Arkadaşlar ben genital bölgeye lazer yaptrmak istiyorum Ankara'da. Yaptırıp da memnun kalan arkadaşlar bana özel mesajla isim verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederimm
arkadaşlar ben dıode lazer yaptryorum her yerıme aklınıza gelen her yere çokta memnunum ve muthiş ucuz bir fyata yaptryorum ve utuleme sıstemı oldugu ıcın hiçte acı çekmıormm
KILLLAARAA ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM :)
yandım yandım kavruldum arkadaşlar
2. seansıma gittim,genital beni öldürdü bitirdi resmen,kalktığımda yatağa suyum çıkmıştı resmen.nasıl böyle oluyor anlamıyorum ben öyle canı tatlı bir insan da değilimdir ama,bu lazer beni mahvediyor.çok canım yanıyor çooookhaftaya kontrol var nasıl gideceğim diye dert çekiyorum şimdiden
yandım yandım kavruldum arkadaşlar
2. seansıma gittim,genital beni öldürdü bitirdi resmen,kalktığımda yatağa suyum çıkmıştı resmen.nasıl böyle oluyor anlamıyorum ben öyle canı tatlı bir insan da değilimdir ama,bu lazer beni mahvediyor.çok canım yanıyor çooookhaftaya kontrol var nasıl gideceğim diye dert çekiyorum şimdiden
bedava desemkızlar tüm vücut 1800 tl nasıl fiyat olarak? bitene kadar gidiyorsun ki ortalama 15 seans oluyomuş?
cnm bende istanbulda kol.altı+ genital+ yarım bacağa seans başı 270 veriyorum seninki normal bence.mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun
cnm ben 2.seansımı 1 hafta önce yaptrdım çok şükür öle bişi olmadı. evlimisin? başka bi sorundan kaynaklanıodur bence? korkutmayım ama kist yada evliysen hamile fln kaldıysan eğer ilk başta böle olabilir..bende tüm vucud 2000 tl ye yazıldım ama genital bölge için ikinci seansıma gittiğimde bi kaç gün sonra lekelenme şeklinde kanama oldu normal mı bu acaba adetim 1 hafta önce bitmişti korktum herhangi bireymi oldu diye 2-3 günde bu durum sürdü
mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun
yok evli değilim annemde stresten falan olmuştur dedi ama bilmiyorum 3. seansa gittiğimde sanırım netleşicek herşey sanırım.
evet benimde merak ettiğim şey bende evli değilim ve genital bölgeye nasıl epilasyon yaptırcam cesaret edemiyorum yani aslında utanıyorumda denebilir sorununu hallettin mi acaba bu işlemlerle bir alakası var mıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?