ben dün adanadayım ,,sayanora diye güzellik merkezine gittim kampanya varmış paket felan diye sözleşme imzaladım ..sınırsız diye sonra adana dışına gitmem gerrekti..ve iptal etmek çin tekrar gittiğimde bana tepki verdiler olmaz dediler ben daha para vermedim parayı ver dediler bizim bir çok yerde şubelerimiz var oraya gidebilirsin dediler .. vermesem sözleşmeyle bana ne yapacaklarını düşünmek dair istemiyorum lütfen yardım edin ne yapacamı şaşırdım .. allah aşkına yardım edin
Merhaba arkadaşlar dediğim gibi başladım bugün ilk seans yapıldı. Yarım bacak ve genital. Valla hiç bir şey anlamadım 15 dakikada çıktım çok kısa sürdü sizce normal mi ? Hepsi yakabildimi bu kısa sürede? Şuan kıllarım yanık yanık ve yanık kokusuda var. bir buçuk ay sonra tekrar geliceksin dediler. Acıya gelince evet acıdı ama 15 dakika fazla değil uzun sürse dayanamayabilirdim. Yerimden sıçlarım. 2 kez doktorun elini tuttum Çok değil cımbız acısı kadar :)
canım 15dakika sırf genitalsa uzun bile geldi benimki daha kısaydı hatta :)
sözleşmeyi soran arkadaş onlara da hak vermek gerek aslında 1gün içinde vazgeçen bir müşterisin onlara da kötü ama istersen bi hukukçuyla görüş gerçekten orada yaptırmak istemiyorsan...
lenf bezlerini soran arkadaş valla orası için kimse net bir şey söylemiyor uzun vadede gözümüzü kapadık allaha emanet ettik kendimizi lazere başlayarak :)
ben paket program konusuna da katılmıyorum kesinlikle paket uygulaması yapan çoğu yer sonunda cozutuyor duyuyoruz hep..
Tatlım bacak +genitel toplamda 15 dakika. hatta 10 dakika sürdü. Sence normal mi ? Bu sürede bütün kılları yakabilmişmidir.
Merhaba
Bu salonun bildiğim 4 şubesi var hatta bir tanesi benim bölgemde.Sözleşme için hiç birşey yapamazlar.şikayet edin.Şikayet edeceğiniz birimler var.Sonra size bildiririm.Sözleşmenin kopyası varmı sizde?senet falan imzaladınızmı?
Merhaba
Bu salonun bildiğim 4 şubesi var hatta bir tanesi benim bölgemde.Sözleşme için hiç birşey yapamazlar.şikayet edin.Şikayet edeceğiniz birimler var.Sonra size bildiririm.Sözleşmenin kopyası varmı sizde?senet falan imzaladınızmı?
malesef imzaladım ve kopyayı da vermedi ,, parayı aldıktan sonra vereceğini söyledi .... ama içinde 7gün iptal etme durumuna sahibim diye yazıyor .. lütfen yardım edin nasıl şikayet edebilirim ne yapacam ... ben bir öğrenciyim açıköğretimde okuyorum ailemin haberi yok .. allah aşkına yadım et:
malesef imzaladım ve kopyayı da vermedi ,, parayı aldıktan sonra vereceğini söyledi .... ama içinde 7gün iptal etme durumuna sahibim diye yazıyor .. lütfen yardım edin nasıl şikayet edebilirim ne yapacam ... ben bir öğrenciyim açıköğretimde okuyorum ailemin haberi yok .. allah aşkına yadım et:
kızlar bişi sorcam c.tesi günü koltuk altı ve genital ilk seansıma gittim dünden beri inanılmaz derecede göğüslerim ağrıo dokunamıorum bile hastalığımada daha çok var.sizde öyle bişey oldumu?lazer lenf bezlerine zarar veriyomuş diyolar ya evham yaptım
keşke daha dikkatli olsaydın ama olan olmuş,bu kadar korkmana gerek yok.işleyiş sırası nedir bilmiyorum ama bir arkadaş açıklamış.bu yapılan düpedüz dolandırıcılık,bir avukata gidip fikir al.eminim danışmak parayla değildir.sonra da tüketici haklarına şikayet edersin.oturup korkmayla olacak şey değil,harekete geç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?