Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

arkadaşlar tamamen bitti kırtuldum diyen var mı geneital bölgeden ? benim 8. seans olacak nerdeyse hala alt kısımlarda var bitek benmiyim acaba diye bi sormak istedim:)

Merhabalar, ben İstanbul'da bir güzellik merkezine gittim.Oldukça şık bir yerdi.Son model cihazlarının olduğunu söylediler.Komple vücut 1000 tl bıyık bölgesi de hediye dedi.Bitene kadar lazerle epilasyon uyguluyorlaşmış.Ayda 1 seans alacaksınız 6 seans yeterli olur dedi.Fiyat uygun ancak bu fiyata bakacak olursak iyi bir yer midir sizce?Bir de lazer konusunda tereddütlüyüm.Cilt kanseri yapar mı?Hamile kalma konusunda sıkıntım olur mu?

Bekar olman daha iyi ya işte bekarken hallediver bitir tüy olayını. Evlenince rahat et. Ahha hh aklım olaydı 3 sene önce koltukaltıma başladığımda başlardım genitale yok utanıyorum die yaptırmadm şimdi mecburiyetten gidiyorum çünkü kendim alamıyorum

Benm bilenlere bi sorum olcak genitalim çok esmer ve alex. için beyaz ten siyah tüy olması gerekiyo benm tenmde esmer ve lekenlenmeler yapıyo ben yinede devam ediyorum. Normalde diod yapmam gerekirmiş ama o çok acı veriyomuş ben alexe bile dayanamıyorum. Acaba koyu genitalliler alexle sonuç alabilirmi???

mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun

ben istanbuldayım.. dediğim yer tıp merkezi benimde..doktor başlıyo dozunu ayarlıyor ondan sonra seansları uzman estetisyen yapıyor ki zaten yaptığı makineyi gezdirmek.
benim sölediğim fiyat tüm bacak+koltuk altı+genital bıyık da hediye dedi.. makine alexsandirite..

canım bişey dicem benim görüştüğüm yer tüm vücut için bitmesi 10-15 seans arası dedi . ben 6 seansta biteceğini sanmıyorum. kıl türünde önemli ama zaten genital 6 seansta bitmesi zor gibi geldi bana.

Son düzenleme:
hamilelikle ilgili ise bir tane arkadaşım koltuk altına gitti sadece 2 çocuğu var.
diğer tüm vücut gitti yeni doğum yaptı.
o konuda bir bağlantısı yok bence yaa.

genital bölgeme,alexandrite denilen cihazla lazer uygulandı,ilk seans üzerinden 15 gün geçti %50 döküldü yarısı duruyo hala,kontrol taramasına gittiğimde nasıl olur dökülmez ,beyaz ten,siyah ve kalın tüy hemen dökülmesi lazım dediler,kafam karıştı sizce ilk seansta normalmi bu durum

kizlar Özkaya tıp merkezinin konusu geçmiş söyleyeyim ben 1 seans gittim tüm vücut bel göbek 650 tl ortam temiz ve güzel 1kere de kontrole gittim ama kontrolde başkası işlem uyguladı sanırım ilgilenen tek bir kişi yok artık o saatte orada kim varsa o yapıyor bu olumsuz bir özellik aslında. ilk seanstan 10gün sonra dökülmeler vbaşladı genitalde dudak kısımlarında kontrolde de atış yaıldığı halde dökülme olmadı.bir de şişlik oluştu genital bölgemde doktora gittim lazer makinesinden olmuştur dedi.çünkü makine tene değiyor maalesef başlığı var haftaya 2.seansa gideceğim bu sefer başlık konusunda uyarıcam.aslında medicanaya da gidesim var bakalım 1haftada ne karar vericem

hadi yaa geçmiş olsun şişlik önemli bşi değildir inşallah :18: ben özkaya ile görüştüm ve fiyatı bana uygun geldi canm ya ben daha pahalı bi yere gidiyorum kızılayda.. memnunum ama kazıklandığımı hissettiğim için başka yere geçmek istiyorum. medicana fiyatları nasıl peki? bana çok ters yerde kalıyor ama kaliteli ve uygunsa düşüneblirim bende?

benim de öyle oldu kontrolden de 10 gün geçti ama altlar dökülmedi hala.. benim de kafam karıştı vücudumun diğer yerleri hep döküldü genital kaldı :26:

kızlar ben istanbulda şişlide bi yere tüm vücut 1000 tl.ye gidiyorum bitirme garantili diotla işlem yapıyolar daha sadece 2 seans gittim ama genital bölgemin üst kızmında şimdiden öbek öbek boşluklar var tüyler çıkmıyo dudak kısımları aynen duruyo bi değişiklik yok ama 2.seanstan böyleyse 8.seansa kadar oralarda biter diye düşünüyorum.ortalama 8 seansta biteceğini söylüyolar

arkadaşlar merhaba benimde size sorum olacak siz lazer yaptırırken jel sürüyorlarmı bana sürmedi de hatta daha önce yaptırdığım yerde sürüyorlardı deyince o jeller mahvediyor ve bitirmiyor dedi. sizce sürülmemesi daha mı iyi

canım medicana biraz daha pahalı ama tüm makineler varmış

makine değştirmeyi dşünüyor musun sen canm? bende de altlar dökülmedi 2. seansımdan 10 gün geçti, beyaz tenliyim ve kıllarım siyah ama diode denesem mi diye geçiyor aklımdan, sen ne yapmayı düşünüyorsun?

tabi tabi srülmemesi lazım, çünkü sürülünce uyguladıkları işlem IPL dedikleri yalancı lazer, modern ağda da diyorlar ona. asıl lazerde, yani alexandrite'da jel sürülmez

İlk seansta gayet normal, benim de ilk seanstan 2 hafta sonra altlar yer yer duruyor, üstlerde çok az kaldı. Kontrolde onları da taramaları gerekir, gerçekte etkiyi 2. seans sonucunda görmemiz bekleniyor genelde. Ama alt kısımların epey uğraştırdığını duydum, yani ilk seans sonunda erken karar verme, devam et bence. Muhtemelen akımı artıracaklardır ikinci seansta.

Yok asıl olan jel sürülmemesi zaten. Arkadaş çok güzel açıklamış, jelli makineler IPL, onlardan kesin sonuç alınamıyor. Sen alexe girmişsin, jel kullanılmıyor bu makinelerde.

genital bölgeme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama nerde yaptırcağımı bilmiyorum , yapanlar varsa sonuçlarını paylaşabilirlermi ?

tabi tabi srülmemesi lazım, çünkü sürülünce uyguladıkları işlem IPL dedikleri yalancı lazer, modern ağda da diyorlar ona. asıl lazerde, yani alexandrite'da jel sürülmez

ay çok teşekkür ederim çok korktum bende acaba güvenilir değilmi diye birde genital bölgemde alt taraf dökülmedi nedeni nedir acaba biraz ayarı düşürdü ondanmı böyle oldu
bu arada ilk seanstı ama hiç dökülme olmadı üstler baya döküldü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…