• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Bence çok abartı acımıyor. O kişiden kişiye değişir tabi. Doktor bana 4 seansta biter dedi. 2 seans yaptırdım. 3 ay rahat ediyorum bebek poposu gibi oluyor. Kolay kolay çıkmıyor tüyler. İnşallah 4 seansta biter. Bence en iyi sonuç genital bölgede alınıyor.

Arkadaşlar ben genital bölgeye lazer yaptrmak istiyorum Ankara'da. Yaptırıp da memnun kalan arkadaşlar bana özel mesajla isim verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederimm

Ben göndermeyi denedim ama özel mesaj gönderemiyomuşum yazdığım cevaplar 100'ü geçmediği için :( yoksa tavsiye edebileceğim bi yer vardı canım

arkadaşlar ben dıode lazer yaptryorum her yerıme aklınıza gelen her yere çokta memnunum ve muthiş ucuz bir fyata yaptryorum ve utuleme sıstemı oldugu ıcın hiçte acı çekmıormm
KILLLAARAA ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM :):9:

Genital bölge ve koltukaltında gercekten cok etkılı ya ama genitalin arka kısımlarına atış yapılmamış o yüzden popo içi dökülme olmadı offff:43:

arkadaşlar ben dıode lazer yaptryorum her yerıme aklınıza gelen her yere çokta memnunum ve muthiş ucuz bir fyata yaptryorum ve utuleme sıstemı oldugu ıcın hiçte acı çekmıormm
KILLLAARAA ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM :):9:

Canım sen nerdesin ve nerede yaptırıyorsun cihazın adı ne ?Fiyat nedir?

yandım yandım kavruldum arkadaşlar:47::47::47:
2. seansıma gittim,genital beni öldürdü bitirdi resmen,kalktığımda yatağa suyum çıkmıştı resmen.nasıl böyle oluyor anlamıyorum ben öyle canı tatlı bir insan da değilimdir ama,bu lazer beni mahvediyor.çok canım yanıyor çooook:43:haftaya kontrol var nasıl gideceğim diye dert çekiyorum şimdiden:14:

2. seansıma gittim,genital beni öldürdü bitirdi resmen,kalktığımda yatağa suyum çıkmıştı resmen.nasıl böyle oluyor anlamıyorum ben öyle canı tatlı bir insan da değilimdir ama,bu lazer beni mahvediyor.çok canım yanıyor çooook:43:haftaya kontrol var nasıl gideceğim diye dert çekiyorum şimdiden:14:

Aynı dert bende de var. Genital ölüm gibi geliyor ama bir o kadar da memnunum. :1:

Genital zor gerçekten. Ama acı hissi uzun sürmüyor, işlem de toplasanız 5-10 dk. Genitalde katlanılamayacak kadar ağrı duymuyorum ben ama mesela bacaklarım daha çok acıyor. Kişiden kişiye değişiyor yani.

bende başlıcam genital+koltuk altı 600 tl kampanyalıymış hiç acımayacağına dair garanti vermişler anneme bakalım burda yazılanları okuyunca korktum :( kimileri çok acı çekmiş anlaşılan ama gittimiz yerlerin söylediği şey şu : ağdaya nasıl dayanıyorsunuz bu ağdadan çok çok az acı verio lastik çekip bırakmış gibi diolar birde genital bölgeye lazer yumurtalıklara zarar verio mu die baya endişe duyuodum ama burda yaptıran çok bişe olduğu yok galiba :46:

selam kızlar ben de pzt başlayacağım tüm vücut ama acı konusunda göüzm korktu .ama olsun her ay acı çekmektense sir ağda ile tamamen kurtulurum diye umud ediyorum

mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun

bende tüm vucud 2000 tl ye yazıldım ama genital bölge için ikinci seansıma gittiğimde bi kaç gün sonra lekelenme şeklinde kanama oldu normal mı bu acaba adetim 1 hafta önce bitmişti korktum herhangi bireymi oldu diye 2-3 günde bu durum sürdü

