Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bilmem benim kadar utangaç biri daha var mıdır? çok uzun süredir genital için lazere niyetleniyorum, ama hep kapıdan dönüyorum
öncelikle her tarafı nasıl jiletliyorsunuz? ben arka tarafları, popo arasını yapamıyorum, öyle kıllı kıllı da insanların karşısına çıkmak istemiyorum.
sonra lazer sırasındaki pozisyon nasıl oluyor? düz yatmıyoruzdur herhalde de mi? dudakları elleriyle mi açıyorlar, ne yapıyorlar? ayyy nasıl olucak bilmiyorum, bu düşünceler de beni kaygılandırıyor
bir de lazer sonrası temizlik nasıl oluyor? çok açık sorucam kusuruma bakmayın ama sonuçta wc ihtiyacımız olucak? acıma, yanma oluyor mu? su değdirmememiz gerekiyormuş?
nolur bana yardımcı olun, kıl-tüy bıktım artık uğraşmaktan ama bir türlü ilk adımı da atamıyorum
Kızlar rahat olun bu kadar gerilecek birşey yok.İşlemi yapan bayan için sıradan bir durum bu işi bu yani o hiçte sizin gibi düşünmüyor ben 3 senedir lazere gidiyorum ilk başlarda ayda 1 gidiyordum tüyler azaldıkça seans araları açıldı 4 ay da bir gidiyorum gitmesemde olur yani ama inanın çok memnun kalacaksınız
kızlar bısey sorcam bıkını bolgesıne lazer ıstıorum ama sımdık sadce bıkını bolgesının ustunumu yapıorlar yoksa butun hepsınımı ynı poposumuza kadrmı
bugün bende kol atlı ve genitale bi hastaneye gittim. 150 genital 80 kol altı verdim benimki çok yayılmış olduğundan bukdr ücret ödemek zorunda kaldım genital ciddi anlamda çok acıyor alex ile yaptırdım ben ama emla sürülecek kdrda abartı bir şey değil 3 dk da bitiyor sonuçta
bugün bende kol atlı ve genitale bi hastaneye gittim. 150 genital 80 kol altı verdim benimki çok yayılmış olduğundan bukdr ücret ödemek zorunda kaldım genital ciddi anlamda çok acıyor alex ile yaptırdım ben ama emla sürülecek kdrda abartı bir şey değil 3 dk da bitiyor sonuçta
ben manisada dermotoloğa yaptırdım lazerimi.genital ve koltuk altı rengi açıldı.%80 azaldı ama bitmedi.kendim evde çıkanları alabiliyorum en azından
alex e mi gidiyorsunuz acaba siz
Genital bölge mi 3 dakika sürüyor, o kadar kısa mı?
İğneli epilasyonda saatler sürüyormuş. O kadar kısaysa lazer düşünürüm ben de.
oooo canım gerçekten çok vermişsin bende özel bi hastanede yaptırıyorum bu gün 2. seansımı oldum 60 tl verdim :44: