Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kızlar bana Ankarada tunalı veya kızılay civarlarında önerebileceğiniz bi yer var mı acaba ?? Bir de belki ütüleme yaptırmayı düşünüyorum,genitale bunu yaptırıp memnun kalan varsa bilmek isterim :44:

ben manisada dermotoloğa yaptırdım lazerimi.genital ve koltuk altı rengi açıldı.%80 azaldı ama bitmedi.kendim evde çıkanları alabiliyorum en azından

Ne güzel &80 hiç yoktan çook daha iyidir :) Benim de genital alex için uygun (beyaz ten,siyah tüy) fakat koltuk altı bacaklar falan daha ince ve açık renk o yüzden ütülüme ye mi gitsem diye düşünüyorum. Zaten daha düzgün bir yer de bulamadım .

bir şey öğrenmek istiyorum. ikinci lazerimi de yaptırdım. kıllarımın rengi eskisine göre biraz daha açıldı ve sanki eskisi kadar da yoğun çıkmadılar. bunlar güzel gelişmeler. ancak bende fazlaca beyaz kıl varmış, ben de bu kadar olduğunu bilmiyordum. bunların geçmeyeceği söylendi bana. peki 7., 8. seansla lazeri bitirenler, çıkan beyaz-sarı tüyleriyle nasıl baş ediyorlar? keserek mi? yoksa onları tek tek ağdayla koparsak oluyor mudur? bir de 7.-8. seansla bitiyor mu bu gerçekten yoksa kılların çıkma süresi mi uzuyor? mesela sekizinci seansını bitiren biri, kurtuldum sanarken, 6-7ay sonra tekrar kıllarının çıktığını farkedip yeniden lazere gidiyor mu? biri aydınlatırsa çok sevinirim. geçmiş olsun herkese.

komple epilasyona gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasındayım Estetica park sizce nasıl bi yer bu konuda ? ya da nereye gitmeliyim bitiş garantili bi yer olsun mümkünse kurtulym artık su kıllarrrdan =)))

Arkadaşlar estetica park komple epilasyon 750 lira sizce fiyatı neden bu kadr uygun ?? bilgisi olanlar yazsın kötü tecrübesi olanlar daa

ay aynıyız canım ben hatta agdacıya falan gidenleri bile anlamıodm bi ara nasıl gidiosunz falan diodum simdi de lazere niyetlendim ama genitali nasıl acıcaımı bilmiorm sora bi arkadaşm da benim gibiydi o iç çamasırıyla yaptırmıs oyle deniycem ben de ve genitalde kalca arasına da uyguluorlar mı acaba yoksa extra ücretmı alıolar? bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirm ???

kızlar genitale epilasyon yaptırıyorum alexandrite ile. Benim baya iç taraflarda da kıllar var beyaz beyaz ama tüy gibi de değiller ki kalınlar:SS Onları makina görmüyo mu üstün körü yapıyo gibi geliyo ondan mı bilmiyorum.. Genitaldeki bu beyaz tüyleri ne yapıcaz, iğneli yapılamaz ki:SS
Acaba onları jiletleyip kalınlaştırmaya mı çalışsam...

bugün bende kol atlı ve genitale bi hastaneye gittim. 150 genital 80 kol altı verdim benimki çok yayılmış olduğundan bukdr ücret ödemek zorunda kaldım genital ciddi anlamda çok acıyor alex ile yaptırdım ben ama emla sürülecek kdrda abartı bir şey değil 3 dk da bitiyor sonuçta

Kızlar rahat olun bu kadar gerilecek birşey yok.İşlemi yapan bayan için sıradan bir durum bu işi bu yani o hiçte sizin gibi düşünmüyor ben 3 senedir lazere gidiyorum ilk başlarda ayda 1 gidiyordum tüyler azaldıkça seans araları açıldı 4 ay da bir gidiyorum gitmesemde olur yani ama inanın çok memnun kalacaksınız

alex e mi gidiyorsunuz acaba siz

kızlar bısey sorcam bıkını bolgesıne lazer ıstıorum ama sımdık sadce bıkını bolgesının ustunumu yapıorlar yoksa butun hepsınımı ynı poposumuza kadrmı

oooo canım gerçekten çok vermişsin bende özel bi hastanede yaptırıyorum bu gün 2. seansımı oldum 60 tl verdim :44:

Genital bölge mi 3 dakika sürüyor, o kadar kısa mı?

İğneli epilasyonda saatler sürüyormuş. O kadar kısaysa lazer düşünürüm ben de.

bende arastırorum bu kıl tuyden bıkdım artıkkı gıtsem en fazla 4 seans gıderım cok kılı bırı degılım hem uygun olsun butcemı yakmasın hemde temız ıs yapsınalr ıstıorum arastırdım utuleme de var ama nasıl bsıeydır bılmıorum

alex e mi gidiyorsunuz acaba siz

IPL lazer benim gittiğim yerdeki. ama daha önce gittiğim yerde alex vardı ve alex bende bikini bölgesi ve göbeğimde leke bıraktı. probun değdiği yerlerde koyulu açıklı lekelenme oldu. sorduğumda alexin içindeki gazın bazı kişilerde leke yaptığını söylediler.yaklaşık 1 sene kadar lekelenmeler kaldı sonra IPL lazer yaptırdım üstüne, lekelenmeler kayboldu. Ve şu en iyisinin IPL lazer olduğunu düşünüyorum.

Genital bölge mi 3 dakika sürüyor, o kadar kısa mı?
İğneli epilasyonda saatler sürüyormuş. O kadar kısaysa lazer düşünürüm ben de.

valla okadar kısa bende şok oldum :))

oooo canım gerçekten çok vermişsin bende özel bi hastanede yaptırıyorum bu gün 2. seansımı oldum 60 tl verdim :44:

bende özel hastanede yaptırıorm canım ama benimki aşırı yayılmış durumda genital bacağıma kadar taşmış vaziyette bu yaşıma kadar jiletledim çünkü kadın 3. seansa yarı fiyatına kadar düşer çabuk etki eder size lazer dedi

Koltuk altı için epilasyona başladım, bazı arkadaşlar acıdığını söylemişti ama ben hemen hemen hiç birşey hisstmedim. Klima altında yapıldı epilasyon işlemi zaten makina da soğuk hava üflüyor, hiç bir şey hisstemedim. Ayarı mı düşüktü acaba diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim, ayarın yüksek veya düşük oluşu acıma hissini etkiliyor mu?. Bir de koltuk altı acımadıysa acaba, genital bölge için gitsem o bölge de çok acımaz mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…