:5::5: ahh ahh hiç sorma cnm benmde aynı.başkası sölese hadicnm abartma derdim ama valla felaket resmen çığlık atıyorum.ilk seans daha çok acımıştı 2.seans daha azaldı ama acıo valla.zaten benm cnm çok tatlıdır çok beyazım bi yer vursam çarpsam hemen morarı mesela.neyse sonuca değer o kadarcık acı olsun dimi ama :16:
kızlar tüm vücut 1800 tl nasıl fiyat olarak? bitene kadar gidiyorsun ki ortalama 15 seans oluyomuş?
bedava desem :53: aman iyi araştr dandik bi makina fln olmasın .

mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun
cnm bende istanbulda kol.altı+ genital+ yarım bacağa seans başı 270 veriyorum seninki normal bence.

bende tüm vucud 2000 tl ye yazıldım ama genital bölge için ikinci seansıma gittiğimde bi kaç gün sonra lekelenme şeklinde kanama oldu normal mı bu acaba adetim 1 hafta önce bitmişti korktum herhangi bireymi oldu diye 2-3 günde bu durum sürdü
cnm ben 2.seansımı 1 hafta önce yaptrdım çok şükür öle bişi olmadı. evlimisin? başka bi sorundan kaynaklanıodur bence? korkutmayım ama kist yada evliysen hamile fln kaldıysan eğer ilk başta böle olabilir..

Genital bölge gerçekten acıyo bende gidiyorum ve her seferinde kaçıcak delik arıyorum desem yeridir.Ama bitane krem var işlem uygulamadan yarım saat önce sürüyosun uyuşturuyo sürdüğün yeri ve acyıı hemen hemen hiç hissetmiyomuşsun fiyatı şuanda 2 katına çıkmış ama sırf özel bölgede kullanırsanız 3/5 seans gidermiş.Şunuda söyliyim en son gittiğimde benim dayanamadığımı bildiği için lazerci bayan,soğutucu spreyle yaptı saolsun 5dakkada bitti.

merhaba, ben de o dediğin tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum, bi çok açıdan memnun kalan epey kişiyi duydum ama lazer konusunda nasıldır bi fikrim yok? yarın başlayacakmışsın sanırım, internet sitesindeki cihazlarını inceledim, son model aleksandrite kullanıyorlarmış ve fiyatı da çok uygun geldi çnkü ben de kızılayda başka bi yere tüm bacak+genital için seans başına 600 tl ödüyorum ve çok kazıklandığımı hissediyorum şuan.. yarın görüşlerini yazar mısın memnun kaldım ya da özensizlerdi vs diye? şimdiden acısız lazerler diliyorum :) genital için ben emla krem sürüyorum neredeyse hiç acımıyor ( yalnızca popo aram acıyor benim )

yok evli değilim annemde stresten falan olmuştur dedi ama bilmiyorum 3. seansa gittiğimde sanırım netleşicek herşey sanırım.

yok evli değilim annemde stresten falan olmuştur dedi ama bilmiyorum 3. seansa gittiğimde sanırım netleşicek herşey sanırım.

evet benimde merak ettiğim şey bende evli değilim ve genital bölgeye nasıl epilasyon yaptırcam cesaret edemiyorum yani aslında utanıyorumda denebilir sorununu hallettin mi acaba bu işlemlerle bir alakası var mıymış

evet benimde merak ettiğim şey bende evli değilim ve genital bölgeye nasıl epilasyon yaptırcam cesaret edemiyorum yani aslında utanıyorumda denebilir sorununu hallettin mi acaba bu işlemlerle bir alakası var mıymış

bende çok utanıyorum yapılırken ama komple tüm vucut yazıldığım için bir de ileride ki rahatlığını düşününce acı ve utanma bi kenarda duruyor.lazerle pek ilgisi olmadığı söyleniyor ama ben 3.seansı bekliyorum eğer 3. seansdada böyle bir durum yaşarsam demek ki lazer etken gidipde sormadım lazer yaptırdığım yere utandığım için

Back