Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben lazer görüşmesine gittiğimde kadın bana 2 ayda bir geleceğimi söyledi. siz her aymı gidiyorsunuz? 6 seansta biter dedi benim kıllar çok kalın ve siyah olduğundan sanırım ozaman. ben acısından bide lenflere zarar wereceğindne korkuyorum. ilerde çocuk yapmama engel olurmu yumurtalıklara zararı warmıdır

Merhaba arkadaşlar dediğim gibi başladım bugün ilk seans yapıldı. Yarım bacak ve genital. Valla hiç bir şey anlamadım 15 dakikada çıktım çok kısa sürdü sizce normal mi ? Hepsi yakabildimi bu kısa sürede? Şuan kıllarım yanık yanık ve yanık kokusuda var . bir buçuk ay sonra tekrar geliceksin dediler. Acıya gelince evet acıdı ama 15 dakika fazla değil uzun sürse dayanamayabilirdim. Yerimden sıçlarım. 2 kez doktorun elini tuttum Çok değil cımbız acısı kadar :)

canım 15dakika sırf genitalsa uzun bile geldi benimki daha kısaydı hatta :)

sözleşmeyi soran arkadaş onlara da hak vermek gerek aslında 1gün içinde vazgeçen bir müşterisin onlara da kötü ama istersen bi hukukçuyla görüş gerçekten orada yaptırmak istemiyorsan...

lenf bezlerini soran arkadaş valla orası için kimse net bir şey söylemiyor uzun vadede gözümüzü kapadık allaha emanet ettik kendimizi lazere başlayarak :)

ben paket program konusuna da katılmıyorum kesinlikle paket uygulaması yapan çoğu yer sonunda cozutuyor duyuyoruz hep..

Merhaba

Bu salonun bildiğim 4 şubesi var hatta bir tanesi benim bölgemde.Sözleşme için hiç birşey yapamazlar.şikayet edin.Şikayet edeceğiniz birimler var.Sonra size bildiririm.Sözleşmenin kopyası varmı sizde?senet falan imzaladınızmı?

benim genital baya sürdü hiçte öyle hemen bitmedi en çok bacaklarda ve genitalde ugrasıyor birtek koltuk altı hemen bitti...

o kadar kısa sürede bitmesi normal değil.
ama doktor yaptı diyorsunuz,doktorlar dandik makina kullanmazlar :)

Tatlım bacak +genitel toplamda 15 dakika. hatta 10 dakika sürdü. Sence normal mi ? Bu sürede bütün kılları yakabilmişmidir.

Tatlım bacak +genitel toplamda 15 dakika. hatta 10 dakika sürdü. Sence normal mi ? Bu sürede bütün kılları yakabilmişmidir.

bence normal canım zaten makineyi tüylü bölgeye tutup çekiyorlar direk sen de göz ucunla takip et her yere yapıyorlar mı diye :)

canım iki gündür yemekten kesildim ailem bilmiyor yardm edersen çok sevinirim ...
şöyle oldu ben gittim ve bana kanpanyanın son günü dediler ve okutmadan kimlik bilgilerimi aldılara ama içinde şöyle bir yazı varadı 7gün içinde iptal etme hakına sahibim diye ,, ben aynı günün akşamı iptal etmek istedim,,,, çünkü goooglede merkezin adını yazıp birde şikayet yazdığında olayın gerçek yüzü ortaya çıkıyor ... ve işin aslı hem üstümde okadar para yok iş yerimden alamadım ,,, hemde eve gelip nette şikayetleri okuyunca analadım ve güvenmedim ..ve aynı günün akşamı iptal için gittiğimde bana sert tepki verdiler kabul etmediler sözleşmen var dediler bir dövmedikleri kaldı... arkadaşım lüfen bana yardım et akşamları uyuyamıyorum ..ne yapcamı şaşırdım allah rızası için yardım et ,,

malesef imzaladım ve kopyayı da vermedi ,, parayı aldıktan sonra vereceğini söyledi .... ama içinde 7gün iptal etme durumuna sahibim diye yazıyor .. lütfen yardım edin nasıl şikayet edebilirim ne yapacam ... ben bir öğrenciyim açıköğretimde okuyorum ailemin haberi yok .. allah aşkına yadım et:

kızlar bişi sorcam c.tesi günü koltuk altı ve genital ilk seansıma gittim dünden beri inanılmaz derecede göğüslerim ağrıo dokunamıorum bile hastalığımada daha çok var.sizde öyle bişey oldumu?lazer lenf bezlerine zarar veriyomuş diyolar ya evham yaptım

bugün 2.seansımı yaptırdım ilkinde 16'ydı şimdi 17 ile yaptılar acı hissi aynıydı alıştım öyle dayanılmayacak bişey değil
bende gitmeden önce korkuyordum ama korkulacak bişey yokmuş cihaz soğutmalı zaten soğutmanın ayarı da var
soğutucunun ayarını yükseltmelerini isteyin daha az hissedersiniz
bu arada ilk seanstan sonra bile incelme ve azalma oldu herkese tavsiye ederim
yeterki doğru cihazla doğru yerde yaptırın

sözleşme tarihi nedir.
kopyası yoksa nasıl çözeceksiniz.
mailimi yazıyorum
pinarkaracar@gmail.com

detayları bildirin soruşturuyorum

Bu kadar korkmana gerek yok, için rahat olsun.
Ama şimdi söyleyeceklerimi yaparsan tabiki;

Öncelikle notere gidiyorsun ,belirttiğin adreste , belirttiğin güzellik salonundan hizmet almadığını ,ödeme yapmadığını yazdırıyorsun.sözleşmenin iptali diye protesto çektiriyorsun.(noterde bunu sana izah ederler.)

Ve sonra bulunduğun bölgede belediyenin beyaz masa yada bulunduğun bölgede tüketici hakları derneğine şikayette bulunuyorsun.

Bu kadar

keşke daha dikkatli olsaydın ama olan olmuş,bu kadar korkmana gerek yok.işleyiş sırası nedir bilmiyorum ama bir arkadaş açıklamış.bu yapılan düpedüz dolandırıcılık,bir avukata gidip fikir al.eminim danışmak parayla değildir.sonra da tüketici haklarına şikayet edersin.oturup korkmayla olacak şey değil,harekete geç:)

yumurtlama dönemine girmişsindir ondan ağrıyordur ya da psikolojik olabilir. allah korusun bir yan etkisi olsa bile 2-3 günde ortaya çıkabilecek etkiler değil rahat ol ilgisi yoktur :)

esracım sen boşver lazeri,cadı ne yapıyor cadı seni üzüyormu yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…