim normalde kıllarım almadan önce küçkken sarımsı gibiydi aldıkça koyulaştı şimdi siyahlar ama bikini bölgesindeki uzayınca uçları sarımsı sizce faydası olurmu vede istanbulda gittiginiz önereceğiniz yerleri özel msjla yazarmsınızz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…