Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

yarın 5nci seansıma gidicem. bitsede kurtulsam şu işkenceden. çok acıyor genital bölge. üstelik emla sürüp gidiyorum ona rağmen acıyor.

yarın 5nci seansıma gidicem. bitsede kurtulsam şu işkenceden. çok acıyor genital bölge. üstelik emla sürüp gidiyorum ona rağmen acıyor.
Yuh yaa 5. seans hala mı acıyor off
Ben 3. seansı yaptırdım belki bundan sonra rahatlarım diye kendimi avutuyordum:18:
Genitalin acısı hiç bişeyde yok ne ağda de de başka bişey..
Gidecekleri korkutmayalım ama bilin yani

Uzman tv de videolar izledim.
Genital bölge en hassas bölge oldugu icin mikrop kapma ihtimali cok yüksekmis.
Lazer tedavisi görülen yerde kisinin lazer aletin ucunu özellikle bizim önümüzde mikrop ve mantar öldürücü ilacla temizlemesini hatirlatmamiz gerekiyormus.
Bu hiyjen konusuna dikkat ediyormular gercekten?
En büyük korkum bu sanirim.
Aciya bir sekilde dayanirim :)
Ama hiyjenik bir yer olmasi gerkiyor.

arkadaslar ben koltuk altı genital+bikini ye gidiyorum paket olarak degil seans olarak öduyorum paket de alabiliyorsunuz tabi seans bası 135 veriyorum ama o da kredi kartı oldugu icin. Ve inanın cok cok memnunum 2 seans gittim ama cok fark etti zaten hijyenik bi merkez özellikle genital seansından sonra ilk 3 gun kullanmanız gereken bi ilac var ve sonrada bi 20 gun kadar baska bi ilac surmeniz gerekiyor . Temizlik icin ben herkese tavsiye ediyorum özellikle genital ve koltuk altını

Lütfen Gaziantep te tavsiye ettiğiniz bir lazer epilasyon merkezi olan varsa özelden msj atabılırmı ben atamıyorum yeni üyeyim .:) Bendede sürekli batıklar oluyor tüylerim çok sert . ÖZellikle koltuk altı yaz aylarında olmadık anlarda uzuyor

Ağda batıkları geçiyor, 2. seansımı tamamladım. oldukça memnunum. Ağdaya dayanıorsan lazere illa ki dayanırsın =D lazer biraz daha acıtabilir.. Ama zamanla azaldığını düşünürsen ve seanslar arası bir kaç ay rahat ettiğinini düşünürsen gayet iyi

Nereye gidiosun cnm?

Arkadaşlar,lazer yada ağda fakat özellikle lazer yaptırıyorsanız,makat bölgenize yaptırmayınız,o bölgedeki deri çok hassas olduğundan deri tahriş oluyor ve yıllarca bitmek tükenmek bilmeyen kaşıntıya neden oluyor.Makat bölgenize yaklaştırmayınız bile.Kaşıntı için profösöre gitseniz dünyanın heryerindeki doktorlara gitsenizde,geçici rahatlamanın dışında,kalıcı bir tedavisi yok.makatın çevresindeki kıllar bırakın kalsın.

malesef olan arkadaşlarım var.eski sistemle yenisini ayırt etmek zor.eskisinde gaz spreyi var yenisinde yok.gaz spreyli kolaltı genitalde kararma yapıyormuşben de olmadı.yeni nesil alexandrite ve ndyag la yapan ankara da bir kliniğe gittim.isterseniz tlf verebilirim.gkarakok@hotmail.com

merhaba ilk defa lazer yaptrdım.Komple yaptırıyorum ben.Genital toplasan 5dk sürmüştür ve altlarda acıda hissetmedim normal mi?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var yaklaşık bir ay kadar önce genitale lazer epilasyon yaptırdım ara sıra çok nadir kaşınıyordu derken bir kaç kere havuza gittim klordan mı neden bilmiyorum feci şekilde kaşıntı duymaya başladım. Hatta o bölge o kadar hassaslaştı ki kanamaya başladı sizde de buna benzer bir durum oldu mu doktora gidemem bu durumda ne yapmalıyım

ben daha önce koltuk altı dudak üstüne lazere gitiğm bi yerde genial bölge lazerine gittim siyah siyah lekelerim oldu daha doğrusu yanıklarıımm kalıcı mı olur napcammm ben :s

Kızlar ben bir tıp merkezinde genital bölge için ilk seansımı yaptırdım (150 tl ye). 12 derece ile atış yapıldı (iç kısımlarda daha da azdı) dedi yapan bayan. Sizce normal midir ilk seans için yoksa az mı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…