• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ay çok teşekkür ederim çok korktum bende acaba güvenilir değilmi diye birde genital bölgemde alt taraf dökülmedi nedeni nedir acaba biraz ayarı düşürdü ondanmı böyle oldu
bu arada ilk seanstı ama hiç dökülme olmadı üstler baya döküldü

benim de altlar hiç dökülmedi kontrol seansım da geçti halbuki, atış derecesi de 18'di yani epey yüksekti.. bilmiyorum neden böyle oldu ama araştırıyorum

Ohh be bugün 4.seansımı oldm. Keşke arayı bu kadar açmasaydım şuan 6yı 7yi yaptırıyor olurdum. Dalga boyu 14dü ve genitalim çok esmer olduğu için daha düşük bile yapmak istedi ama izin vermedm çünkü dökülmüyo yoksa. Bu arada jileti biraz geç vurdum gittiğimde tüylerim çok uzamamıştı. Acaba hata mı ettm ne dersinz?

benim de altlar hiç dökülmedi kontrol seansım da geçti halbuki, atış derecesi de 18'di yani epey yüksekti.. bilmiyorum neden böyle oldu ama araştırıyorum

zaten asıl problem alt taraf ta oluyor.birde kılın boyu ne kadar olmalı yani gitmeden ne kadar zaman önce jiletleme işlemi yapılmalı siz biliyormusunuz

zaten asıl problem alt taraf ta oluyor.birde kılın boyu ne kadar olmalı yani gitmeden ne kadar zaman önce jiletleme işlemi yapılmalı siz biliyormusunuz

Ben söyliyim sana istersen,kılın sert ve çabuk çıkan cinstense 2 yada 3gün önce jiletlemen gerekiyo.Uçlarının çıkmış olması gerekiyo yani.

daha ilk seansta tamamen dökülmesini yok olmasını bekleyenler.acaba sihirl değnek mi sanıolar bu lazeri? :27:
arkadaşlar tabikide ilk seansta hepsi bitmeyecek.10-15 gün sonra dökülür hepsi. sonra yeniden çıkar bazı yerleri sonra kontrolde onlarda yok olur. sonra yeniden sonra yeniden derken biticek elbet.ben 2. seansımı yaptrdım şu an yarı yarıya btti sayılır. çok memnunum.inşallah 4-5 seans sonrasında biter diye umuruyorum..34:

kızlar bugun alexandryt lazere basladım. sadece dudak üstü cene altı ve favorilerimi yaptırdm. aşırı canım yandı :S
şimdi tamamen dökülmedi de...
fiyat olarakta yüz:30 bikini bölgesi:100 kol altı:50 toplamda 180 dedik seans bası. sizce nasıl fiyat?

kızlar bugun alexandryt lazere basladım. sadece dudak üstü cene altı ve favorilerimi yaptırdm. aşırı canım yandı :S
şimdi tamamen dökülmedi de...
fiyat olarakta yüz:30 bikini bölgesi:100 kol altı:50 toplamda 180 dedik seans bası. sizce nasıl fiyat?

cnm korkutak istemem ama yüze ben cesaret edemezdim heralde.yok yüzümde pek ama.yani şöle bu lazer yüzünden iz kalanlarr fln var tanıdığım parasını fln geç.makineye yapan kişinin uzman olmasına dikkat et.fiyatlar uygun bence.kolay gelsin cnm

az önce baska bi baslik altinda sordum sorumu ama burasi daha uygun sanirim cvplarsaniz sevinirim..lazerde seans sayisina kontrol seanslari da dahil mi?kontrol seanslariyla birlikte mi 5 6 seansta bitti deniyor?birde ana seansla kontrol seanslarinda verilen akim düzeyi aynimi yoksa kontrollerde daha mi düsük?

cnm korkutak istemem ama yüze ben cesaret edemezdim heralde.yok yüzümde pek ama.yani şöle bu lazer yüzünden iz kalanlarr fln var tanıdığım parasını fln geç.makineye yapan kişinin uzman olmasına dikkat et.fiyatlar uygun bence.kolay gelsin cnm

bilemedim şimdi canım ya :S arkadaslarımda yaptırıyor aynı yerde, benden once başladılar bir sorun yaşamadılar ama benim cildim cok hassas. inşallah bir sorun olmaz. dudak üstü hala fena sızlıyor gerçide.. korktum şimdi bak :S

az önce baska bi baslik altinda sordum sorumu ama burasi daha uygun sanirim cvplarsaniz sevinirim..lazerde seans sayisina kontrol seanslari da dahil mi?kontrol seanslariyla birlikte mi 5 6 seansta bitti deniyor?birde ana seansla kontrol seanslarinda verilen akim düzeyi aynimi yoksa kontrollerde daha mi düsük?

Yaptırdığın yere göre değişir kimisi kontrol seansı yapmıyor kimisi de yapıyor baştan konuşman gerek..Bitti dedikleri de normal seanslarla ilgili..Kontrol seansı ayrı bi seans değil adı üstünde..Akım düzeyi aynıdır yani benim yaptırdığım yerde öle sanırım her yer aynı..

ben yazin memlekete gidince yaptirmayi düsünüyorum arastiriyorum ve kontrol seansi yapiliyormus gidecegim yerde..ama en fazla 3 ay kalacam orda ve bu sürede nekadar sonuc alirim kac seans yaparlar bilemiyorum..bir de yarim birakmak zorunda kalinca basa dönmekten de korkuyorum

ben yazin memlekete gidince yaptirmayi düsünüyorum arastiriyorum ve kontrol seansi yapiliyormus gidecegim yerde..ama en fazla 3 ay kalacam orda ve bu sürede nekadar sonuc alirim kac seans yaparlar bilemiyorum..bir de yarim birakmak zorunda kalinca basa dönmekten de korkuyorum
canım yazın çoğu yer yapmıyo yalnız sadece tesettürlüysen ve denize gitmeyeceksen güneşe çıkmayacaksan genital koltukaltı ve bacağa yapıyolar ama yüze yapılmıyo

daha ilk seansta tamamen dökülmesini yok olmasını bekleyenler.acaba sihirl değnek mi sanıolar bu lazeri? :27:
arkadaşlar tabikide ilk seansta hepsi bitmeyecek.10-15 gün sonra dökülür hepsi. sonra yeniden çıkar bazı yerleri sonra kontrolde onlarda yok olur. sonra yeniden sonra yeniden derken biticek elbet.ben 2. seansımı yaptrdım şu an yarı yarıya btti sayılır. çok memnunum.inşallah 4-5 seans sonrasında biter diye umuruyorum..34:

merhaba ben de genital bölgeye lazere başlıcam acısını hafifletmek için şu emla adlı kremi kullanmamın faydası olur mu önerrir misiniz

slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....

hımmm..ben belkide o yüzden sonuç alamıyorumdur ? yazık..

mrb arkdslar b.evler bakırkoy güngören cıvarında güvenılır bı yerse varsa bıldıgınız ozelden yazarmsıınız ltfen???

arkdslar bu lazerde bazı kampanylar oluomus bıtıs garantı deılde mesela 70 tl tekbı bolgeye bır yıl onlar hakında ne dusunuosnz???

Back