• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

canım merhaba
ben butun lazer makınalarını denemıs bırı olrak yazın dıkkatımı çekti.
senın kullandıgın cihaz sanırım alex soğuk ufluyo dediğin için öle tahmın edıorum ben koltuk altımı alex ile bitirdim fakat bende acı duymadım koltuk altı pek fazla acımıyo ama alex genıtalde korkunc dayanamıyorsun acıya genıtalını dusunuyosan acısıız olsun dersen diode lazer yaptırmanı tavsıye ederım ütüleme sistemı ile yapılıyor bn hç birşey hissetmıyorum sadece uzerınde makınanın gezdiğini hissedıyorsun.ve aldıgım bilgilere görede diode lazer avuç içi gibi yapıyormuş kıl olan bölgeleri.ben yaklasık 5 aydır gıdıyorum maşallah çok memnunum.:nazar:

nerede yaptırıyosunuz acaba

kızlar pervin bulgak varya onun tüy azaltıcı kremi harika bir seferde etki ediyor , 2 kere bıyığıma kullandım 3 haftadır bıyımığı almıyorum çıkanlar ince ve cansız , lazerden daha zararsız en azından :D bilginiz olsun

kızlar pervin bulgak varya onun tüy azaltıcı kremi harika bir seferde etki ediyor , 2 kere bıyığıma kullandım 3 haftadır bıyımığı almıyorum çıkanlar ince ve cansız , lazerden daha zararsız en azından :D bilginiz olsun

baska kullanipta memnun olanlar var mi acaba.lazerin etki etmedigi cansiz ince tüylerde kullanildikca da etkili oluyor mu acaba?yoksa sadece bu da kalin tüylerde mi etkili?

bu bölgedede sonuç veriyor. tüyleri daha iyigörebiliyor cihaz sonuçta. ama yüz tüylerinde lazerin etkisi oldukça zayıf

bu bölgedede sonuç veriyor. tüyleri daha iyigörebiliyor cihaz sonuçta. ama yüz tüylerinde lazerin etkisi oldukça zayıf

kol bölgesindede yine sonuç almak oldukça güç.

baska kullanipta memnun olanlar var mi acaba.lazerin etki etmedigi cansiz ince tüylerde kullanildikca da etkili oluyor mu acaba?yoksa sadece bu da kalin tüylerde mi etkili?

başka kullanan varmı bilemem ,kadın face bakın ben memnunum yazmak istedim ,evde kendi konforunuzda rahat rahat kullanın :))))

Selam ben geçen sene genital bölge ve koltuk altı için gittim. Doğuştan sarışındım ama bi umut işte :14:. O bölgeleri sürekli jiletle alıyordum ve tüyler hem kararmış hem de kalınlaşmıştı. Lazere gittiğim süre boyunca çok farketti 6. seans sonrası üst kısım tamamen dökülmüştü. Alt kısım için bayan zaten orada tüyler kızıl, lazer epi. bittikten sonra iğneliden orayı da bitirirsin dedi. Ben dökülmesine ve uzun süre çıkmamasına güvenerek yarım bıraktım seanslarımı. Ki siyah saçlı arkadaşım benle aynı zamanda yazılmıştı ve o benim ki kadar faydasını görmediğini söylüyordu. Şimdi koltuk altı tamamen sarıya döndü. Genital bölge ise eski haline dönüyor gibi sadece daha seyrek tüyler.

Anlaşılan sarışın olanlara uzun süreli faydası yok. Tüyler bir süre sonra sarıya dönüyor ve sarı olunca da makine görmüyor ne yazık ki.:25:

ya arkadaşlar bu lazerin olumsuz bir etkisi var mı ki. ben hala çok korkuyorum...:( ne bilim bir de genital bölge sonuçta hassas...

kızlar genital bölge için ütüleme yöntemi çıkmış yeni onu yaptıran yada duyan varmı ben düşünüyorum ama lazermi ütülememi daha iyi acaba

arkadaşlar benim haftaya 4 ya da 5. seansıma gideceğim,hatırlayamıyorum kaç olduğunu.
şöyle bir durum söz konusu.geçen sefer gittiğimde nerdeyse tamamı tekrar çıkmıştı 2 ay içinde.ama bu sefer seans vakti gelmesine rağmen çok az tüy çıktı.üst taraflarda nerdeyse hiç yok,biraz alt kısımda var.
sizce ben yine 2 aylık vakit doldu diye gideyim mi yoksa biraz daha çıkmasını bekleyeyim mi?

ankarada önerebileceğiniz bir yer varmı? geçen yıl kızılayda çok lüks görünen bi yere gittim kaş ortası için.. adını hatırlamıyorum es.... ile başlıyordu. çok acı çekdim kesin delindi dedim ve sonuç... kaşımın ortasını deldiler aynı zamanda yara oldu ıkı hafta kaşımın ortasında bi yara kedi poposu görüntüsü ile gezdim... şuan bile hafif bi iz kaldı. iğneli epilasyona başladım 8 seans gittim her seans da şişdi ve acılı oldu banamısın demedi korkup bi daha da gitmedim. Özelden msjlarınızı beklıyorum teşekkürler

slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....

Canim bana ozelden gittigin merkezin adini yazabilir misin? Memnun kaldin mi,bitti mİ tamamen tuylerin?

o kişiden kişiye degişiyor sanırım
benim asırı hassas bir cildim var ve agda yada jilet kullandımmı en az 3 hafta kırmızı ve acılı bir şekilde geziyorum
ondan lazere basladım ve suan cok rahatım ne agrı nede kızarıklık oluyor hatta sırf bu yuzden bitmese bile devam etmeyi dusunuyorum en azından 2 ay cok rahat geziyorum yapıldıktan sonra cildim biraz ısınıyor ama krem surduruyo yapan bayan :)yaparkende geital biraz acıyo ama oda zaten max. 5-10 dakika suruyo okadar acıyada razıyım artık öteki turlu 3 hafta cekiyorum :(
Canim bende ankarada biryer ariyorum,paylasabilir msn ozelden?

seanslar bittiği zaman bebek pürüzsüzlüğünde oluyor mu yani kıl tamamen ortadan kalkıyor mu ?

benim seanstan 1-2 gun içinde hepsi dökülüyo cok guzel oluyo ve 1 ay öle kalıyo 1 ay sonra yavas yavas gene cıkıyo gerci söyle bişey var zaten benim tuyleirm cok hızlı cıkmıyodu

Back