Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

genital bölgemde batıklar vardı, geçen yıl jiletten ağdaya döndüğümde ağdayı yapan kız kılların çıkış yönüne göre almadığı için oluştu ve jiletten bi farkı yoktu. bu yıl başka birine yaptırdım tüylerde incelme ve sararma oldu. ama batık problemini çözemedik. cildiyeciden şimdi geldim, bi ilaç verdi ve haftaya lazere başlamamı istedi. ama ayda 1 kere yapıldığı için biraz rahatsız oldum. çünkü normalde tüylerime çok takan biriyim lazerden sonra 1 ay boyunca o şekilde durma fikri kabus gibi bence. ayrıca erkek arkadaşımla da cinsel ilişkiye giriyoruz ve bu iyice rahatsız etti beni. biliyorum cilt tipine göre değişir ama ortalama kaç seanstan sonra iyice fark ediyor ya da ilk seanstan sonra o 1 ay boyunca tüyler çok uzuyor mu yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi? (normalde ağdadan tam 1 ay sonra tüylerim tekrar alınacak kıvama geliyor)

mantık olarak lazerin kılı rahat seçebilmesi için ten renginin açık kıl renginin koyu olması gerekiyor. ben de düşünüyorum ki lazer yapılacak bölgeyi beyazlattırsak .mesela oksijenli su yada expigment krem ile....ama kıl ve kıl köklerini beyazlatma durumu da var

mrb arkdslar b.evler bakırkoy güngören cıvarında güvenılır bı yerse varsa bıldıgınız ozelden yazarmsıınız ltfen?

arkadaşlar anlamadığım bi şey var.. burdaki yazılanların neredeyse hepsini okudum ve çoğu kişi yazmış ki, lazer yaptırdıktan sonra 10-20 gün içinde tüyler dökülüyor demişler.

Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat

arkadaşlar gaziantepte önerebileceğiniz lazer epilasyon yerleri hakkında yardımcı olur musunuz bir an önce yaptırmam gerek

alexandrite'ın hangi cihazı bilmiyorum ama demekki tam kökünden yakmış kıllarını ki ondan kalmamış. eğer tüyü kırıp da üstten yaksaydı o zaman tam ağda yapmış gibi olmazdı. uzun gittim diyorsun ona rağmen bu sonuç alındıysa iyi yani. Tüyler yandığı için dökülüyor ama tam kökünden bir dökülme bazı tüylerde olmuyor tabiki o yüzden de bir kısmı kalıyor. Sanırım sana tam etki etmiş tüylere.

arkdslar bu lazerde bazı kampanylar oluomus bıtıs garantı deılde mesela 70 tl tekbı bolgeye bır yıl onlar hakında ne dusunuosnz?

kızlar slm ben görüşeceğim yerlerle görüştüm ve fiyat bildiriyorum..aslında genital için gitmiştim ama tüm vücut için karar verdim ve koltukaltı ,genital ve tüm bacak 500 dediler.seans ücreti tabiki bu..ne dersiniz çok mu?paket proğram diyolar ama bana çok geldi yaa tek seans fiyatlarını toplayınca da bu fiyat ediyor zatenbi yorumu olan?

birde vücutta ölen her hücre kanser yapar lazerde kıl kökleri hücreler ölüyor bu ürünle sadece tüy kökü tıkanıyor yazmışlar artı lazer türyede yasaklandı artık makinalar toplatılıyor gbi bişide yazıyor bu topikte ama bu ksıım pek inandırıcı gelmedi

ya kızlar bı umutla gıttım bugun gorusmek ıcın kadın demez mı sana lazer olmaz dıye beynımden vuruldum genıtalı gosterdım tuylerımın arasında kahverengı ve sarılarda var dedı sımsıyah mı olmak zorunda eee ben napıcam sımdı nolur bırı bısey yazsın vaz mı gecıcem kahverengı tuyler yuzunden.

jiletle koyulaştırıp koyulaştıramayacaınızı sordunuz mu benimde tüylerim aslında sarı sarıydı aama 1 sene boyunca üşengeçlikten tüy dökücü kremle aldım tbi bi dönem hormon ilacı kullandım o yuzden ondan kaynaklı oldu da diemicem ama belki ndn olmuş olablr

3. seansımı yaptırdım.ve hala hiç dökülmeyen yerler var.beyaz tenliyim ve tylerim siyah.niye tam sonuç alamıyorum ki:S 6 ay oluyor yani başlayalı,hiç oyle pırıl pırıl olmadı.

pırıl pırıl da ne demekse,yazdıktan sonra güldüm kendime:)))))beklentime de bakın,parlasın istiyorum sanki:))))

Ben daha önce hiç lazer epilasyon yaptırmadım kalıcı sonuç veriyor mu, acılı mı? Daha sonra herhangi bir ağrı,sızı, kızarıklık ya da tahriş oluyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…