Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

herkese merhaba birşey sormak istiyorum soprano diod lazer hakkında bilgisi olan deneyen yaptıran yada yaptırandan duyan vs var mı? varsa lütfen biraz bilgi verirmisiniz bana...

merhaba ben de genital bölgeye lazere başlıcam acısını hafifletmek için şu emla adlı kremi kullanmamın faydası olur mu önerrir misiniz

Emlayı genitalde kullandım, doğru uygulanırsa acıyı azaltmada yardımı oluyor ama bende hiç acımadı gibi bi durum olmadı, yine acıyor ama emla hafifletiyor. Faydası olduğu bir gerçek ama mucize gibi hiçbirşey hissetmedim diyemem.

Haftasonu 3.seansıma gittim.Alt bacak ve koltukaltı acıdı pek tabi ama dudağımı ısıra ısıra dayandım.Ama iş genital bölgeye gelindiğinde çığlık bile attım ilk 2 seansa göre inanılmaz canım acıdı.4 seansıma emla kremi sürüp gitmeyi düşünüyorum.

Acıyı azaltmasına razıyım.Siz nasıl kullanıyorsunuz acaba?

mrb çok eskiden lazer yapıtırıp biteren bayanlara iki sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim.benim 4. seansım bitti dudak kenarları iç kısımlarda tüyler kaldı diger yerlerde yok olanda çok ince. acaba dudak geçmi cevap verir normalmi tamamen bitermi ve cinsel anlamda hissizlik sorunu yaşıyan yada gebe kalkmakta zorlanan oldumu bekarım ama korkuyorum allaha emanet başladık ama aklımda hep şüphe

Merhaba ben toplam 7seans(ayrıca en son 4 tanesine kontrol seansına gittim) alex. marka cihazla devam ettim genitalde malesef dudak kısımlarında sıkıntı yaşaman normal oradaki tüyler hem ince hemde atış ayarını düşürdükleri için daha geç sonuç alınıyor (tabi bu benim gözlemlediğim uzmanlığımdan deil:))benim neredeyse yüzde 70 bitti diyebilirim daha gitmem gerekiyor ama kol altım 2-3 üst bacagımda biraz var evet lazer gerçekten düzgün uygulanırsa sonuç veriyor bunu gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim bir kaç seans daha gitmeyi düşünüyorum genital ve üst bacak için ama bariz erkek bacağı gibiydi şimdi hatuna döndüm yaff :) kılsız günlere ...

arkdslar bu lazerde bazı kampanylar oluomus bıtıs garantı deılde mesela 70 tl tekbı bolgeye bır yıl onlar hakında ne dusunuosnz???

Lütfen benden sana tavsiye bitiş garantili paranı bir yere sakın aam sakın aktarma kandırmaca iyice araştır ve alex ve ndyağ cihazları olan bir yer bul istanbuldasın sanırım orası için birşey söyleyemem ama gittikçe paranı ver ve gidişatını sen kendin gör belki uzun sürmeyecek etkili olacak ve dayanabilirsan acıya seviyesi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi ve erken sonuç alırsın biraz karışık kuruşuk yazdım ama idare et artık :) kılsız günlere..

ya benim ilk seansta %60 falan döküldü bu durum normal mi acaba

Seansınız ne zamandı acaba?? Eğer 15gün olduysa kontrol seansı yapılmasını görmeyen kıllarınızın olduğunu söyleyin yinelerler egerki zaman geçmediyse ama ilk seansta o kadar dökülmesi bile iyi biraz sabretmemiz gerekiyor arkadaşım

tabi tabi srülmemesi lazım, çünkü sürülünce uyguladıkları işlem IPL dedikleri yalancı lazer, modern ağda da diyorlar ona. asıl lazerde, yani alexandrite'da jel sürülmez

canım diode lazerde de jel sürüyorlar ama ve sürmeleride gerekiyor diye biliorum ama diode için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.

ya bu ndyag yuze ıyımı memnun kalan yokmu ya( bıde haznedar meltem hastahanesınde lazer yaptıran varmı???

merhaba lazerden en iyisi ben anlıyorum sanırı önce yüz sonra koltuk altı sonra genital genitalde yeni başladım 2. seansm çok acıyor filan yok emla kullanmadım bana pahalı geldi anestol diye bi krem var 15 dakka içinde yapılıor aman aman acımıyor baya azalma oldu ilkinde sadece dudak kısmında çıktı mesela ben memnunum izmir karşıyakadan varsa eğer özelden adres verebilirim...

not: benim alex değil...

tüylerim açık renk ve kalın olmadığı için işlem yapılmadı! gitmemle çıkmam bir oldu! ama fiyat konusunda uygun biyerde genital bölge koltuk altı ve bikini nakit 200tl 6seans ama işlem yapılmadığı içinde bişey ödemek zorunda kalmadım:/ biz baştan kaybettik sarı olarak buda haksızlıkkkk

benim ilk seansta hiç acımamıştı ama 2nci seansta nerdeyse kalkıp gidicektim o derece acıdı. birazda emla krem sürmüştüm halbuki. lightsheer duo bana yaptıkları aletin ismi. 3ncü seansım yaklaşıyor arayıp aletin bozulduğunu başka makineye alıcaklarını söylediler. önceki makinede jiletleyip gidiyordum.bu makinede kılların uzamış olması gerekiyormuş. acaba hangi makine? 2ncide çok canım yandığı için 3ncüye maalesef emlayı boca edip gidicem. ama bayaa azalma var bende sadece altlarda çıkıyor üstler bebek gibi. napayım ömür boyu ağda yapmaktansa 6 seanscık acıya katlanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…